ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Компютри >> Фирми >>
Стр. 10
 

  сайтове

"АБАС Бизнес Сълюшънс България" ООД
ABAS ERP e изключително гъвкава ERP система разработена от немската компания ABAS AG. С уникалната си технология позволяваща ви редове упгрейд без миграция на данни , системата винаги е актуална и расте с вашия бизнес. Факт е , че 93% от компанните избрали ABAS ERP все още ползват тази система. Дори едни от първите клиенти инсталирали за първи път ABAS ERP още преди повече от 20 години в момента ползва актуалната версия със всички нови технологии включени от тогава до сега.
URL: http://www.abas-bg.com
Добавен: 14.10.2010

“SPACER”
Ежегодното Международно Състезание “SPACER” събира ИТ обществото, всички с интереси в областта на Web и App програмиране и занимаващи се с роботика. Да направим първото състезание, което е съвкуптност от Хакатони и Мехатроника-състезателна роботика
URL: http://www.spacer.technology
Добавен: 15.07.2016

Пегас Компютърс ООД
Интернет магазин за компютри, лаптопи, телевизори, принтери, хардуер и софтуер, ИТ Оборудване, компоненти, периферия и аксесоари.
URL: http://www.pegasuscomputers.bg
Добавен: 9.03.2011

LCS ltd. Професионален кетъринг
Корпоративен и парти кетъринг
URL: http://lcs.bg
Добавен: 21.11.2011

Решения за киберсигурност
Като надежден партньор от самото си създаване, TAD GROUP се фокусира единствено върху киберсигурността, което позволява да развиваме и поддържаме работна сила от устремени, образовани и ориентирани към мисията професионалисти в киберсигурността.
URL: http://www.tad.bg
Добавен: 12.11.2016

Инвест Пойнт България
Инвест Пойнт България е иновативна и динамична компания, намираща се в град Пловдив, специализирана в предлагането на консултантски услуги в областта на франчайзинга.
URL: http://www.investpoint.bg
Добавен: 11.12.2015

Електронни везни и кантари
• Везни за тегло. • Везни за бебета. • Търговски везни и кантари • Бижутерийни везни и кантари • Животински везни и кантари • Етикетиращи везни и кантари • Лентови и поточни везни и кантари • Автомобилни везни и кантари • Везни за поосово измерване • Везни и кантари за ЖП вагони • Платформени везни и кантари
URL: http://www.vezni-bg.eu
Добавен: 15.04.2012

Уеб дизайн и идеи
Фирма Ди Ейч Сайн ЕООД се занимава с изработка на уеб сайтове, поддръжка на сайтове, лого и принт дизайн, реклама, социални мрежи и оптимизация
URL: http://dhsign.eu/bg
Добавен: 14.10.2011

WebsiteFactory.bg - Фабриката за уеб сайтове
WebsiteFactory.bg е услуга, целяща да предложи на възможно най-широк кръг потребители качествени решения за онлайн бизнес. Ние вярваме, че всеки има правото да получи добър уеб сайт на достъпна цена и работим с пълна сила, за да защитим тази идея.
URL: http://www.websitefactory.bg
Добавен: 5.11.2010

ММ Системс - Продажба на компютри, сервиз и IT услуги
Ние сме специализирани в продажбата на компютри и периферия, поддръжката,гаранционния и следгаранционен сервиз. Продаваме и инсталираме софтуер. Изграждаме интернет страници. Безплатна доставка за цялата страна за поръчки над 399 лв. Индивидуална оферта и консултация може да получите след запитване по електронната поща, по телефона или в офисите ни.
URL: http://xn--h1adghggn9g.eu
Добавен: 28.02.2013

Кабел Дизайн ЕООД
Фирмата Предлага проектиране и изграждане на структурно окабеляване, видеонаблюдение, компютърни мрежи, електрически инсталации и кабелни мрежи.
URL: http://kabeldizain.com
Добавен: 11.04.2016

Еведа Консултинг ООД
Фирма Еведа Консултинг ООД се занимава с изработка на уеб сайтове, поддръжка на сайтове, лого и SEОптимизация, реклама, социални мрежи.
URL: http://eveda-consulting.com/
Добавен: 24.05.2016

Най-добрите PTC сайтове | PAID TO CLICK | Работа по интернет
PTC , PTC sites, Добре дошли на всички,които твърдо са решили да печелят допълнително пари от интернет! Научете как можете да правите пари от интернет и онлайн бизнес. Добър лист от няколко PTC сайта, които си заслужават да се пробват. Плащат веднага. ИЗКАРАЙТЕ ЛЕСНИ ПАРИ ПО ИНТЕРНЕТ!!!
URL: http://ptcbg.net/
Добавен: 19.04.2010

Дистрибутор на POWERPLUS
Искате ли да станете дистрибутор на POWERPLUS, KREATOR и VARO? Ние сме директни вносители и ако имате нужда от уреди посетете нашият сайт на power-teh .com!
URL: http://www.power-teh.com
Добавен: 19.02.2013

Sms, Кеш и Електронни плащания
Платформата YessPay обединява различни начини на плащане (sms, epay, paypal, easypay, борика, moneybookers и др.) с цел да бъде предоставен лесен и бърз начин за използване на услуги със SMS и разплащания в Интернет.
URL: http://yesspay.com
Добавен: 16.08.2010
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [>>]