ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Инвеститори >>
Стр. 7
 

  сайтове

Рали 2003
Имоти, строи, продава, ремонт, заменя, парцели, недвижими, сграда, земя, компания, жилищен, магазини, офиси, гаражи, апартаменти, ателиета, наема, рали, 2003.
URL: http://www.rali2003.com
Добавен: 12.01.2004

Недвижими имоти - продажба и наеми. Нови и актуални предложания.
Нови и актуални предложения и пълна информация за местоположението и цената на недвижимите имоти за продажба в България.
URL: http://www.real-estate-property-for-sale.org
Добавен: 9.07.2007

Имоти в България
Разгледайте информация и много полезни връзки за имоти в България. Ние не искаме да ви продадем нещо, а да ви помогнем да намерите вашият дом където и да е в България.
URL: http://real-estates.bulgarian-center.info/
Добавен: 5.03.2008

Инвестиционни и грантови програми
Инвестиционни и грантови програми за финансиране, субсидии и кредити. Подготовка и реализация на екоинвестиционни проекти, ориентирани към стратегии за устойчиво развитие на общините, базирани на възобновяеми енергийни източници и енергийна ефективност.
URL: http://www.novatrain.150m.com
Добавен: 25.10.2003

Комплекс Родопи - разположен в местността Цигов чарк.
Комплекс Родопи - разположен в местността Цигов чарк, в сърцето на Родопите, непосредствено близо до световноизвестния исторически град Батак. Комплекс Родопи, Продажба, Апартаменти, Имоти, Курорт, Комплекс, Сграда, Жилища, Жилище, Апартамент, Родопи, Цигов чарк, Ски, Батак, Двустайни, Четиристайни.
URL: http://www.rodopibg.com/
Добавен: 13.10.2007

Оферти за употребявани вятърни турбини
Посредничество за закупуване и доставка на употребявани ветро-генератори от 225кВ до 1.5МВ
URL: http://www.windpartnersbg.com
Добавен: 5.04.2006

СИОН АД
Ние сме Българска компания, развиваща дейността си в няколко взаимно свързани области: консултантски услуги в областта на енергийната ефективност, реализация на ЕСКО проекти, СМР и строителство.
URL: http://www.sion.bg
Добавен: 21.04.2007

Скай Пропъртис ООД
Специалистите от Скай Пропъртис ООД са готови компетентно да отговарят на вашите въпроси, свързани с посредничество при покупко-продажба на имоти на територията на България и представителство при сделки с търговски и индустриални имоти. Квалифицирани юристи съдействат за коректното реализиране на сделките с недвижими имоти и правилното тълкуване на всички въпроси, касаещи законите в страната.
URL: http://skybgproperties.com
Добавен: 31.03.2007

SofiHome – Продажба на недвижими имоти
Имоти, къщи, апартаменти, недвижими имоти продажба на къщи, закупуване на имоти, апартаменти, семейни къщи, имоти в България
URL: http://www.sofihome.com
Добавен: 17.07.2007

Старт Инвест
Продажба на апартаменти гарсониери, 2-стайни, 3-стайни, мансардни в НЖСК в Бургас, СЦ, ЦГЧ, Лазур, Зорница, Изгрев, Меден Рудник. Парцели УПИ, Южно Черноморие
URL: http://propertybg.org
Добавен: 7.06.2006

Компас за инвестиции в луксозни жилища в България и Дубай
Луксозните имоти в България и ОАЕ (Дубай);голф курорти, небостъргачи, курорти на плажа, къщи, апартаменти, пет звездни хотели, офиси, увеселителни паркове, молове, и пристанища
URL: http://bsrealtor.com
Добавен: 28.01.2008

СТИВО Х ЕООД - Строителство на жилища,офиси,ремонт сгради
Жилищно и промишлено строителство. Реконструкция на сгради с жилищно, търговско, спортно, административно предназначение. Строителни услуги и ремонти.Ново строителство.Продажба на жилища и офиси.
URL: http://www.stivo-x.com
Добавен: 18.04.2007

Синерджи Груп
Предоставя консултантски услуги в областта на бизнес планирането, финансите, маркетинга, право, а също и финансиране на рискови проекти.
URL: http://www.synergygroup-bg.com
Добавен: 4.01.2004

Ти Би Ай Асет Мениджмънт – Взаимни фондове – Ти Би Ай Индекс
Управляващо дружество Ти Би Ай Асет Мениджмънт е компания от Групата Ти Би Ай, която предлага инвестиционни продукти и услуги за местни и международни индивидуални и институционални клиенти.
URL: http://www.tbiam.bg
Добавен: 22.01.2008

големите инвестиции
строителство
URL: http://www.rutlandbeach.com/
Добавен: 15.10.2006
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [>>]