ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Инвеститори >>
Стр. 9
 

  сайтове

Виго Груп ООД - недвижими имоти, строителство на големи проекти
Виго Груп стартира на пазара за недвижими имоти в България със строителството на големи проекти, включително комплексът Панорама Бийч – комплекс от жилищни сгради и четири звезден хотел в Несебър.
URL: http://www.vigogroup.net/
Добавен: 23.05.2006

Вила Романа
Апартаменти до Балчик. Апартаментите на Ваканционен клуб Вила Романа са разположени на терен от 6, 744 кв.м. и предлагат целогодишни условия за ползване. На територията на Ваканционен клуб Вила Романа има общо 3 сгради, включващи 52 (петдесет и два) апартамента, водоснабдени от минерален извор, с прекрасен изглед към морето.
URL: http://villaromana-bg.com
Добавен: 13.08.2005

ВИП Консултас
ВИП Консултас е фирма, която има за цел да бъде лидер в консултантския бизнес и в бизнеса с недвижими имоти.Предлагаме пълен пакет услуги, които гарантират рентабилност на инвестицията на нашите клиенти
URL: http://www.vip-consultas.es
Добавен: 24.09.2007

УИНСЛОУ - Строителство на неджими имоти в Банско
Winslow Developments е межународна инвестиционна компания, която работи в партньорство с водещи финансови фондове и големи международни агенции за недвижими имоти. Позовавайки се на корпоративен опит и знания, Winslow предлага на клиентите си привлекателни възможности за инвестиции както в планинските курорти, така и в София.
URL: http://www.winslow.bg
Добавен: 5.07.2007

Уинслоу Гардънс
Продажба на апартаменти в София - Манастирски Ливади. Комплекс с контролиран достъп с парк, спа център с басейн, ресторант, газово отопление.
URL: http://www.winslowgardens.bg
Добавен: 5.02.2008

Ваканционно селище "Ясен"- Слънчев бряг
Уникално по своето разположение само на 70м от плажната ивица в тих микрорайон сред естествена зеленина, то ви предлага 100% луксозно завършени апартаменти с възможност за лизингово изплащане.
URL: http://www.yassen-holiday-village.com/
Добавен: 30.08.2005

Zircon - нестандартно финансиране и търговско представителство в Англия
Zircon осигурява достъп на български предприятия до международните финансови пазари и съдейства за намиране на външно-търговски партньори.
URL: http://www.zirconbs.com/
Добавен: 27.05.2005

Строителна фирма „Сигиарт груп”ЕООД
Строителна фирма „Сигиарт груп”ЕООД извършва строителство на обекти, вътрешен и външен дизайн на сгради, ремонти, застрояване на парцели в регулация срещу обезщетение на собствениците, продажба апартаменти. Работи в София и по Южното Черноморие.
URL: http://sigiartgroup.hit.bg
Добавен: 27.05.2008

В2В инвестиции
Субсидии и грантове за екоенергийни проекти. Държавни гаранции за печеливша реализация по преференциални цени на произведената еленергия от възобновяеми енергийни източници. Проектиране, техникоикономически анализ и инвестиционни оценки.
URL: http://www.b2b.150m.com
Добавен: 22.03.2004
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9