ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Образование >> Кариера >>
Стр. 3
 

  сайтове

ЧДГ "Рай"
ЧДГ 'Рай' е една от първите частни детски градини.Тук екип от ПЕДАГОЗИ -ПРОФЕСИОНАЛИСТИ владеещи английски език и СПЕЦИАЛИСТИ в областта на спорта и изкуството работят и творят ежедневието на вашите деца в съчетание с неповторимата природа на ЧДГ 'Рай' вече 10 години.
URL: http://www.gradina-rai.com/
Добавен: 26.10.2004

Продажбени умения - Практически курс, включващ НЛП похвати
Материалът се поднася поетапно и се отработва с ролеви игри. Разиграват се реални продажбени ситуации като голяма част от тях се взимат от реалната практика на участниците. По този начин се изгражда стратегия за справяне с текущите предизвикателства.
URL: http://www.alpha-support.eu/sales-skills/sales-skills.html
Добавен: 13.03.2009

Школа за собствен бизнес
Школа за собствен бизнес. Собствен бизнес? Това е лесна работа! Ако Вие не сте доволни от работата си, искате да почнете собствен бизнес, търсите идеи за бизнес, или само искате да знаете повече за бизнеса - всичко това ще намерите тук.
URL: http://bizines.dir.bg
Добавен: 2.05.2001

Научноизследователски център по медицинска биофизика.
Научноизследователският център по медицинска биофизика е носител на световни награди по алтернативна медицина и биофизика. Извършва се биолечение на очни, вътрешни и нервни болести. Изследват се биофизични полета и се организират курсове по биотерапия.
URL: http://www.medicalbiophysics.dir.bg/
Добавен: 13.11.2004

Фризьорска Академия Stephan
Академията предлага курсове за обучение на фризьори – базисна 6-месечна програма за начинаещи и разнообразни ателиета за напреднали. Учебният план е по модел на популярния френски франчайз и е специално адаптиран към условията за обучение на фризьорите в България и държавните образователни изисквания в страната.
URL: http://stephan-academy.com
Добавен: 29.12.2007

Study Guides and Flash Cards
Provides the complete details of the various study guides and flash cards available to prepare for various entrance exams, Certification Exams and Series gruop Exams.
URL: http://www.studyguidesandflashcards.com/
Добавен: 6.12.2008

Образование в чужбина
Списание "Образование и специализация в чужбина" - стипендии, конкурси, обменни програми, бакалавърски и магистърски програми за престижни университети и колежи, продцедура за кандидатсване за САЩ, Канада, Великобритания, Испания, Италия, Холандия, Франция, Германия, Австрия, Австралия, Швейцария, Швеция, Полша, Чехия, Дания, Нова Зеландия и др., студентски визи, методическо ръководство за подготовка за TOEFL, IELTS, SAT, GRE, DELE, DSH и др.
URL: http://studyabroad.dir.bg
Добавен: 18.11.2003

Професионално обучение
Организира и провежда курсове за професионално обучение и преквалификация
URL: http://cpo.hit.bg
Добавен: 13.03.2003

Младежки КОНКУРСИ за способни, смели, умни ...и всички останали !
Специализирана страница за младежи, които се интересуват да участват в български и международни семинари, конференции, симпозиуми, тренинг-курсове, краткосрочни обучения, специализации и други подобни проекти.
URL: http://mar.bg/konkursi.htm
Добавен: 27.03.2001
Страници: [<<] 1 2 3