ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Компютри >> Услуги >>
Стр. 8
 

  сайтове

"Ай Пи Ком" ЕООД
Дейността на фирмата е внос и търговия на компютри - нови и втора употреба на едро и дребно, компютърна периферия, аксесоари и офис техника
URL: http://shop.ipcom-bg.com/
Добавен: 18.03.2008

ИПТЕЛ ЕООД
IPTEL Ltd. предоставя висококачествени телекомуникационни услуги на своите домашни и бизнес потребители, като им дава възможност за пълен контрол над телефонните разходи. Използвайки VoIP услугите, нашите клиенти могат да провеждат висококачествени телефонни разговори до всяка точка на света, към всички мобилни и фиксирани мрежи, като по този начин спестяват от своите ежедневни разходи за телефон.
URL: http://www.iptel.metatotem.com
Добавен: 29.08.2005

IT Advanced - уеб дизайн, информационни портали
IT Advanced изработва интернет страници, уеб дизайн, уеб сайтове и интернет портали. Специализарани интернет сайтове за електронна търговия, туристически агенции, недвижими имоти. Електронни пощи и хостинг.
URL: http://it-advanced.com
Добавен: 15.10.2007

IT Assistant ltd - поддръжка на компютри | сервиз | продажба
IT Assistant извършва комплексни услуги в сферата на информационите технологии. Фирмата извършва продажба и поддръжка на компютри, осигурява сервиз, резполага с абонаментни планове за поддръжка на компютри и офис техника, отстранява софтуерни проблеми във Вашия дом или офис.
URL: http://shop.itconsultbg.com
Добавен: 5.08.2009

АйТи Консулт България
Продажба компютри, Поддръжка, Софтуерни и Хардуерни решения, Изграждане Мрежи
URL: http://www.itconsultbg.com
Добавен: 17.02.2008

IT проекти, конкурси за работа, freelance директория, форум, новини
IT проекти и конкурси за работа, каталог с фирми и freelancer участници, новини и статии в IT сферата, форуми за обмяна на опит и линкове към IT сайтове
URL: http://www.itzone.bg
Добавен: 12.01.2008

Поддръжка БГ
Поддръжка на компютри, принтери, скенери. Преинсталиране на операционни системи, инсталиране на програми, приложения и др.
URL: http://www.poddrajka.bg
Добавен: 14.08.2009

Ай Ти Свищов ООД
Поддръжка на компютърна и офис техника на място при клиента,консумативи,видео наблюдение и контрол на достъпа,хардуер,софтуер,консултации
URL: http://itsvishtov.com
Добавен: 27.05.2007

Ай Ти Проконсулт
Професионална компютърна поддръжка, абонаментна и инцидентна поддръжка, поддръжка на компютри и офис техника, експертни консултантски услуги за хардуер и софтуер.
URL: http://itproconsult.eu/
Добавен: 1.02.2008

ITsolutions Ltd-Всичко в сферата на компютърните услуги
ITSolutions разполага с екип от специалисти, притежаващи дългогодишна практика в сферата на Информационните технологии. Фирмата е създадена с цел да подсигури успеха на Вашия бизнес, чрез проектиране, интегриране и реализация на високо-технологични решения. Така постигайки оптимизация на работните процеси и сигурна среда за съхранение на Вашата информация, ние ще Ви помогнем да се съсредоточите върху бизнеса си и да използвате максимално ефективно възможностите на Информационните технологии.
URL: http://www.itsolutions.bg
Добавен: 3.04.2008

Хостинг и домейн услуги
предлага качествен платен хостинг на мощни уеб сървъри свързани с високоскоростни канали и съвременен контролен панел за управление. Осигурена e пълна поддръжка на Perl, PHP, MySQL, IMAP и POP3.
URL: http://www.host-n1.info/
Добавен: 31.05.2007

Кассаба Системс Еоод
Абонаментна поддръжка ка компютърни системи и мрежи,ИТ одит,видеонаблюдение,обучение и консултации
URL: http://kassabasystems.com
Добавен: 13.03.2006

"КДД-Телекомтрейд" ЕООД - фирмен сайт.
Поддръжка на компютърни системи. Продажби, сервиз и абонаментно обслужване. Таксуващи устройства за интернет телефония. Видеонаблюдение и охранителна техника.
URL: http://www.draginov.com
Добавен: 2.03.2005

Компютърни услуги
Компютърни услуги
URL: http://www.pcuslugi.free.bg/
Добавен: 10.06.2008

Компютърни услуги по домовете
Компютърни услуги по домовете за Windows и Linux. Спестете време, усилия и пари като отстраните проблемите си с компютъра директно от вкъщи. Система от операции включваща предпоготовка на хардуер, инсталация и настройка на софтуер. След приключването на услугите можете да се насладите на готовата напълно функционална работна станция за дома и офиса.
URL: http://www.pchelp.gogo-bg.net/
Добавен: 12.11.2009
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [>>]