ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Образование >> Организации >>
Стр. 6
 

  сайтове

Курс за мотокаристи, фадромист, пуц, цпо мотокаристи , курс багеристи,
Курс за мотокаристи, елктрокаристи, автокран, кулокранисти, подвижни работни площадки, багерист, кранист, псм, фадромист, пуц, цпо,Курс мотокаристи , курс багеристи, курсове за фадромисти, пуц , уц, курсове работа,курсове, цпо, курсове за мотокар, мотокарист.
URL: http://kursove-pro.hit.bg
Добавен: 26.09.2010

СМБ - секция Шумен
Информация за дейността на СМБ секция Шумен
URL: http://smbshumen.alle.bg/
Добавен: 11.08.2012

ЦПО към Сдружение Информа
Сдружение „Информа” притежава лиценз от НАПОО за извършване на професионално обучение по 126 лицензирани професиии и специалности. Разполагаме с дългогодишен опит и успешно участие в множество проекти в областта на професионалното обучение, консултантски услуги за кандидатстване с проекти по оперативните програми на ЕС.
URL: http://informa-bg.net/
Добавен: 29.05.2017

Детски център Палечка, София
Ние сме детски център за деца на възраст от 1 до 5 години. Предлагаме целодневна и полудневна (до обяд) грижа. За децата се грижи екип от квалифицирани педагози, обичащи децата и професията си. Нашата цел е децата да се чувстват спокойни и щастливи.
URL: http://palechka-kids.com
Добавен: 20.06.2010

Обучения и консултации по продажби, външен търговски мениджмънт
Sales Experts - обучения и тренинги по ефективни продажби, презентационни умения, мърчандайзинг, управление на времето, външен търговски мениджмънт, изработване на сайтове за колективно пазаруване, осигуряване на оферти за колективно пазаруване.
URL: http://sales-experts.eu
Добавен: 28.07.2011

детски градини
Брайт Кеър - детски ясли в София. Предлага англоезична среда за възпитание и обучение на децата по методиката на Мария Монтесори в здравословна среда. Комплексът е от малкото здравословни детски градини в София.
URL: http://bright-care.net/
Добавен: 15.12.2011

Официален сайт на НА "Леонардо да Винчи" - България
Програма "Леонардо да Винчи II" поддържа и осъществява политиката за професионално обучение (ПО) на страните-членки на ЕС, като се съобразява напълно със съдържанието и организацията му във всяка отделна страна.
URL: http://leonardo.hrdc.bg
Добавен: 28.11.2003

Официален сайт на СМБ - Кърджали
Официален сайт на СМБ - Кърджали. Задачи и класирания от проведените в областта математически състезания, организирани от СМБ.
URL: http://smb-kj.hit.bg
Добавен: 11.01.2004

"Опитна станция по соята - Павликени" ДП
„Опитна станция по соята – Павликени” 1. Извършва изследователска, експериментално-производствена, консултантска и експертна дейност в областта на селекцията и агротехниката на «стратегическата култура» соя, фуражния грах и фия. 2. Съхранява и поддържа генофонд от соя, пролетен фуражен грах, зимен фий, грудкови бактерии за соя, фасул и леща.
URL: http://www.soystation.eu
Добавен: 21.07.2009

Сдружение "Орханиец", Ботевград
Сайт на сдружение "Орханиец", град Ботевград. Създадено е от родолюбиви ботевградчани с цел съхраняване историческото минало на Ботевград, духовните ценности и традиции на староградските жители и техните потомци, да поддържа дух на обич към род и бащино огнище. Има богат архив от исторически и литературни документи и книга за мнения.
URL: http://orhaniec.bot.bg
Добавен: 19.03.2007

Аутуърд Баунд
Аутуърд Баунд курсовете са една възможност за усвояване на: умения за лидерство, работа в екип, взимане на решения, разрешаване на проблеми, лично развитие, чрез справяне с предизвикателствата на природата-навигация; ориентиране; катерене и спускане по скали; експедиции; планински; изкачвания; преминаване през диви и недостъпни местности.
URL: http://www.outwardbound-bg.org
Добавен: 7.08.2003

Българско Дружество в Оксфорд
Уеб страница на Българското Дружество в Оксфорд
URL: http://oubs.hit.bg
Добавен: 24.02.2002

Фондация "Пайдея"
Фондация "Пайдея" е неправителствена организация, чиято цел е да подкрепя контактите между България и останалите европейски страни в областта на образованието, адаптирането на българската образователна система към критериите на ЕС и включването на евроинтеграцията и гражданското образование като предметна област в системата на българското училище
URL: http://www.paideiafoundation.org
Добавен: 11.01.2002

"Илюстровани Карти - България"
Официалния сайт на "Илюстровани Карти - България". Тук можете да намерите единствените по рода си илюстровани карти на България. В серията от 10 илюстровани карти са включени общо 5000 обекта от цялата страна. За повече информация вижте в сайта.
URL: http://www.picturemaps-bg.com
Добавен: 15.07.2006

Прима
"Прима" първия проект, който има за цел по и приятен и стимулиращ начин да спомага учебния процес. Ние ви предлагаме една сплотена общност и аудитория, на която да публикувате вашите авторски материали (такива, написани лично от вас и вдъхновени от вашето желание и стимул да се запознаете с нови неща в сферата на образованието)
URL: http://primaproject.net
Добавен: 19.11.2006
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 [>>]