ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Услуги >> Счетоводство >>
Стр. 12
 

  сайтове

Ремонт на покриви-0895460909
-Ремонт на покриви. -Хидроизолация -Пренареждане на керемиди -Водосточни тръби -Битумни керемиди -Повдигане на тавански стай -Изграждане на нови покривни конструкци -Тенекеджийски услуги -Измазване на капаци и комини На добра цена и гаранция Телефон: 0895460909
URL: http://georgi-dimchev.blogspot.com/
Добавен: 12.08.2011

Счетоводни и финансови услуги
АКСЕС АКАУНТ е счетоводна фирма с богат опит и отлична репутация. Ако искате да: - Приложите работещи стратегии и видите реални резултати - Получите персонално отношение, разбиране и съпричастност с поставените цели - Възползвате от нашия опит и доказан професионализъм на най-добрите цени СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА.
URL: http://www.accessacc.com
Добавен: 25.05.2010

Счетоводна къща "НОВЕ - 96" ООД
Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети, по реда на Закона за счетоводството и Международните стандарти за финансово отчитане. Финансово-счетоводни и данъчни консултации
URL: http://www.nove-96.com
Добавен: 19.09.2011

Счетоводство, данъци, новини и анализи
Счетоводни и данъчни консултации.Анализ на регулации, новини, казуси, идеи и други от света на счетоводството и данъците.
URL: http://phdkalev.blogspot.com/
Добавен: 21.07.2010

Счетоводна къща BSR предлага регистрация на фирмии
Счетоводна къща BSR предлага пълно данъчно и счетоводно представителство. Счетоводната къща е профилирана в отраслите Туризъм, Транспорт, Информациони технологии и счетоводство на автокъщи. Освен това фирмата предлага и регистрация на фирми.
URL: http://www.bsr.bg
Добавен: 27.03.2010

Счетоводна Кантора Лакови Консулт - офиси в Габрово и Трявна.
Коректно водене на счетоводство на фирми,съставяне на годишни финансови отчети. Попълване и подаване на данъчни декларации на юридически и физически лица.ТРЗ обслужване, регистрации на фирми, интернет банкиране. Данъчни консултации.
URL: http://lakovi.tryavna.biz/
Добавен: 16.12.2010

ММ консулт - счетоводни и консултантски услуги
Нашата счетоводна кантора ще Ви спести време чрез подаването на данъчни декларации в подразделенията на НАП, ще Ви представляват пред НОИ, банки без да плащате огромни суми за закупуване и поддържане на счетоводен софтуер.
URL: http://www.mm-consult.eu
Добавен: 12.03.2012

Виолета Стефанова – гама от счетоводни услуги, абонаментни и еднократни
Счетоводната кантора предлага абонаментно счетоводно обслужване, еднократни счетоводни услуги, данъчни и осигурителни консултации. Извършваме регистрации на фирми, изготвяне договори за наем, а също и превод на счетоводни документи от и на испански език.
URL: http://www.violetaconsult.com
Добавен: 21.06.2017

Баланс консултинг ООД – счетоводни услуги, одит, данъчни консултации
Предлагаме комплексно счетоводно и трудово-правно обслужване, данъчни и осигурителни консултации, независим финансов одит от регистриран одитор, финансов и бизнес анализ. Професионализъм и достъпни цени.
URL: http://www.balanceconsulting.info
Добавен: 14.01.2012

ПАМ ЕКСПЕРТ - професионални счетоводни услуги и данъчни консултации
Счетоводна къща ПАМ ЕКСПЕРТ ЕООД Русе предлага цялостно счетоводно обслужване на малки и средни фирми и самоосигуряващи се лица. Абонаментно счетоводство, но и еднократни счетоводни услуги, личен състав и работна заплата, годишно счетоводно приключване, различни административни услуги. Осигуряваме пълен набор от съвети и съдействие при регистрацията на фирми.
URL: http://www.pamexpert.net
Добавен: 17.10.2016

Счетоводни Услуги от фирма ГеМи Консулт
Фирмата предлага пълно счетоводно обслужване на фирми с различни дейности в съответствие с изискванията на Закона за счетоводството, счетоводните стандарти и други действащи нормативни актове.
URL: http://www.gemiconsult.org/
Добавен: 11.03.2011

Счетоводна къща
Счетоводна къща АКАУНТ ПЛЮС ООД ви предлага пълният цикъл от услуги, свързани с финансите и счетоводството на вашата организация, като можете да бъдете сигурни за коректното и конфиденциално обработване на информацията. Гарантираме качествена счетоводна отчетност на своите клиенти и защита на техните интереси пред съответните институции.
URL: http://accountplus.net
Добавен: 14.09.2011

Счетоводство на български
Счетоводни услуги-пълно счетоводно обслужване на юридически и физически лица.Еднократни отчети,съвети и други услуги."Превеждане" на финансовите отчети на език разбираем за всеки. Вие ни давате цифри, ние ви даваме картини.
URL: http://purple-accounting.blogspot.com/
Добавен: 21.11.2011

Счетоводство за малки фирми
Счетоводство за малки фирми. Счетоводно обслужване на принципа на отдалечения счетоводен отдел. Текущо осчетоводяване на стопанските операции, приключване на счетоводно - финансовата година, изготвяне на отчети, декларации, ведомости и справки.
URL: http://schetovodstvo.dir.bg/_wm/pbasic/?df=186&dflid=3
Добавен: 8.03.2013

Онлайн счетоводно обслужване
Ариел СВ 2012 предлага пълна гама от счетоводни услуги на абонаментен принцип с възможност за дистанционно онлайн обслужване, обработка на работни заплати, Личен състав, както и еднократни счетоводни услуги.
URL: http://arielsv-acc.webstarts.com
Добавен: 21.12.2012
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [>>]