ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Развлечения >> Хоби и Увлечения >> Авиация >>
Стр. 2
 

  сайтове

Българският портал за Авиомоделизъм
Българският сайт на активно действащите авиомоделисти.Всичко за авиомоделите,състезанията и хората,които ги конструират и летят с тях.
URL: http://rc-bulgaria.com/
Добавен: 23.03.2007

Спортна авиация
Всичко за развитието на авиацията за свободното време, световни рекорди , европейски и световни първенстваи регистрирани в България ВПС
URL: http://sexyfly.dir.bg
Добавен: 19.04.2008

СТЕЛДИ -моделист
Фирма "стелди " разполага с първия в България хоби магазин за радиоуправляеми модели на самолети, хеликоптери, автомобили, лодки и кораби. Предлагаме пълен набор от хвърчила и други летящи ветрови играчки. Предлагаме изработка на рекламни надуваеми хелиеви конструкции и балони, както и рекламни полети с радиоуправляеми дирижабли.
URL: http://web.need.bg/MODELISTSTELDI
Добавен: 27.03.2002

Вашите мечти в мащаб 1:10
При нас ще намерите всичко свързано с вашето настоящо или бъдещо хоби. Радио-управляеми модели както и резервни части за тях. Посетете ни и вашата детска мечта може да стане реалност. За Вас сме осигурили писта,на която можете да се насладите на качествата на модела си и да се забавлявате в компанията на приятели с това прекрасно хоби. Трасето е на разположение за ползване от всеки желаещ, като от наша страна можете да разчитате на пълно съдействие.
URL: http://rcmodeli.com
Добавен: 3.05.2007

Настолни модели
Виртуална изложба. Място за хората, които са запленени от моделизма. Място, където всеки може да покаже, какво е направил. Място, където могат да го видят хора със същото отношение към моделите.
URL: http://hobbymodels.hit.bg
Добавен: 5.02.2004
Страници: [<<] 1 2