ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Компютри >> Софтуер >>
Стр. 26
 

  сайтове

Бизнес софтуер, интернет реклама, хостинг и домейни
Продукти и оферти от компютърни фирми и специалисти, за стоки и услуги, програмните продукти, интернет, програми free - изнес администрация чрез компютърни програми, навигационни системи, електронно фактуриране, счетоводни програми, системи за управление на хотели, ресторанти, автосервизи, библиотеки, оферти за хостинг, домейни, уеб дизайн, изработка на интернет сайтове, безплатно сваляне на демо версии
URL: http://xn--e1arhbggf.xn--80an.net/
Добавен: 25.10.2010

New Millenium Software – уникални решения за Вашия бизнес
New Millenium Software предлага изработка на интернет сайт и електронен магазин, съобразени изцяло с Вашата визия и изисквания. При необходимост извършваме и обновяване на вече съществуващ сайт. Предлагаме изграждане на софтуер по поръчка и неговата поддръжка, както и оформяне на цялостна корпоративна идентичност и уеб дизайн.
URL: http://www.nms-bg.com
Добавен: 8.04.2010

Замунда - Безплатни компютърни програми
Безплатни компютърни програми от Замунда. Каталог със софтуер и най-използваните програми.
URL: http://zamunda.info
Добавен: 29.06.2011

Преслав ERP - система за управление на бизнеса
Преслав ERP е евтина, лесна и удобна за използване, Интернет базирана система за управление на бизнеса от най-ново поколение. Подходяща е най-вече за фирми, занимаващи се с търговия и дистрибуция.
URL: http://preslaverp.com
Добавен: 7.03.2011

Софтуер за подслушване на GSM телефони
Шпиониране и подслушване на мобилни телефони никога не е било по-лесно!
URL: http://www.podslushvanenagsm.com
Добавен: 1.08.2012

Code4me - портал софтуерни проекти
портал за аутсорсинг на софтуерни проекти, най-добрите програмисти и най-интересните проекти
URL: http://www.code4me.eu
Добавен: 5.03.2007

Програма за управление на склад
Информационна система за управление на различни видиве дейности в даден склад. 4 модула - Търговци, Каса, Склад и Информация.
URL: http://www.elis-co.com/office.asp
Добавен: 22.08.2000

Онлайн сътрудничество чрез интернет
BeamYourScreen е лесно софтуерно решение за бързо трансфериране на работната среда чрез интернет. Организирайте онлайн работни срещи, презентации и продуктови демонстации от Вашия офис, обучавайте ефективно клиенти и служители чрез интернет.
URL: http://www.BeamYourScreen.com
Добавен: 3.01.2008

Онлайн дистанционна поддръжка чрез интернет
Beam2Support е решение за осъществяване на бърза и лесна онлайн дистанционна поддръжка чрез интернет. Програмата минава през прокси сървъри и осъществява връзка с динамични или статични IP адреси. Не се изисква инсталация и конфигурация.
URL: http://www.Beam2Support.com
Добавен: 3.01.2008

Магазин за продукти на Autodesk
Магазин за продукти на Autodesk, като Autocad, Autodesk Map 3d, Autodesk Topobase, Autodesk Raster Design, Autodesk MapGuide, Autodesk Mapguide Studio, GIS, CAD
URL: http://cad.zenitgeo.com
Добавен: 26.10.2008

Превод от шльокавица на български.
Програма, която превежда текстове, написани на различни диалекти на шльокавицата (методиевица, чатица, маймуница, SMS-ица, мейлица), на разбираем български. Има уеб-интерфейс и конзолен интерфейс. Написана е на Perl. Тази програма е свободен софтуер; можете да я разпространявате и променяте съгласно условията на лиценза GNU GPL версия 2 или (по ваша преценка) по-нова версия, в този вид, в който е публикуван от Фондацията за свободен софтуер.
URL: http://vslivecd.openfmi.net/62c/demo/
Добавен: 15.04.2006

Open Bulgarian Network
За какво са тези страници? Целта им е да помогнат за разпространението на "Open Source" идеята сред българите. Как? Като им предостави документи, ръководства, място за дискусии за този вид софтуер. Всички, интересуващи се от Linux, *ix, *BSD ОС (които смятам за най-ярките представители на OpenSource идеята), са добре дошли да споделят идеи, мнения, препоръки, да питат или да отговарят на въпроси.
URL: http://www.openbg.net/
Добавен: 19.07.2000

Open Bulgarian Network
За какво са тези страници? Целта им е да помогнат за разпространението на "Open Source" идеята сред българите. Как? Като им предостави документи, ръководства, място за дискусии за този вид софтуер. Всички, интересуващи се от Linux, *ix, *BSD ОС (които смятам за най-ярките представители на OpenSource идеята), са добре дошли да споделят идеи, мнения, препоръки, да питат или да отговарят на въпроси.
URL: http://www.openbg.net/
Добавен: 19.07.2000

Българска група на потребителите на Openbravo ERP
Българска група на потребителите на Openbravo ERP (Openbravo Bulgarian User Group - OBBUG) осигурява форум за споделяне на знания и популяризиране внедряването на Openbravo ERP в България. OBBUG предлага обучение и консултации на всички свои членове.
URL: http://www.openbravobg.com/
Добавен: 16.01.2009

OpenFMI - място за Вашите проекти.
Среда за управление на софтуерни проекти проекти базирана върху GForge. Работи във Факултета по математика и информатика на СУ "Св. Климент Охридски". Достъпна е за използване от всеки, който търси място за своя проект с отворен код. Предлага система за сорс контрол, пощенски списъци, тракинг на задачи, форуми, собствен сайт на проект, шел акаунти за управление на сайта (php, mysql, postgre) и др.
URL: http://openfmi.net
Добавен: 26.12.2004
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [>>]