ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Образование >>
Организации
 

  сайтове

“АТРОН”-официален представител на английски училища и колежи в Лондон!
Организира езикови курсове в Лондон на всички нива,за студенти,работещи-без възрастови ограничения.КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА БИЗНЕСВИЗА и ТУРИСТИЧЕСКА ВИЗА.Издаване на студентска виза с право на работа,посрещане и настаняване.Над 400 изпратени до този момент.
URL: http://atron.hit.bg
Добавен: 30.01.2002

Издателство "Просвета" - София
Официална страница на издателство "Просвета" - София. Страницата предлага каталог на пълната гама учебници на издателство "Просвета" с възможност за закупуване по Интернет. Ще откриете още: информационен бюлетин, адреси на представителствата в страната.
URL: http://www.prosveta.net
Добавен: 21.10.2002

"Учебен Център Еспас"-езикови курсове за ученици и възрастни
Езикови курсове за ученици и възрастни, съобразени с Общата Европейска Езикова Рамка, курсове по математика и български език, подготвка за езикови и математически гимназии. Високо квалифицирани преподаватели с опит. Съвременни методики.
URL: http://www.espacebg.com
Добавен: 13.09.2007

Проект 'Училище за всеки'
"Училище за всеки" е проект на МОН и програма ФАР. Създадени са 12 центъра за Образователни услуги и квалификация в страната.
URL: http://www.go2school.bg
Добавен: 27.02.2000

Академия "21 Век".
Математика, програмиране, визуално моделиране 2-7 клас; стартови програми по български език и математика за кандидатстване- 7 клас; английски език и мултимедия, рисуване; училища в природата, екскурзии.
URL: http://www.academy21century.com
Добавен: 7.02.2006

Езикова школа Академия
Курсове и индивидуално обучение по Английски език. Специализирани курсове - юридически английски, английски за счетоводители, бизнес английски, подготовка за TOEFL.
URL: http://academybg.com
Добавен: 18.06.2008

Училище за приключения Реверсо.
Организация работеща с деца сред природатa. Провежда приключенско-образователни курсове. Включени са дейности от планински спортове, като – походи, катерене, ориентиране, проникване в пещери,въжени градини, разнообразни групови игри и предизвикателства. Приключенията не са самоцелни физически занимания, а средство за активно учене чрез преживяване. Подходящо за деца от 7 до 18 години.
URL: http://www.reversobg.org
Добавен: 20.10.2004

Изследвания по агротехника в Добруджа
Съдържа данни за секция Агротехника към Добруджански земеделски институт - Генерал Тошево: научен колектив, изследователска програма, фотогалерия.
URL: http://geocities.com/agronomy_dobroudja
Добавен: 9.01.2004

AНДРА ЕООД.
AНДРА ЕООД е създадена през 1990г. и е първата агенция за подбор на квалифициран персонал в България. АНДРА има опит в подбор на кандидати за 38 вида работни позиции в малки, средни и голями фирми. Нашата компания работи с български и чужди Клиенти.
URL: http://www.andra-bg.com
Добавен: 6.07.2005

АОКСИТ
Общността е създадена с цел обединяване усилията на специалистите по компютърни системи и информационни технологии от университетите и БАН за повишаване качеството на учебната и научно-изследователска дейност.
URL: http://aoksit-bg.eu
Добавен: 2.01.2008

Асоциация Българско училище за политика
Училище за политика създава общност от млади политически лидери, държавни служители и представители на гражданското общество,които споделят общи ценности и промоцират устойчиво развитие и интеграция на България и страните от Югоизточна Европа, ЕС и НАТО.
URL: http://www.schoolofpolitics.org
Добавен: 8.11.2006

Балкански център Бизнес Университет ООД
Посредническо организационно-технически услуги в областта на образованието между Московския Държавен Университет по икономика, статистика и информатика и неговите студенти в България и на Балканския п-в, обучавани дистанционно за бакалаври и магистри и обратно.
URL: http://www.bcbu.hit.bg
Добавен: 10.09.2003

Бизнес школа Възраждане
курсове,тренинги, семинари, обучеиня
URL: http://vazrajdaneskola.hit.bg/
Добавен: 17.08.2009

Междукултурен обмен за ученици в гимназиална възраст от България
Семестър или учебна година в САЩ, Франция, Германия и Испания за ученици 15 - 18 години и 6 месеца с настаняване в местни семейства в съответните страни. Три/четири дневна Ориентация в столиците в началото на учебната година. Стипендии - до 15 февруари.
URL: http://intersyst.hit.bg
Добавен: 8.01.2003

Общество на българските студенти в университета Ueslian
Българското общество в университета в Охайо
URL: http://www.owu.edu/~bulgaria
Добавен: 26.02.2002
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 [>>]