ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Компютри >> Софтуер >>
Стр. 13
 

  сайтове

ГНУ/Линукс- Свободната операционна система
Блог съдържа статии и ръководство за Линукс. Съдържа исторически, бележки, анализ на различните видове лицензи. Философия на GNU обществото. Идеята е да популяризира свободния софтуер, като алтернатива на несвободния. Информира за различните дистрибуции.
URL: http://bcclf.wordpress.com/
Добавен: 28.05.2008

Графис - софтуер за конструиране на облекла
Графис е CAD софтуер специализиран за шивашката промишленост. С него може да се конструират облекла, да се градират, да се създават капаци/маркери В Графис, версия 9.01 е обърнато специално внимание на конвертирането на моделите. С вградените си възможности за експорт и импорт е възможен трансфера на модели от други графични система, такива като Лектра, Консулт +, Асист, Гербер.
URL: http://www.grafis-bg.com
Добавен: 7.04.2006

Guten Soft
Скриптове, генератори, примери и Единствения безплатен български софтуер, а може би и най добърна този етап, за правене на интернет страници. Очаквайте още програми от екипа на Гутен Софт.
URL: http://guten.hit.bg
Добавен: 12.01.2002

Хамилтън Дейта Сървисиз ООД
Френска компания, предлагаща широк спектър услуги за управление и съхранение на документи и обработка на информация. Физически архиви: Оганизиране, описване в специален компютърен регистър, опаковане и съхраняване в специализирано архивно помещение, отговарящо на всички изисквания за сигурност. Електронни архиви: Софтуер за цялостно електронно управление на документооборота – съхранение, търсене, разпределяне, препращане и архивиране на всички видове документи в електронен вариант.
URL: http://www.hds-group.com
Добавен: 7.11.2005

Тук ще намерите най-добрите безплатни програми за вашия дом или офис
Подбрали сме за вас програми от най-разнообразни категории, за да задоволим и най-претенциозните потребители - всичкият безплатен софтуер, от който имате нужда е тук, събран на едно място!
URL: http://soft.free.bg
Добавен: 25.09.2006

Стоматологичен софтуер Хипократ D
Стоматологичен софтуер, ориентиран към лекарите по дентална медицина, които имат потребност да въведат прецизен ред в работата на денталната си практика.
URL: http://hippocrates.kontrax.bg/info.php
Добавен: 16.09.2009

IBM Tivoli софтуер
Информационен сайт за софтуера на IBM Tivoli
URL: http://www.tivoli.bg
Добавен: 30.01.2009

ИФД Инженеринг - ERP системи,WMS системи,складови програми,мобилна търговия
ИФД Инженеринг ООД разработва комплексни и индивидуални IT-решения. Разработване и внедряване на ERP системи, приложения за мобилна търговия, WMS системи, Business Intelligence системи, инсталация, адаптиране и поддръжка на складови програми.
URL: http://www.ifd-sofia.com
Добавен: 1.08.2009

Намаляване размера на снимки
За да покажете вашите снимки в Интернет трябва да промените техните размери и големината на файла. Това е възможно с Images Resizer 4CoolPics.
URL: http://resizer.4coolpics.com/
Добавен: 9.02.2009

InCash - вашият персонален финансов помощник
ИнКеш е гъвкава програма за управление, отчитане и анализ на личните или фирмени постъпления и разходи.
URL: http://www.itodorov.com/products/incash/
Добавен: 23.03.2007

Информационен сайт за хора със зрителни увреждания
Това е сайт, създаден специално за незрящи хора. В него може да откриете полезна информация относно програмите и хардуера, който използват.
URL: http://assistive.hit.bg
Добавен: 31.07.2007

ИНК Студио ЕООД
Ние предлагаме уеб дизайн, уеб сайт разработки, графичен дизайн и брандинг решения. Доставяме решения, които са творчески, уникални, използваеми, достъпни и печеливши. Ние помагаме да се представите бизнеса си на нови висини пред света!
URL: http://www.inkstudio.bg
Добавен: 19.11.2010

Иновасис - бизнес софтуер
Иновасис е специализирана в разработка и внедряване на софтуер за бизнес управление, изграждане на интернет сайтове, поддръжка на компютърна техника и комуникационни мрежи.
URL: http://www.innovasys-bg.com
Добавен: 28.02.2007

Интелекс
Програмни продукти за управление на складове, митнически режим активно усъвършенстване и ишлеме. Специализиран софтуер за шивашката промишленост със следене на поръчките и материалите в складове, кроялни и шивашки цехове. склад, складов, складове, митници, митница, активно, усъвършенстване, ишлеме, софтуер, програма, програми, разходни, норми, Алфа-7, Пакт-2
URL: http://www.intelex-soft.com
Добавен: 1.07.2004

МапУеър ООД предлага IntelliCAD – Функционален еквивалент на AutoCAD
Използвайте легален софтуер за своите проекти в AutoCAD. Купете си функционален аналог на AutoCAD за 149$ или свалете 30-дневна пробна версия. Intellicad е програма, с която ще работите в познатата Ви среда за 1/20 от цената на оригинала
URL: http://www.mapware.net
Добавен: 19.06.2007
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [>>]