ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Софтуер >>
Стр. 4
 

  сайтове

Микроинвест
Микроинвест - Водещ български софтуер за складово и счетоводно отчитане! Програми за Вашия склад, счетоводство, ресторант, хотел и е-магазин.
URL: http://www.microinvest.net
Добавен: 25.07.2005

Microinvest Делта
Microinvest Делта – Програма за двустранно счетоводство с цена 49 USD! Съвременна, бърза, гъвкава и мощна система, позволяваща на опитния счетоводител да контролира изцяло ситуацията. С тази система Вие може да работите с неограничен брой фирми, много счетоводни години едновременно за всяка фирма!
URL: http://www.microinvest.net/delta
Добавен: 11.03.2003

Microinvest Junior
Microinvest Junior – складова програма за 9.90 USD! Microinvest Junior е уникална по рода си складова програма, предназначена за всички, които следят складови наличности и издават фактури. В програмата са включени номенклатура от стоки и партньори и стандартните операции като Доставка, Продажба и Ревизия. Програмата издава складови разписки, данъчни и опростени фактури и има връзка с касов апарат и бар-код четец.
URL: http://www.microinvest.net/junior
Добавен: 11.03.2003

Микроинвест Офис пакет
Microinvest Офис Пакет е набор от четири програми–Microinvest Склад,Microinvest Делта,Microinvest ТРЗ и ЛС и Microinvest Офис Организатор.Чрез тези програми се обхваща пълната дейност на съвременното предприятие–от управлението на складови наличности,последващото им счетоводно отчитане,калкулиране на заплатите и осигуровки за служещите във фирмата, до офис организацията и следене на срещите с партньори, клиенти и потребители.
URL: http://www.microinvest.net/?ProductID=32
Добавен: 17.12.2003

Microinvest Прима
Microinvest Прима – Програма за едностранно счетоводство с цена 29 USD! Microinvest Прима е многофункционална програма за едностранно фирмено счетоводство, създадена и действаща според изискванията на българското законодателство. Лесна и удобна за научаване и използване, тя спестява много време и оперативна работа на счетоводителя.
URL: http://www.microinvest.net/prima
Добавен: 11.03.2003

Микроинвест ТРЗ и ЛС
Програмен продукт за автоматично изчисляване на работни заплати, многофирмена. Прави Експорт на декларация Образец 1 и Уведомление по Трудови договори на дискета.
URL: http://www.microinvest.net/?ProductID=8
Добавен: 19.11.2003

ММТС-Консулт ООД
уеб дизайн, разработка на обучаващ софтуер
URL: http://www.mmts-k.com
Добавен: 24.07.2007

НЕОСОУРС Софтуер за магазини, супермаркети,складове,хотели
Софтуер за магазини, супермаркети, складове, ресторанти, заведения, аптеки и хотели
URL: http://neosource.hit.bg
Добавен: 5.11.2006

Ен Ер Джи Траел
автобусни, самолетни билети, моряшки, младежки, студентски намаления, хотелски резервации, екскурзии, почивки, круизи, застраховки
URL: http://www.nrgtravel.com
Добавен: 12.12.2007

Електронен архив
iRhive е софтуер за електронно архивиране на документи, посредством който документооборота в един офис може лесно да се организира и дигитализира.
URL: http://www.irhive.com/
Добавен: 28.01.2013

ХОЛБС - Система за онлайн резервации, софтуер за туроператори
ХОЛБС е уеб базирана система за зивършване на реални онлайн резервации през сайт на хотел, туристическа агенция или туроператор. Специализиран софтуер за туроператори.
URL: http://www.holbs.com/
Добавен: 8.08.2011

софтуер за арендатори
Софтуер за автоматично изчисляване на рента, попълване на декларации по чл. 69 и 70 от ЗСПЗЗ, анкетна карта. Автоматично попълва договори за наем и аренда.
URL: http://www.evrozem.com
Добавен: 5.05.2012

Програми за количествени сметки
Тук съм добавил програми за правене на количествени сметки в строителството.
URL: http://martinsimeonov.wordpress.com/
Добавен: 20.02.2010

Изработка на уеб сайт и онлайн магазини на добри цени
Web Partner извършва изработка на уеб сайтове и онлайн магазини, поддръжка на сайтoве, интернет маркетинг и реклама, бранд дизайн и предпечат - цялостна поддръжка и развитие на интернет присъствие и реклама.
URL: http://webpartner.bg
Добавен: 10.11.2015

ERP системи | АЛОЕ Ко
АЛОЕ Ко произвежда, предлага, внедрява и поддържа ERP системи за управление на бизнеса.
URL: http://erp.bg/
Добавен: 16.04.2010
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 [>>]