ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Компютри >> Софтуер >>
Стр. 25
 

  сайтове

Антиподес ЕООД
Ефективни софтуерни решения, разработени за нуждите на вашия бизнес - проектиране и внедрявване на ERP и BPM системи за прецизното функциониране и управление на организацията.
URL: http://antipodes.bg
Добавен: 20.06.2012

АБВ Финанс - Онлайн счетоводен софтуер
С АБВ Финанс можете да решите счетоводните проблеми на всяка фирма. Издаване на електронни фактури, импорт на банкови документи от е-банкиренето на банката. Не се закупува, не се инсталира. Заплащате годишен абонамент съобразно броя на документите.
URL: http://abvfinance.bg
Добавен: 2.01.2012

Счетоводни програми
Какво трябва да предлагат всички счетоводни програми, които претендират, че са наистина качествени? Сигурна и бърза връзка между отделните звена и отдели на фирмата, безпогрешна работа и възможност за въвеждане и отвеждане на артикули. Заповядайте в нашия сайт и разгледайте информацията за една от най-добрите складови програми на пазара.
URL: http://xn--80adddduc5afhbdmoces2g.com/
Добавен: 13.04.2011

Складови програми
С подобряването на различните складови програми, предлагани на пазара се увеличават и изискванията, които клиентите имат към тях. Money works на Gensoft отговаря на всички тези изисквания. Повече за тази складова програма ще намерите на нашия сайт.
URL: http://xn----7sbabaije6ckssdnpce.com
Добавен: 28.03.2011

Tops Software
Нашата мисия е да подобряваме ефективността при управление на бизнес процесите като предлагаме стабилни и гъвкави софтуерни решения, които се характеризират с високо качество и интуитивен интерфейс. Постоянно подобряваме и разширяваме нашите продукти и услуги, като помагаме на клиенти си да оптимизират времето и ресурсите за управление на бизнеса.
URL: http://www.tops-bg.com
Добавен: 29.09.2016

Счетоводен Софтуер. Склад. МиСС® Софтуер !
Търговия, Производство, ДДС, Личен Състав, Счетоводство, Дълготрайни Активи, Склад, ТРЗ, Производство, Калкулации, Разцчети, Финансов Анализ, Разходни норми, Търговски Софтуер, Допълнения по поръчка.
URL: http://www.mi-soft.org
Добавен: 12.02.2010

ТММ Консулт - Уеб дизайн, Уеб програмиране..
ТММ Консулт изготвя уеб решения, съгласно желанията и нуждите на своите клиенти, като непрекъснато се стреми към усъвършенстване в процесите на своите проекти. Освен цялостни уеб решения, ТММ Консулт предлага на клиентите си и индивидуално изготвяне на уеб сайтове, уеб приложения, Оптимизация на сайтове, Имейл и уеб хостинг ...
URL: http://www.tmmconsult.com/reshenia
Добавен: 2.03.2010

Софтуер за магазин, складови програми, система за наблюдение
Синтекс Груп внедрява бизнес софтуер, предлага изнесена IT поддръжка, системи за наблюдение, компютри и консумативи. Фирмата инсталира и обучава на различни складови програми,вкл. Microinvest склад про, софтуер за магазин, склад;
URL: http://www.sintex-group.com
Добавен: 13.03.2013

Бургас компютри, софтуер, сервиз. Бусофт инженеринг
Софтуерни решения и услуги в сферата на информационните технологии. Продажба и програмиране на касови апарати, офис техника
URL: http://busoft.bg/
Добавен: 26.07.2011

ОМЕГА ТИМ - икономически софтуер
Фирма "ОМЕГА ТИМ" е специализирана в областта на проектирането и разпространението на икономически софтуер. Предлагаме програмни продукти за работна заплата, личен състав, хонорари, банкови документи, счетоводство, склад. Отличната поддръжка и навременната реакция са от основните приоритети на нашия екип.
URL: http://www.omegatim.com
Добавен: 14.11.2012

Отличен софтуер за шивашки цех
Лесен и интуитивен инструмент подпомагащ ценообразуването на вложения труд в шивашкото производство и подобряване на отчетността. Технологични кари,разценки,заработки,норми.
URL: http://nm.mxbg.eu
Добавен: 7.02.2011

Блог за алгоритми, програмиране, .NET платформа, уеб и IT
В този блог ще откриете статии, касаещи различни алгоритмични проблеми, както и общи програмни такива. Има статии за уеб и информационни технологии. Сорс-кодът на примерите е писан главно с помощта на .NET платформата.
URL: http://tihomir.me
Добавен: 17.06.2012

ERP проект.info
ERProject.info е издание за бизнес софтуер, ERP системи, CRM, BI, SCM, вертикални решения, WEB 2.0 и мениджмънт.
URL: http://www.erproject.info/
Добавен: 9.06.2011

Финит Софтуер Системс ЕООД
Финит е специализирана в производството и дистрибуцията на хотелиерски софтуер и Интернет резервационни системи. Фирмата се занимава също така с изграждането на мрежи, Web и Desktop базирани приложения и създаването на софтуер за работа с бази данни.
URL: http://finite-soft.com
Добавен: 7.09.2010

ERP управление на бизнес
L-CLASS предлага ERP решения за управление на бизнеса в предприятия с различен обхват и размер на бизнеса, работещи в секторите: производство, дистрибуция и търговия, услуги.
URL: http://www.techno-class.com/
Добавен: 23.06.2010
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [>>]