ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Маркетинг >>
Стр. 9
 

  сайтове

Мрежов маркетинг – дистрибутори
Възможност за развиване на собствен бизнес чрез дистрибуторските ни програми. Без необходимост от влагане на собствени средства, можете да развиете качествата си и да увеличите доходите си.
URL: http://rxof.com
Добавен: 14.04.2011

Тренинг решения
Ако Вие сте ръководител, който знае защо на Вашата компания е необходим тренинг в дългосрочен план и сте готови да активно да участвате и полагате усилия за това, и да поддържате ефективни дългосрочни резултати то ВИЕ сте нашият ИДЕАЛЕН КЛИЕНТ. Ще анализираме заедно ситуацията и ще изготвим програма за обучения и развитие на персонала съобразена с целите на компанията Ви.Гарантираме Ви индивидуален подход и творчески решения.
URL: http://www.trainingfuture.eu
Добавен: 3.01.2011

масови sms за реклама на предприятия и фирми
Websms.bg се занимава с sms маркетинг и предлага услуги за масови sms, които са най – ефикасната електронна реклама за вашите продукти и услуги!
URL: http://www.websms.bg
Добавен: 11.07.2012

Възможността NWA (Network World Alliance), бизнеса на 21 век.
Мулти Левел Маркетинг е един от най-бързо разрастващите се методи за движение на стоки и постигане на финансова независимост в наши дни. МЛМ компаниите бележат годишни обороти от милиарди. Това определено е бизнесът на 21-ви век !
URL: http://nwa-opportunity.eu/
Добавен: 22.02.2011

taloni-bg.com
taloni-bg.com е сайт, който предлага БЕЗПЛАТНИ талони за намаления на стоки и услуги и Ви спестява време и пари.
URL: http://taloni-bg.com
Добавен: 6.05.2011

Маркетинг и реклама чрез социалната мрежа Facebook
Първата в България компания, която предлага професионална и уникална сама по себе си комбинация от услуги с цел популяризиране на бизнеса и увеличаване на продажбите. Сигурни резултати относно привличане на огромна аудитория към Вашия бранд и изграждане на добра фирмена репутация. Доверието в нашите специалисти винаги дава отлични резултати. Рекламата във Facebook става все по-ефективна за бизнеса ако е добре структурирана за да стигне до максимален брои потребители.
URL: http://beshared.bg
Добавен: 17.12.2012

BTL Агенция РУМБ - Маркетингови събития: Промоции, Дегустации, Презентации
BTL Агенция РУМБ е компания занимаваща се с планиране, организиране и провеждане на BTL маркетингови събития - дегустации, презентации, раздаване на семплинги и флаери, събития на обществени места, както и всички останали активности в точката на продажба.

Разполагаме с обучен екип от над 500 промоутъри и супервайзори в цялата страна, като това ни позволява да предоставим на нашите клиенти услуги на национално ниво.
URL: http://www.rumb.eu
Добавен: 4.10.2010


Интернет рекламна мрежа
Рекламирайте бързо, лесно и евтино в Интернет с SMS или чрез закупуване на рекламни кредити. Най-изгодният и ефективен начин за реклама в България.
URL: http://ads.mvmrik.net
Добавен: 22.03.2010

Разпространение на рекламни материали
Разпространение на рекламни материали - безадресно, на ръка, по автомобили. Разлепване на плакати, реализиране на промоции. Спечелете клиенти с нашите услуги! 0884 959 957
URL: http://plakat-ekspres.hit.bg
Добавен: 29.08.2011

Безплатни sms съобщения в България. SMS Маркетинг и SMS Медия от bulSMS.
bulSMS - изпращайте безплатно sms съобщения до всички мобилни оператори в България. Ако желаете нови възможности за вашия бизнес, използвайте SMS Маркетинг за елегантна и запомняща се sms реклама. SMS Медия - sms съобщения на конкурентни цени.
URL: http://www.bulsms.com
Добавен: 20.07.2010

Уеб Дизайн, Изработка на сайт, Цени от 180лв.
ITG START START пакета включва стилен и функционален сайт за стартиращ или вече съществуващ бизнес с до 7 подстраници. С включени домейн по Ваш избор, хостинг и с възможност за webmail ( 3 e-mail акаунти). ЦЕНА: 180лв. itg ITG PRO START PRO START пакета включва стилен и функционален сайт за малък и среден бизнес с до 20 подстраници. С включени домейн по Ваш избор, хостинг и с възможност за webmail (10 e-mail акаунти). ЦЕНА: 280лв.
URL: http://www.itgstudio.com
Добавен: 8.09.2012

KLUKOZA - Маркетинг, реклама и още нещо
KLUKOZA.COM - Маркетинг, реклама и още нещо. Модерен прочит на най-новите тенденции - маркетинг, съвети, реклами, трикове, коментари, социални мрежи, любов, секс и много хумор.
URL: http://www.klukoza.com/
Добавен: 15.12.2011

Здраве и Бизнес
Здраве, чрез продукт от високотехнологична обработка на суровини с натурален растителен произход. Продукти, които дават необходимите липсващи елементи за възтановяване и укрепване на нашия организъм! Финанси от мрежов маркетинг, бизнес за получаване на доходи от ефективна система на дистрибуция - дейност с най-голям процент на нарастване. Свободно предприемачество в най-чистата му форма, т.е. възможност за всеки човек да овладее собствения си живот и да използва своя потенциал.
URL: http://voodoov.wellnet.me/page5.php
Добавен: 9.12.2009

Marketing College
В този блог ще откриете статии и мнения на млади специалисти и студенти по маркетинг. Целта е популяризиране на индивидуалното мнение, споделяне на идеи и най-вече обмяната на опит с други млади специалисти, които се интересуват активно от маркетинг. Авторите в този блог са се доказали с отлични познания, академични успехи и първи професионални крачки. Блогът подкрепя техния глас.
URL: http://marketing-college.com
Добавен: 16.12.2010

"Секвоя – МТК" ЕООД
"Секвоя – МТК" ЕООД е българска фирма, специализирана в маркетинговите услуги, пазарните проучвания и анализи, обучението на търговски персонал чрез провеждането на интерактивни вътрешно-фирмени и отворени тренинги, както и бизнес консултации.
URL: http://www.sequoia-mtc.com
Добавен: 16.11.2012
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [>>]