ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Компютри >> Софтуер >>
Стр. 12
 

  сайтове

ФУЛБИЗНЕС - софтуерна система за магазин, ресторант
ФУЛБИЗНЕС - ИЗПИТАНО софтуерно решение за управление на бизнеса. Безплатно ДЕМО. Min инвестиция, max възможности. Уникална помощ за обучение. Отдалечени обекти. Гаранционна и извънгаранционна поддръжка, консултации. Магазин; склад на едро; ресторант; кафе; бистро; обменно бюро; бензиностанция; производствено предприятие; дневници по ДДС. Собствени технологии за бързо разработване и синхронизиране на задачите от екип програмисти, работещи по проекта. 042/62 74 83
URL: http://www.fullsoftbg.com
Добавен: 14.10.2008

Софтуер за проектиране на мебели в AutoCAD
F-Utils е програма за проектиране на мебели в AutoCAD, калкулира материалите, вложени в тях и изчислява крайната им цена. С F-Utils можете да начертаете стандартна кухня за броени минути, да направите спецификация и в рамките на час да дадете подробен чертеж и точна цена на клиента, включително да направите разкрой на детайлите. Едновременно с това имате цялата необходима информация за производството на обзавеждането. Повече информация можете да намерите на адрес http://www.f-utils.org
URL: http://www.f-utils.org/
Добавен: 2.07.2009

Софтуер за мебелно проектиране и интериор
Design Sintez е софтуер, предназначен за автоматизиране на работата на мебелни търговци и производители за създаване на 3D модели на конструираните мебели, изчисляване на себестойността им на база калкулация на необходимите материали, генериране на работни чертежи, спецификации и карти на разкроя. Програмата позволява създаването на 3D визуализации на цялостни и частични интериорни решения.
URL: http://design_sintez.tripod.com/
Добавен: 27.08.2009

Софтуер за мебелно проектиране и интериор
Design Sintez е софтуер, предназначен за автоматизиране на работата на мебелни търговци и производители за създаване на 3D модели на конструираните мебели, изчисляване на себестойността им на база калкулация на необходимите материали, генериране на работни чертежи, спецификации и карти на разкроя.
URL: http://www.angelfire.com/planet/designsintez/
Добавен: 19.10.2008

Програма за мебелно проектиране и интериор
Синтез Софт ЕООД е фирма с приоритетна дейност създаване на софтуерни приложения за компютърно проектиране и 3D визуализация за мебелната промишленост. Основният продукт на компанията е Design Sintez. Този софтуер намира приложение при мебелното проектиране „от нулата“, за създаване на собствени библиотеки, за аранжиране на интериорни решения и тяхната визуализция.
URL: http://web.hit.bg/designsintez/
Добавен: 28.10.2008

Софтуер за мебелно проектиране
Design Sintez Продуктът създава фото реалистични проекти на вътрешно - пространствени дизайнерски решения. Автоматично генерира ценова оферта за клиента и калкулира разхода на материали за производството, разкрояване.
URL: http://www.design-sintez.com/
Добавен: 14.05.2008

Софтуер за проектиране на мебели, кухни и цялостно обзавеждане
Design Sintez е програма за проектиране на мебели, кухни и интериор. Aвтоматично калкулира разхода на материали и ценова оферта за клиента. Разкрояване.
URL: http://software-kitchen.tripod.com/
Добавен: 18.11.2007

игри, програми и 3д арт галерии
Колекция от програми, игри и 3д арт галерии. Работят приятелски (авторски продукти.
URL: http://krastyo.com
Добавен: 20.03.2009

Сървър на GIBSON с много download.
Инфо, програми, книги, антивирусни програми, филми, игри...
URL: http://www.gibson-hack.tk
Добавен: 27.11.2004

Gimbal Creations
Gimbal Creations е компания, разработваща софтуер. Компания, която създава висококачествени продукти и услуги в областта на информационните технологии
URL: http://www.gimbalcreations.com
Добавен: 24.10.2008

ГНУ/Линукс- Свободната операционна система
Блог съдържа статии и ръководство за Линукс. Съдържа исторически, бележки, анализ на различните видове лицензи. Философия на GNU обществото. Идеята е да популяризира свободния софтуер, като алтернатива на несвободния. Информира за различните дистрибуции.
URL: http://bcclf.wordpress.com/
Добавен: 28.05.2008

Графис - софтуер за конструиране на облекла
Графис е CAD софтуер специализиран за шивашката промишленост. С него може да се конструират облекла, да се градират, да се създават капаци/маркери В Графис, версия 9.01 е обърнато специално внимание на конвертирането на моделите. С вградените си възможности за експорт и импорт е възможен трансфера на модели от други графични система, такива като Лектра, Консулт +, Асист, Гербер.
URL: http://www.grafis-bg.com
Добавен: 7.04.2006

Guten Soft
Скриптове, генератори, примери и Единствения безплатен български софтуер, а може би и най добърна този етап, за правене на интернет страници. Очаквайте още програми от екипа на Гутен Софт.
URL: http://guten.hit.bg
Добавен: 12.01.2002

Хамилтън Дейта Сървисиз ООД
Френска компания, предлагаща широк спектър услуги за управление и съхранение на документи и обработка на информация. Физически архиви: Оганизиране, описване в специален компютърен регистър, опаковане и съхраняване в специализирано архивно помещение, отговарящо на всички изисквания за сигурност. Електронни архиви: Софтуер за цялостно електронно управление на документооборота – съхранение, търсене, разпределяне, препращане и архивиране на всички видове документи в електронен вариант.
URL: http://www.hds-group.com
Добавен: 7.11.2005

Тук ще намерите най-добрите безплатни програми за вашия дом или офис
Подбрали сме за вас програми от най-разнообразни категории, за да задоволим и най-претенциозните потребители - всичкият безплатен софтуер, от който имате нужда е тук, събран на едно място!
URL: http://soft.free.bg
Добавен: 25.09.2006
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [>>]