ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Компютри >> Софтуер >>
Стр. 26
 

  сайтове

New Millenium Software – уникални решения за Вашия бизнес
New Millenium Software предлага изработка на интернет сайт и електронен магазин, съобразени изцяло с Вашата визия и изисквания. При необходимост извършваме и обновяване на вече съществуващ сайт. Предлагаме изграждане на софтуер по поръчка и неговата поддръжка, както и оформяне на цялостна корпоративна идентичност и уеб дизайн.
URL: http://www.nms-bg.com
Добавен: 8.04.2010

Замунда - Безплатни компютърни програми
Безплатни компютърни програми от Замунда. Каталог със софтуер и най-използваните програми.
URL: http://zamunda.info
Добавен: 29.06.2011

Преслав ERP - система за управление на бизнеса
Преслав ERP е евтина, лесна и удобна за използване, Интернет базирана система за управление на бизнеса от най-ново поколение. Подходяща е най-вече за фирми, занимаващи се с търговия и дистрибуция.
URL: http://preslaverp.com
Добавен: 7.03.2011

Софтуер за подслушване на GSM телефони
Шпиониране и подслушване на мобилни телефони никога не е било по-лесно!
URL: http://www.podslushvanenagsm.com
Добавен: 1.08.2012

Code4me - портал софтуерни проекти
портал за аутсорсинг на софтуерни проекти, най-добрите програмисти и най-интересните проекти
URL: http://www.code4me.eu
Добавен: 5.03.2007

Програма за управление на склад
Информационна система за управление на различни видиве дейности в даден склад. 4 модула - Търговци, Каса, Склад и Информация.
URL: http://www.elis-co.com/office.asp
Добавен: 22.08.2000

Онлайн сътрудничество чрез интернет
BeamYourScreen е лесно софтуерно решение за бързо трансфериране на работната среда чрез интернет. Организирайте онлайн работни срещи, презентации и продуктови демонстации от Вашия офис, обучавайте ефективно клиенти и служители чрез интернет.
URL: http://www.BeamYourScreen.com
Добавен: 3.01.2008

Онлайн дистанционна поддръжка чрез интернет
Beam2Support е решение за осъществяване на бърза и лесна онлайн дистанционна поддръжка чрез интернет. Програмата минава през прокси сървъри и осъществява връзка с динамични или статични IP адреси. Не се изисква инсталация и конфигурация.
URL: http://www.Beam2Support.com
Добавен: 3.01.2008

Магазин за продукти на Autodesk
Магазин за продукти на Autodesk, като Autocad, Autodesk Map 3d, Autodesk Topobase, Autodesk Raster Design, Autodesk MapGuide, Autodesk Mapguide Studio, GIS, CAD
URL: http://cad.zenitgeo.com
Добавен: 26.10.2008

Превод от шльокавица на български.
Програма, която превежда текстове, написани на различни диалекти на шльокавицата (методиевица, чатица, маймуница, SMS-ица, мейлица), на разбираем български. Има уеб-интерфейс и конзолен интерфейс. Написана е на Perl. Тази програма е свободен софтуер; можете да я разпространявате и променяте съгласно условията на лиценза GNU GPL версия 2 или (по ваша преценка) по-нова версия, в този вид, в който е публикуван от Фондацията за свободен софтуер.
URL: http://vslivecd.openfmi.net/62c/demo/
Добавен: 15.04.2006

Open Bulgarian Network
За какво са тези страници? Целта им е да помогнат за разпространението на "Open Source" идеята сред българите. Как? Като им предостави документи, ръководства, място за дискусии за този вид софтуер. Всички, интересуващи се от Linux, *ix, *BSD ОС (които смятам за най-ярките представители на OpenSource идеята), са добре дошли да споделят идеи, мнения, препоръки, да питат или да отговарят на въпроси.
URL: http://www.openbg.net/
Добавен: 19.07.2000

Open Bulgarian Network
За какво са тези страници? Целта им е да помогнат за разпространението на "Open Source" идеята сред българите. Как? Като им предостави документи, ръководства, място за дискусии за този вид софтуер. Всички, интересуващи се от Linux, *ix, *BSD ОС (които смятам за най-ярките представители на OpenSource идеята), са добре дошли да споделят идеи, мнения, препоръки, да питат или да отговарят на въпроси.
URL: http://www.openbg.net/
Добавен: 19.07.2000

Българска група на потребителите на Openbravo ERP
Българска група на потребителите на Openbravo ERP (Openbravo Bulgarian User Group - OBBUG) осигурява форум за споделяне на знания и популяризиране внедряването на Openbravo ERP в България. OBBUG предлага обучение и консултации на всички свои членове.
URL: http://www.openbravobg.com/
Добавен: 16.01.2009

OpenFMI - място за Вашите проекти.
Среда за управление на софтуерни проекти проекти базирана върху GForge. Работи във Факултета по математика и информатика на СУ "Св. Климент Охридски". Достъпна е за използване от всеки, който търси място за своя проект с отворен код. Предлага система за сорс контрол, пощенски списъци, тракинг на задачи, форуми, собствен сайт на проект, шел акаунти за управление на сайта (php, mysql, postgre) и др.
URL: http://openfmi.net
Добавен: 26.12.2004

оптимизация на windows
оптимизация на windows,всичко за вашия windows
URL: http://xptuning.hit.bg/
Добавен: 29.01.2007
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [>>]