ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Услуги >> Счетоводство >>
Стр. 6
 

  сайтове

Болкан Екуити Партнърс
Консултантска компания, регистрирана в София с офиси в България и Германия. Нашият фокус е върху следното: Организиране на кампании за набиране на инвестиции; Бизнес посредничество – консултации при мандат за покупка / продажба;
URL: http://www.balkan-equity.com
Добавен: 6.10.2008

БМ Консултинг ООД.
“БМ Консултинг” ООД извършва на територията на София и страната финансово-счетоводни консултации; пълно счетоводно обслужване; изготвяне на месечни, тримесечни и годишни финансови отчети; осъществяване на вътрешен финансов одит; одиторска заверка; организация на счетоводния отдел в дружеството на клиента; регистрации на фирми, други.
URL: http://www.bmconsulting-bg.com
Добавен: 10.04.2006

Счетоводна къща ДЕА 2001
счетоводство, счетоводни услуги, данъчни и правни консултации, текущо счетоводно отчитане, годишно счетоводно приключване
URL: http://www.dea2001.com
Добавен: 16.04.2007

Счетоводни услуги
Счетоводни услуги - "Тони СГ" ООД
URL: http://tonisg.hit.bg/
Добавен: 9.10.2007

Счетоводство и счетоводно обслужване - счетоводна къща , счетоводство
ВЕТО-ВТ счетоводство, декларации - , изготване на ведомости и документи за банкови кредити и счетоводство. Данъчна защита за извършената от нас работа, ридически консултации и счетоводство
URL: http://www.clients.ttm.bg/kermit/sch.htm
Добавен: 22.10.2007

Тук вашите данъци ще се чувстват у дома си! Счетоводна къща"ДЕСС"
Казват .. че най-висока лихва носят спестените нерви. Вярно е! Това е нашата мисия и не само че ще Ви спестим нервите с документацията, регистрациите, откриването на търговски обекти и т.н, но и ще го направим на цени които не са Ви предлагани досега. А Вие се съсредоточете върху управлението на вашият бизнес и не мислете за бумащината.Проверете в сайта нашите специални предложения които правим за вас.
URL: http://www.dessbg.com
Добавен: 14.06.2006

Брани & Корект EООД.
Брани & Корект - Счетоводство, одит, пенсиониране. Професионализъм и коректност. Фирмата Ви предлага абонаментно счетоводно обслужване, одиторски заверки на годишни счетоводни отчети, безплатни счетоводни и данъчни консултации.
URL: http://www.brankor.com/
Добавен: 17.12.2004

Брани Корект
Брани &Корект - счетоводство, одит, пенсиониранел Професионализъм и коректност. Счетоводно обслужване, годишни отчети
URL: http://bran.hit.bg
Добавен: 11.03.2002

BSR Счетоводна Кантора.
Счетоводна Кантора BSR предлага абонаментно счетоводно обслужване на физически и юридически лица. Данъчна защита. Осигурителна каса. Счетоводни консултации.
URL: http://www.bsr-bg.com
Добавен: 26.01.2005

Бизнес консултации
Счетоводна къща ПАРАМАУНТ С, тел. +359 (0) 88 484 2098, mail: office@accounting-bg.eu ; оперираме в цяла България; моля, посетете: www.accounting-bg.eu Предлага пълно счетоводно обслужване: от въвеждане на счетоводните документи до годишна данъчна декларация. Ведомости и фишове заплати персонал, всички документи касаещи назначаване, промяна и прекратяване на трудово правоотношение.
URL: http://www.linkedin.com/in/dimitartrendafilov
Добавен: 15.07.2009

Счетоводство
Счетоводни услуги, Бизнес планове по програми за финасиране от ЕС, мениджмънт
URL: http://www.pmg-bg.eu
Добавен: 19.02.2009

БизКонсулт
Имате нужда от консултант в необятният свят на финансите , законодателството , институциите , мениджмънта , маркетинга и рекламата ВАШИЯТ БИЗНЕС ГИД http://www.lex.bg/members/keitr/
URL: http://www.agroborsa.com/keitr/
Добавен: 23.08.2007

Хроника
Счетоводно обслужване, данъчни консултации, спогодби за избягване на двойното данъчно облагане, управленски анализи, вътрешен одит.
URL: http://www.chronika.com
Добавен: 31.10.2001

Съдебно и извънсъдебно възстановяване на задължения
Събиране на просрочени задължения от юридически и физически лица спрямо Вашата фирма; Пълна процедура по съдебно и извънсъдебно възстановяване на задължения; Оценяване за кредитоспособност; Анализ, оценка и допълнения на договори. Предлагаме ви стегната и бърза процедура, която включва: анализ на просрочените задължения; план за работа с всеки конкретен случай. Крайни резултати в рамките на 15 - 45 дни. Без предварителни такси и комисионни.
URL: http://www.creditins.biz
Добавен: 19.09.2008

Регистрация на фирма
Сайт създаден в помощ на предприемчивите хора, които тепърва прохождат в бизнеса. Има за цел да помогне на всички, които искат да развиват собствен бизнес да регистрират собствена фирма със собствени сили.
URL: http://www.brrabg.com
Добавен: 23.09.2009
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [>>]