ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Образование >> Хуманитарни науки >>
Психология
 

  сайтове

Act-!N-Play - психотерапия
Български уебсайт за действени и креативни подходи в психотерапията.
URL: http://actinplay.cult.bg
Добавен: 24.09.2003

Атанор
Институтът по Хуманистична Екзистенциална Психология (IPUE) е следуниверситетска школа за мултидисциплинарна специализация по психотерапия, одобрена от Националната Федерация на Ордена на Лекарите в Италия.
URL: http://www.atanorbg.com
Добавен: 13.11.2003

Българският блог за НЛП - Невролингвистично програмиране
Десет години след като основава Института за личностно развитие и провежда първите семинари по Невролингвистично програмиране в България, Любомир Розенщайн пише в Българския блог за НЛП за извървяното по най-интересния от всички пътища: към вътрешния свят на човека; за моделирането и препрограмирането на психиката в процеса на общуването; за ученето и промяната на поведението; за пътя към несъзнаваното и за надеждата...
URL: http://changewire.info/
Добавен: 5.08.2006

Психология за практичния българин 2
Това е един сайт за психологията, която ни помога в нашето ежедневие. Съдържа множество статии, написани на човешки език и разглеждащи проблемите в човешките отношения и начините за тяхното преодоляване.
URL: http://free.top.bg/psychologist
Добавен: 5.12.2001

Радио за личностно развитие ChangeWire
Образователни програми за самоусъвършенстване и изучаване на психичните състояния, Невролингвистично програмиране, НЛП, хипноза, медитация, психология и психотерапия, езика като средство за общуване, овладяване на емоциите, промяна в живота и опознаване на вътрешния свят на човека
URL: http://radio.changewire.info/
Добавен: 13.01.2007

Дискусии по психология
Сайт за дискусии в областта на психологията и психиатрията.
URL: http://www.psihologia.tk
Добавен: 19.03.2006

Интелигентност на вашето дете
Откриване и развитие на детската интелигентност.
URL: http://children-iq.hit.bg
Добавен: 22.06.2002

Форум за психология
Заповядайте - ще се забавляваме и ще си помагаме с каквото можем!
URL: http://slance20.forumi.bg
Добавен: 27.05.2007

Янко Н. Янков-Вельовски
Янко Н. Янков-Вельовски - политически затворник №1 на социалистическа България (според "Амнести Интернешънъл"), професор по теория и история на държавата и правото, политик, борец за граждански права, правозащитник, автор - десетки книги, вкл.: "Психология на правото", "Танатология", "Кутията на Пандора".
URL: http://iankov.blogspot.com
Добавен: 10.10.2007

Институт за Интегрално Развитие
Институт за Интегрално Развитие е образователен институт работещ в полето на новата интегрална парадигма. Нашите семинари, уъркшопи, тренинги и квалификационни програми са в следните главни направления - Интегрална психология, като отделно направление и като съставна част от Интегралният подход на Кен Уилбър, Трансперсонална психология и психотерапия, Интегративни дихателни техники, Телесно-ориентирана психотерапия, Енергийна психология и психотерапия и др.
URL: http://integral-bg.eu
Добавен: 24.05.2008

Институт по психология - БАН
Институтът по психология е създаден през 1973 година в рамките на Българска академия на науките. Институтът е най-големият национален център за фундаментални и приложни изследвания в областта на психологията.
URL: http://www.ipsyh.bas.bg
Добавен: 24.03.2004

Интерактивни тестове
Интерактивни тестове, които ще разкрият много скрити Ваши способности. Просто кликвате върху отговора и след изчерпване на въпросите ще прочетете своя резултат.
URL: http://www.testove.atfreeweb.com
Добавен: 21.12.2000

Интернет психология
URL: http://ww1.realftp.com/todorov40/aesthesia
Добавен: 1.02.2001

Журнал Психея
Журнал Психея представлява онлайн издание посветено на психологията, някои клонове на психотерапията и различни психотерапевтични методи. Целта ни е да запознаем читателя с основните концепции и философии създадени за изучаване и вникване в дебрите на Психея или Душата на Човека.
URL: http://sites.google.com/site/jurnalpsihea
Добавен: 18.04.2009

Кандидология - науката за оптимизма
Кандидология - новата хумористична наука за оптимизма - утвърждава оптимистичните нагласи към себе си, бъдещето и живота като цяло. Нейният основен закон е: живеем в най-добрия от възможните светове и всичко в него се развива от добро към още по-добро.
URL: http://www.kandidologia.org/
Добавен: 7.01.2004
Страници: 1 2 3 [>>]