ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Софтуер >>
Стр. 4
 

  сайтове

Мениджмънт
курсова работа
URL: http://www.geocities.com/nikolay.nedelchev/Management.html
Добавен: 6.02.2008

Микроинвест
Микроинвест - Водещ български софтуер за складово и счетоводно отчитане! Програми за Вашия склад, счетоводство, ресторант, хотел и е-магазин.
URL: http://www.microinvest.net
Добавен: 25.07.2005

Microinvest Делта
Microinvest Делта – Програма за двустранно счетоводство с цена 49 USD! Съвременна, бърза, гъвкава и мощна система, позволяваща на опитния счетоводител да контролира изцяло ситуацията. С тази система Вие може да работите с неограничен брой фирми, много счетоводни години едновременно за всяка фирма!
URL: http://www.microinvest.net/delta
Добавен: 11.03.2003

Microinvest Junior
Microinvest Junior – складова програма за 9.90 USD! Microinvest Junior е уникална по рода си складова програма, предназначена за всички, които следят складови наличности и издават фактури. В програмата са включени номенклатура от стоки и партньори и стандартните операции като Доставка, Продажба и Ревизия. Програмата издава складови разписки, данъчни и опростени фактури и има връзка с касов апарат и бар-код четец.
URL: http://www.microinvest.net/junior
Добавен: 11.03.2003

Микроинвест Офис пакет
Microinvest Офис Пакет е набор от четири програми–Microinvest Склад,Microinvest Делта,Microinvest ТРЗ и ЛС и Microinvest Офис Организатор.Чрез тези програми се обхваща пълната дейност на съвременното предприятие–от управлението на складови наличности,последващото им счетоводно отчитане,калкулиране на заплатите и осигуровки за служещите във фирмата, до офис организацията и следене на срещите с партньори, клиенти и потребители.
URL: http://www.microinvest.net/?ProductID=32
Добавен: 17.12.2003

Microinvest Прима
Microinvest Прима – Програма за едностранно счетоводство с цена 29 USD! Microinvest Прима е многофункционална програма за едностранно фирмено счетоводство, създадена и действаща според изискванията на българското законодателство. Лесна и удобна за научаване и използване, тя спестява много време и оперативна работа на счетоводителя.
URL: http://www.microinvest.net/prima
Добавен: 11.03.2003

Микроинвест ТРЗ и ЛС
Програмен продукт за автоматично изчисляване на работни заплати, многофирмена. Прави Експорт на декларация Образец 1 и Уведомление по Трудови договори на дискета.
URL: http://www.microinvest.net/?ProductID=8
Добавен: 19.11.2003

ММТС-Консулт ООД
уеб дизайн, разработка на обучаващ софтуер
URL: http://www.mmts-k.com
Добавен: 24.07.2007

НЕОСОУРС Софтуер за магазини, супермаркети,складове,хотели
Софтуер за магазини, супермаркети, складове, ресторанти, заведения, аптеки и хотели
URL: http://neosource.hit.bg
Добавен: 5.11.2006

Ен Ер Джи Траел
автобусни, самолетни билети, моряшки, младежки, студентски намаления, хотелски резервации, екскурзии, почивки, круизи, застраховки
URL: http://www.nrgtravel.com
Добавен: 12.12.2007

Софтуер за управление на дейността на небанкова финансова институция
НЕФИН е софтуер за Небанкови финансови Институции, който отразява целия бизнес процес в една кредитна или лизингова финансова институция от небанков характер. Реализирани са кредити с равни погасителни вноски, анюитетни, заеми с персонализиран погасителен план, кредити с частично усвояване, кредитни линии, револвиращ кредит и др. Като модул е реализирана отчетността към Централния Кредитен Регистър съгласно Наредба 22 на БНБ.
URL: http://pristasoft.com
Добавен: 7.11.2012

Заложни къщи Блазер, гр. Варна
Даваме заеми с най-малки лихви в града. При нас можете да заложите техника, злато, сребро, монети, ордени. При залог на злато получавате допълнителни отстъпки. Предоставяме парични заеми за срок от 30 дни. Оценяваме вещите по метода на ликвидационната стойност
URL: http://zaemi-varna.com/
Добавен: 26.07.2011

Защита на търговска марка
TMTRACК е автоматизирана система за следене на търговски марки в трите регистрационни бюра – BPO, OHIM и WIPO
URL: http://tmtrack.com
Добавен: 27.02.2012

Сис Технология АД
Висококачествен и надежден софтуер, съдържащ уникално ноу-хау в предметната област;Винаги актуален в съответствие с последните законодателни промени, перменентно подобравяне на визията и функционалността на продуктите ; Хардуерни решения на световно ниво, доказали своята надеждност в стотици страни;
URL: http://www.sistechnology.com
Добавен: 8.01.2010

Електронен архив
iRhive е софтуер за електронно архивиране на документи, посредством който документооборота в един офис може лесно да се организира и дигитализира.
URL: http://www.irhive.com/
Добавен: 28.01.2013
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 [>>]