ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Образование >> Организации >>
Стр. 5
 

  сайтове

Международна Фондация "Св. Св. Кирил и Методий"
Специализиран център за подготовката на международни тестове и сертификати -TOEFL iBT, SAT I& II, IELTS,ILEC, BEC, GMAT,GRE, FCE, CAE, CPE, LTE,както и за кандидатстудентски изпити по английски език и матура по БЕЛ и английски език . Най-новата ни програма е по японски език и култура. Регистрации и провеждане на изпитите TOEFL iBT, SAT I& II,GRE Subject,LTE. КОНСУЛТАЦИИ И КАНДИДАТСВАНЕ В ЧУЖБИНА.БРИТАНСКО ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ"АРКУТИНО"
URL: http://highedu.uchenik.com
Добавен: 30.04.2010

Уроци по програмиране - безплатно обучение в Академията на Телерик
Академията на Телерик организира безплатни уроци по разработка на софтуер, уеб дизайн, уеб програмиране и разработка на мобилни приложения. Обученията са подходящи за ученици, студенти и начинаещи софтуерни инженери и включват: основи на програмирането, програмиране на C#, уеб програмиране, уеб дизайн, мобилни приложения, програмиране за cloud, seo оптимизация и много други безплатни уроци по програмиране
URL: http://academy.telerik.com
Добавен: 26.02.2012

Арбитражен съд - Велико Търново
Съставът на арбитражният съд – трима или един арбитър, се конституира на база договорното съглашение между две страни, и възникнал спор, който е да бъде разрешен с помощта на арбитражен съд в арбитражно производство, при спазване на нормативната уредба за това в Република България, приложимите международни актове и вътрешните устройствени правила на Арбитражния съд.
URL: http://arbitraj.bg/page/home
Добавен: 9.03.2017

Вестник "Комунистическа правда"
Първият му брой излиза на 7 ноември 1991 година.Той е предназначен за подпомагане работата на комунистите от гр.София в борбата им с медийното затъмнение и разясняването на политиката на партията сред пролетарските слоеве и групи на обществото. Обещаваме на нашия читател, че на страниците на "Комунистическа правда" ще открие нови, непознати за него истини и факти от историята на БКП и международното комунистическо движение.
URL: http://www.archivek-p.org
Добавен: 1.11.2010

Бизнес Тренинг Център АйДжей – Бизнес обучения и тренинги
Бизнес Тренинг Център АйДжей – Бизнес обучения и тренинги, лидерство, човешки ресурси, мениджмънт, корпоративна психология, мотивация
URL: http://www.trainingcenter.bg/
Добавен: 24.06.2013

Курсове за готвачи компютърни курсове обучение на работници и служители
Курсове и обучение от учебен център тренинги и семинари за работници и служители. Курсове за готвач по готварство на нови интернационални рецепти и методи на приготвяне на храна и готварство. Компютърен курс и курсове за компютърна грамотност.
URL: http://www.kursoveobuchenie.com
Добавен: 4.08.2012

Академия Стрентън – Бизнес обучения и курсове по лидерство, мениджмънт
Академия Стрентън предлага бизнес обучения и бизнес курсове по лидерство, мениджмънт, финансов анализ, подбор на персонал, продажби, маркетинг, презентации, изработка на сайт и уеб дизайн - София.
URL: http://st-strenton.com
Добавен: 13.10.2019

Пътеки | Център за образование и предприемачество
Пътеки е организация с нестопанска цел със седалище в град Пазарджик, България, която предлага висококачествено обучение в сферите на компютърните технологии и английския език, както и широка гама от предприемачески ресурси.
URL: http://pathways-bg.com
Добавен: 14.07.2010

Интегриран научен център за физико-химични изследвания.
Център за комплексно научно обслужване чрез използване на съвременни методи за изследване и решаване на задачи в областта на новите материали и нанотехнологиите, в който се обучават млади учени.
URL: http://www.icentrebulgaria.com
Добавен: 22.12.2009

Курс за кранисти, заварчици
Център за професионално обучение на кранисти, заварчици и строителни техници
URL: http://www.elbiplus.com/
Добавен: 3.06.2013

Семинари и обучения на Център по европейско обучение
Семинари и обучения на Център по европейско обучение - семинари по право и счетоводство, обществени поръчки, семинари с тематика промени в ЗДДС, КСО, КТ, ЗОП, ЗДДФЛ, ЗКПО, следдипломно обучение, решаване на правни казуси, управление на персонала
URL: http://www.seminaribg.com
Добавен: 21.01.2012

Частна детска градина Мечо Пух - София
Разширено ежедневно обучение по английски език. Музика, пеене, пиано, китара, солфеж и други музикални упражнения. Латино танци, Спортни танци, Модерни танци. Балет. Изобразително изкуство. Спорт.
URL: http://www.mechopuh.bg
Добавен: 17.06.2012

Учебен център Рувекс
Учебен център Рувекс - курсове по английски, професионално обучение, обучение с ваучери по програма Развитие на човешките ресурси в София, Младост
URL: http://www.ruvexcenter.com/
Добавен: 2.02.2017

Данбъл - образование в Дания
Образованието в Дания или защо да учим в тази Скандинавска страна! Над 65 специалности на английски, месечни стипендии от 700 евро и много възможности за работа след дипломиране.
URL: http://www.dan-bul.com
Добавен: 10.01.2016

Мис Еклипс България
Национален конкурс модна феерия,красота и креативност.
URL: http://www.misseclipse-bg.com
Добавен: 25.11.2012
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 [>>]