ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Компютри >> Фирми >>
Стр. 18
 

  сайтове

Ултимейт Технолъджис ООД - компютри, лаптопи, аксесоари.
Асемблиране и продажба на компютърни системи и лаптопи. Продажба на компютърни модули и периферия. Гаранционен и извънгаранционен сервиз. Изработка на специализирани охлаждащи системи (водни, фреонови и др.). Тунинг, модинг, оувърклок.
URL: http://www.ultimate.bg
Добавен: 10.10.2009

Преносими компютри - Ultiwerk
Ultiwerk предлага преносими компютри, сървърни решения, мини PC, работни и графични станции. Официално Ultiwerk е на българския пазар от април месец 2007 г. Марката е създадена в отговор на динамично развиващият се пазар и неговите изисквания за максимално съчетание на качество и технология, адекватни на световните тенденции в IT технологиите.
URL: http://www.ultiwerk.bg
Добавен: 4.06.2007

УНИСИС ООД - ISDN комуникационно оборудване
Завършени ISDN решения за офиса и дома. ISDN телефонни централи и ISDN телефони от Euracom, Auerswald и Hoermann telco. ISDN адаптери и рутъри от ELSA AG. Кабели за структурно окабеляване от BELDEN.
URL: http://www.unisis.bg
Добавен: 17.07.2003

ЮНИТ Компютърс
Компютърми, мрежови и WEB решения - Проектиране,изграждане и поддръжка
URL: http://www.unitnet.net
Добавен: 28.10.2001

Употребявани Cisco рутери, суичи и мрежово оборудване.
Фирмата предлага доставка на употребявани рутери, суичи и мрежово оборудване на Cisco Systems с 1 година гаранция.
URL: http://stock-bg.com
Добавен: 18.03.2008

'Виинес компютърни системи' ООД
Венес компютърни системи - На място при клиента ! Компютърни консултации и профилактика. Търговия с компютърна и офис техника. Комплексно обслужване на нашите клиенти, достъп до ИНТЕРНЕТ, квалифицирана компютърна помощ, консултации, доставка на компютърни конфигурации, ЪПГРЕЙД, уеб дизайн и други.
URL: http://www.veeness.com
Добавен: 22.03.2001

Вип софтуер
ВИП Софтуер е млада просперираща компания за разработка на софтуер и web приложения, високо технологични решения, продажба на хардуер.
URL: http://www.vipsoftbg.com
Добавен: 11.04.2003

ВИВА Техноложис
Основната дейност на фирма Viva Technnologies е асемблирането на компютърни десктоп конфигурации и сървъри, продажба на компютърни компоненти, компютърна периферия и офис оборудване.
URL: http://www.viva-tech.com
Добавен: 16.09.2003

Проекти и разработки на УебДизайн ООД
Бързо портфолио на УебДизайн - последни разработки, собствени проекти, технологии
URL: http://www.digitalentropia.com/webprojects/
Добавен: 30.08.2002

Уеб Сърв Хостинг Компания
Уеб Хостинг, Уеб Дизайн, Регистрация на Домейн, Интернет Реклама, Интернет Речник, Уеб Сайт Генератор, Уеб Сайт Регистратор, Документация
URL: http://web-serv.org
Добавен: 20.09.2006

Бялата книга на ИКТ в България
Бялата книга на информационните и комуникационни технологии в България - 2000 г. представлява независим и достоверен фактологичен източник на информация за качествените и количествени параметри на информационните и комуникационни технологии (ИКТ) в страната. Има 7 раздела: хардуер, софтуер, Интернет, комуникации, услуги ИТ консултации и управление на проекти. Съдържа пазарни анализи, информация за продажби, пазарни дялове, реализирани проекти, класации в независими проучвания.
URL: http://www.fd-bg.com/whitebook/
Добавен: 30.01.2001

Кой кой е на българския компютърен пазар
Първият в България каталог на фирмите, работещи в областта на информационните технологии – компютри, софтуер, офис техника, комуникационна и охранителна техника, специализирана издателска и рекламна дейност.
URL: http://whoiswho.icb.bg
Добавен: 4.01.2001

Биотим
Разработка на софтуер за офис и промишлена автоматизация. Биотим е член на Oracle alliance.
URL: http://www.bioteam.bg
Добавен: 6.05.1999

Телеметтрия и телеконтрол
Системи за индустриална автоматизация. Нестандартна електроника, Индустриални мрежи с за пренос на данни с оптична изолация. Индустриални преобразуватели RS232 към RS485, USB към RS485. Телеметрия и телеуправление чрез GSM, WiFi и ZigBEE мрежи. Софтуер за визуализация и архивиране на данни от датчици, сензори и др. MODBUS протокол. Монтаж и поддръжка на КИПиА оборудване. Сервиз на КИПиА и друга електронна апаратура.
URL: http://zigtelemetry.com
Добавен: 3.02.2008
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18