ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Инвеститори >>
Стр. 8
 

  сайтове

Ти Би Ай Асет Мениджмънт – Взаимни фондове – Ти Би Ай Индекс
Управляващо дружество Ти Би Ай Асет Мениджмънт е компания от Групата Ти Би Ай, която предлага инвестиционни продукти и услуги за местни и международни индивидуални и институционални клиенти.
URL: http://www.tbiam.bg
Добавен: 22.01.2008

големите инвестиции
строителство
URL: http://www.rutlandbeach.com/
Добавен: 15.10.2006

Инвестиционен посредник, "Кепитъл Маркетс" АД.
Инвестиционен посредник, "Кепитъл Маркетс" АД предоставя на своите клиенти широк спектър от финансово - инвестиционни продукти и услуги според потребностите на индивидуални, корпоративни и институционални клиенти и инвеститори.
URL: http://www.cm-bg.com
Добавен: 14.07.2005

Място за вашите инвестиции!
Търсите място за инвестиране, разгледайте нашите предложения на: http://investment.hit.bg/Index_bg.htm
URL: http://investment.hit.bg/Index_bg.htm
Добавен: 16.03.2003

Тишман Мениджмънт Кампъни
Тишман Мениджмънт Кампъни ЕООД се развива в придобиването, развитието, управлението и финансирането на недвижимо имущество от комерсиалния сектор. Развива и инвестира в жилищни и търговски имоти в и около София.
URL: http://www.tishmanmanagement.bg
Добавен: 10.10.2005

Царско село - Драгалевци
Нов VIP Жилищен Комплекс на VIP място-Непосредствено до Хотел "Царско село". Уникална и Гарантирана Гледка към Витоша и София. Жилищата ще са разположени в четири броя 4-етажни сгради с фитнес зала. На разположение на Жителите на комплекса ще бъдат ресторантите и СПА центъра на Хотел Царско село. Избор на 2-3-4-стайни апартаменти, Офиси и Фитнес. Възможност за различна Квадратура, Етаж и Изложение. ЦЕНИ НА СТРОИТЕЛ.БЕЗ КОМИСИОННА. GSM:0877 000 295
URL: http://www.geocities.com/carskoselo/
Добавен: 27.04.2008

Нов VIP Жилищен Комплекс Царско Село Квартал Драгалевци
Нов VIP Жилищен Комплекс на VIP място-Непосредствено до Хотел "Царско село". Уникална и Гарантирана Гледка към Витоша и София. Жилищата ще са разположени в четири броя 4-етажни сгради с фитнес зала. На разположение на Жителите на комплекса ще бъдат ресторантите и СПА центъра на Хотел Царско село. Избор на 2-3-4-стайни апартаменти, Офиси и Фитнес. ЦЕНИ НА СТРОИТЕЛ.БЕЗ КОМИСИОННА.GSM: 0877 000 295
URL: http://www.carsko-selo.hit.bg/
Добавен: 28.04.2008

Търся инвеститор за много доходоносен бизнес с огормен опит в бранша
Бизнеса е много доходоносен.Нужен е сериозен инвеститор.За повецхе информация пишете на е_майл
URL: http://etstili87.tripod.com
Добавен: 12.12.2008

Ваклин Стойновски - идеи и проекти за Бургас
Ваклин Стойновски - инвеститор на първия небостъргач в България, Бургаския плаж, паркинги и подлези, фирмите ОНТАЙМ и МУЛТИПАК, заведенията КУУЛ ПЛЕЙС, основател на фондация ОБИЧАМ БУРГАС. Обществена дейност, дистрибуция и логистика.
URL: http://www.vaklin.eu
Добавен: 10.01.2008

Ваклин Стойновски - проекти, идеи и инвестиции за Бургас
Ваклин Стойновски - инвеститор на първия небостъргач в България, северния плаж в Бургас, „Онтайм дистрибюшън енд лоджистикс”, „Мултипак”, верига заведения „Куул Плейс", фондация „Обичам Бургас", развива обществена дейност, занимава се с дистрибуция и логистика.
URL: http://www.vaklin.com
Добавен: 4.12.2007

Ваклин Стойновски - инвестиции за Бургас
Ваклин Стойновски - обществена дейност, проекти, идеи, инвестиции, концесии, дистрибуция и логистика; ОНТАЙМ, МУЛТИПАК, заведения КУУЛ ПЛЕЙС, фондация ОБИЧАМ БУРГАС, Бургаски плаж, паркинги, подлези, сгради, небостъргач Бургас.
URL: http://www.vaklinstoynovski.com
Добавен: 10.01.2008

Ваклин Стойновски - проекти, идеи и инвестиции за Бургас
Ваклин Стойновски - инвеститор на първия небостъргач в България, северния плаж в Бургас, „Онтайм дистрибюшън енд лоджистикс”, „Мултипак”, верига заведения „Куул Плейс", фондация „Обичам Бургас"; обществена дейност; дистрибуция и логистика.
URL: http://www.vaklin.net
Добавен: 20.12.2007

Предприемачество в Община Троян
Информационен сайт, представящ основните фондове за рисков капитал в страната и поддържащ база данни от фирми в община Троян. Анализи, статистически данни и полези връзки.
URL: http://www.innovation-bg.com/troyan/
Добавен: 22.01.2000

Via Pontica – Pomorie – изтънчено вино и страст под слънцето
Духовете на боговете Дионисий и Посейдон все още витаят наоколо за да се насладят на изключителните вина, които отлежават във винарната разположена в сърцето на това райско кътче. Красивият парк обгръща осемте вили, всяка неповторима за себе си.
URL: http://www.viaponticasearesort.com
Добавен: 20.10.2005

Виго Груп ООД - недвижими имоти, строителство на големи проекти
Виго Груп стартира на пазара за недвижими имоти в България със строителството на големи проекти, включително комплексът Панорама Бийч – комплекс от жилищни сгради и четири звезден хотел в Несебър.
URL: http://www.vigogroup.net/
Добавен: 23.05.2006
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [>>]