ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Образование >> Хуманитарни науки >>
Чужди езици
 

  сайтове

Учебен център "Атлас Компютърс".
Компютърни и езикови курсове по английски, немски, френски, испански и арабски език за възрастни, деца и тийнейджъри. Курсове по разговорен английски. Индивидуално обучение в удобно за курсистите време.
URL: http://www.kursove.atlas-bg.com
Добавен: 20.04.2006

"Лято 04"-обучение по италиански език
Лято 04 - школа за обучение по италиански език: начинаещи, напреднали, индивидуално, групи до трима души, възможност за интензивни курсове
URL: http://liato-04.com
Добавен: 4.04.2007

Езикова школа "Акцент"
Eзикова школа "АКЦЕНТ". Групово, фирмено и индивидуално обучение по английски, немски, френски, италиански и испански език. Преподаватели филолози, малки групи, качество и резултат. Български за чужденци. Симултанни, консекутивни и писмени преводи.
URL: http://www.accentschool.net
Добавен: 18.08.2006

Учете немски, наслаждавайки се на Виена!
Международни курсове по немски език в академията ActiLingua, Виена, Австрия – учете немски, наслаждавайки се на Виена! Подготовка за международни езикови дипломи, подготовителен курс за университета, изключително богата културна и развлекателна програма.
URL: http://www.learn-german.org/bulgarian/index.htm
Добавен: 15.03.2002

Сайт на специалност 'Арабистика' към СУ
съдържа информация за желаещите да изучават специалността, учебните планове и програми, информация за настоящите студенти и преподаватели
URL: http://www.sitekreator.bg/arabistika_bg/index.html
Добавен: 9.10.2007

Беърс Академи.
Езикови курсове, счетоводни курсове.
URL: http://www.bearschool.hit.bg
Добавен: 1.11.2005

Английско езиково училище в Ню Йорк
Английско езиково училище в Ню Йорк.Възползвайте се от неповторимата възможност да учите и живете в Ню Йорк, «столицата на света». Нашето училище Ви предлага интензивна подготовка по английски език необходима както за вашето ежедневие в САЩ, така и за бъдещото ви развитие и следване в американски колежи и университети. Предлагаме всички нива (от начално до напреднало), подготовка за TOEFL, бизнес английски и писмен клас, както и уютна и приятелска работна атмосфера.
URL: http://www.bellschool.org
Добавен: 19.08.2003

Център БЕЛС И БЕЛИН
Обучение по английски език; изпитна подготовка за кандидатстуденти, TOEFL, FCE, CAE,CPE,BEC.Фирмено обучение по специализиран английски и немски език. Български език за чужденци (чрез английски или немски).Езикови курсове за деца и възрастни във Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Русия,Швейцария, Малта и Япония. Средно образование в престижни колежи в Англия, Австрия, Испания, Швейцария и САЩ. Висше образование в реномирани университети в САЩ и Великобритания.
URL: http://www.belsbelin.com
Добавен: 16.08.2002

БИГ БЕН училище за чуждоезиково обучение
Официален сайт на училище за чуждоезиково обучение БИГ БЕН. История, постижения, сфера на обучение, цикъл на обучение. Адреси и телефони за контакти.
URL: http://www.big-ben.org
Добавен: 12.09.1999

Чуждоезиков Център Браво, Бургас
Училище за чужди езици традиционни методи, система за изучаване на английски – Калан Метод. Бургас
URL: http://www.bravoflcentre.com
Добавен: 3.09.2006

Британско-Български Информационен и Езиков Център
Създаден преди 12 години като център на БиБиСи, днес Британско-Български Информационен и Езиков Център предлага на посетителите си голямо разнообразие от курсове по английски език за всички нива и възрасти.
URL: http://www.bbilcentre.com
Добавен: 11.04.2006

BG Lafs - Уникални Български лафове на 'английски' език
Да помогнем на англо-езичниците да си обогатят езика! Кратък Българо-английски речник на думи и изрази, които винаги сте искали да знаете. Bulgarian "English" will conquer the world Make Laf Not War! Who Lafs Last Lafs Best?
URL: http://bglafs.search.bg
Добавен: 17.08.2000

китайско-български онлайн речник
Китайско-български и българо-китайски онлайн речник
URL: http://zhongbaotong.com
Добавен: 1.08.2009

Безплатна регистрация за финансирани по Коменски курсове за учители в UK
Квалификационни и езиково-квалификационни курсове за учители по английски език, курсове за обучение по общ и специализиран английски език в над 50 престижни учебни заведения във Великобритания, Ирландия, Малта, Австралия и др., безплатна резервация, организация на записването и настаняването. Безплатна помощ при кандидатстване по програма Коменски - индивидуални курсове на ЦРЧР.
URL: http://www.inforteach.com
Добавен: 9.03.2008

Комитет Данте Алигиери София.
Италиански език и култура, курсове, сертификати.
URL: http://www.dante-sofia.net
Добавен: 16.02.2006
Страници: 1 2 3 4 5 6 [>>]