ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Компютри >> Фирми >>
Стр. 10
 

  сайтове

Сервиз и ремонт на компютри и лаптопи, части за лаптопи и компютри
Предлага сервиз, ремонт и поддръжка на компютри, лаптопи, сървъри и мрежи в жк Надежда. Продава части за компютри и лаптопи, втора употреба и нови
URL: http://computri.net
Добавен: 28.02.2011

Безплатни обяви
Портал за безплатни обяви за всички категории и отрасли
URL: http://obiavka.com
Добавен: 21.11.2011

Лаптопи
Ние сме фирма вносител на лаптопи и таблети Lenovo. Това ни дава възможност да ги предоставим на максимално ниски цени на нашите крайни клиенти.
URL: http://laptopidea.com
Добавен: 16.09.2016

WebRsolution - Студио за уеб дизайн и приложения
Ние изграждаме и поддържаме уеб страници и проложения!
URL: http://webrsolution.com/
Добавен: 12.10.2015

Цялостна компютърна поддръжка
IT services bg предлага широка гама от продукти и услуги, професионално обслужване и гарантирано време за реакция. Можете да се обърнете към нас за решаване на проблеми свързани с хардуер или софтуер, инсталиране и конфигуриране на различни софтуерни продукти. Можем да Ви съдействаме при изработка и оптимизация на Вашата интернет страница, да намалим разходите Ви за телефонни разговори, да помогнем с избор и доставка на софтуер и хардуер, на изключително добри цени и атрактивни условия.
URL: http://www.itservices.bg
Добавен: 12.04.2012

Дартек - Компютърната фирма на град Русе
Огромен избор на лаптопи, компютърни системи и всичко свързано с компютърната техника. Оторизиран сервиз на компютърна техника с марките Dell, Brother, Fujitsu, Samsung, Philips, Toshiba, Acer, Packard Bell. Инсталация на компютърни мрежи, видеонаблюдение, пожароизвестяване. Производство на Интерактивни Терминали (киоск). Шоу-рум - Русе, ул. Раковска 11. Година на основаване - 1994.
URL: http://dartek.bg
Добавен: 12.10.2011

Уеб дизайн, изработка на уеб сайтове, поддръжка и seo оптимизация
Уеб дизайн и програмиране на сайтове. Професионална изработка, поддръжка и SEO оптимизация на сайтове. Разработка на индивидуални софтуерни решения.
URL: http://sistemata.net
Добавен: 4.11.2010

Дистрибутор на POWERPLUS
Искате ли да станете дистрибутор на POWERPLUS, KREATOR и VARO? Ние сме директни вносители и ако имате нужда от уреди посетете нашият сайт на power-teh .com!
URL: http://www.power-teh.com
Добавен: 19.02.2013

Офис техника и консумативи, компютри, принтери, тонер касети
Предмет на дейността на фирма МОНОИДЕА ЕООД са: -Асемблиране,продажба и сервиз на настолни персонални компютри -Продажба и сервиз на маркови,настолни персонални компютри -Продажба и сервиз на преносими компютри -Продажба и сервиз на копирна техника -Продажба на консумативи и аксесоари -Доставка и инсталация на базов и приложен софтуер -Изграждане на локални компютърни мрежи -WEB дизайн -Обучение и консултации
URL: http://monoidealtd.eu
Добавен: 30.03.2016

ВИП Компютърс 2015 ЕООД
Предлага абонаментна компютърна поддръжка и комплексни компютърни услуги в рамките на град София. Продава и поддържа софтуерни продукти, компютри, лаптопи и офис техника. Изгражда и поддържа жични и безжични компютърни мрежи, VPN (Virtual Private Network) и др. Извършва ремонт на компютри и лаптопи, компютърни услуги на място при клиента. Отдалечено администриране и поддръжка на компютърни системи и сървъри на фирмите на договор.
URL: http://vipcomp.eu
Добавен: 18.05.2016

ОВЪР Ай Пи ООД / OVER IP LTD
Продажба на компютри и компютърни аксесоари - ОВЪР АйПи ООД предлага пълна гама компютърна техника за изграждане на съвременни, гъвкави и функционални системи за нуждите на различни видове клиенти. Видеонаблюдение - предлагаме всички видове услуги съпътстващи изграждането на системи за видеонаблюдение - изготвяне на проект, доставка на оборудване, изграждане, обучение за работа със системата, гаранционна и следгаранционна поддръжка.
URL: http://overip-bg.com//
Добавен: 3.04.2010

Електронен магазин за компютри и периферия
Продажба на компютри, компоненти, конфигурации по поръчка, лаптопи, таблети, периферия, монитори, телевизори. Безплатна доставка за цялата страна за поръчки над 399 лв. Плащане в брой, с дебитна или кредитна карта или на изплащане.
URL: http://xn--h1adghggn9g.net/
Добавен: 11.02.2013

УНИВЕРСАЛ К- видео-стени и и мултимедии
УНИВЕРСАЛ К предлага широка гама от продукти за микроелектрониката, електрониката, телекомуникациите и визуализационните технологии - Видео-стени и мултимедии.
URL: http://www.universal-k.com
Добавен: 14.08.2010

Алое !
Имате нужда от Naturesway? Имате възможността да откриете информация за Naturesway. Заповядайте на нашия интернет сайт за Продукти от Алое.
URL: http://xn--80akrm.net/
Добавен: 11.09.2012

Компютърна поддръжка Варна
Компютърна поддръжка Варна. Абонаментно компютърно обслужване на фирми. Компютърна поддръжка на кораби. Индивидуални IT решения.
URL: http://xn--80aaaaikaq6aermiddncpgf2a0pi9f.com/
Добавен: 14.01.2012
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [>>]