ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Развлечения >> Поздрави, Картички >>
Стр. 10
 

  сайтове

Картички и пожелания. Рожден ден, имен ден. Празници
Картички за рожден ден, имен ден, цветя, коледа. Пожелания за рожден ден, имен ден, сватба, годишнина, бебе, свети Валентин.
URL: http://kartichki.bg
Добавен: 3.12.2010

Светът на изненадите
Тук ще намерите всичко за изненадите, как се правят, какви видове са, полезна информация за всеки празник и без повод. В света на изненадите ще намерите много идеи, с които да изненадвате любимите си хора и дори познати и непознати.
URL: http://www.iznenadi.info
Добавен: 24.08.2012

Пожелание за празници
Пожелания и поздрави за специални дни. Поздрави при определени поводи в годината. Всеки може да достави приятни моменти у близките хора, чрез пожелания в подходящ момент.
URL: http://www.pojelania.info/
Добавен: 10.07.2011

Funbg.eu - Пожелания и забавление за всеки.
Funbg.eu - Пожелания и забавление за всеки. Тук ще намерите пожелания за всеки повод, забавни игри, хороскоп, именник. Изберете едно от многото пожелания за да зарадвате любимия или просто елате да поиграете на някоя от игрите ни.
URL: http://www.funbg.eu
Добавен: 16.02.2011

Нова година
Всичко за Нова година – новогодишни оферти за почивка и екскурзии. Картички, песни и видеоклипове за Нова година. Новогодишнои традиции и рецепти по случай празника.
URL: http://novagodina.bgstart.net/
Добавен: 8.10.2011

Анимации
Богата колекция от анимации, поздравителни картички, анимирана живопис, мъдри мисли, лафоризми, гифчета, за всяка възраст и вкус.
URL: http://www.animacii.com/
Добавен: 30.05.2012

OLOCARDS - картички и поздрави
Забавни, вълнуващи, нежни и глупави, тъпи и смешни, грозни и красиви, идиотски и затрогващи. Повече от 3500 картички. Статични и анимирани. Богат избор. Постоянно се обогатява с нови. Изпрати до приятел или познат още сега! БЕЗПЛАТНО!!! БЕЗ РЕКЛАМИ!!!
URL: http://olocards.com
Добавен: 22.06.2007

Поздравителни картички за рожден ден , имен ден , коледа , нова година
Поздрави приятел с поздравителна картичка за рожден ден , имен ден, коледа ,нова година , свети валенти , баба марта 8 март и други
URL: http://cards.sms4e.net
Добавен: 19.10.2008

ФотоБЕБЕ
Сега може да споделяте запечатаните мигове с Ваши близки и с всички посетители на галерията. Може да ги изпращате, като картички, да пишете коментари, да публикувате клипчета и да ги заключвате само за лично ползване.
URL: http://foto.bg-book.com
Добавен: 14.05.2007

Похвали се.
www.recordbg.com е твоето място да споделиш радостта си.
URL: http://www.recordbg.com/
Добавен: 21.01.2008

Пожелания за всякакви поводи
Коледни пожелания, Любовни пожелания, Пожелания за абитуриенти, Пожелания за баба Марта, Пожелания за бебе, Пожелания за годишнина, Пожелания за имен ден, Пожелания за осми март, Пожелания за рожден ден, Пожелания за сватба, Пожелания за юбилей
URL: http://pojelaniq.bg/
Добавен: 15.06.2009

Пожелания за Всички поводи !!!
Пожелания за всички поводи, рожден ден, имен ден ,свадбен ден,
URL: http://www.pojelaniq-bg.hit.bg
Добавен: 1.09.2008

Пожелания.
Любовни пожелания, коледни и новогодишни пожелания, пожелания за абитуриенти, пожелания за баба марта, пожелания за годишнина, пожелания за имен ден, пожелания за осми март, пожелания за рожден ден, пожелания за сватба, пожелания за свети Валентин
URL: http://pojelaniq.eu
Добавен: 11.10.2008

Пожелания за рожден-ден
Пожелания за честит рожден ден
URL: http://pojelaniq-za-4rd.hit.bg
Добавен: 1.09.2008

Позитивното инфо - храна за душата
Позитивни мисли за нещата от живота: храна за душата, приказки с поуки, притчи, легенди, цитати, мъдрости, сентенции, афоризми, картички, послания, пожелания, истории от живота, за любовта, приятелството, за жената, семейството, отношенията деца-родители, истории от живота, истории в картинки, гласът на сърцето, музика за душата
URL: http://www.pozitivnoto.info/
Добавен: 20.10.2009
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [>>]