ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Инвеститори >>
Стр. 4
 

  сайтове

MaxConsult.BG - консултации и инвестиции недвжими имоти
Висококвалифицирани консултантски услуги в областта на правото, административните процедури, за изработване и осъществяване на техните идеи в проектирането, строителството, за промени в предназначението, узаконяване, въвеждане в експлоатация на обекти, представителство и посредничество.
URL: http://www.maxconsult.bg
Добавен: 13.02.2007

МИЛИОНЕРИ - защо не
Дайте ни 10 минути и ние ще Ви покажем как
URL: http://paidme.hit.bg
Добавен: 20.11.2005

Ем Ел Би Асетс ООД
Ем Ел Би Асетс ООД е дружество с основна дейност инвестиране, изграждане, управление и продажба на жилищни сгради и комплекси. Изпълнява проекти в някои от най-предпочитаните южни квартали на София.
URL: http://mlbassets.com
Добавен: 12.08.2005

Пари за бижута: лесни съвети за по-богат живот
"Пари за бижута" дава кратки и лесни съвети свързани с личните финанси, спестявания и инвестиции. Може би се готвиш да купиш първия си дом, или мечтаеш да се пенсионираш на 35? Този блог ще ти помогне да разбереш финансовите си цели и как да ги постигнеш.
URL: http://parizabizuta.blogspot.com/
Добавен: 30.05.2008

Архитектурно бюро - MONKEY STYLE ARCHITECTURE
Архитектурно бюро MONKEY STYLE ARCHITECTURE е с със седалище в град София. Бюрото разполага с много офиси в цяла България с огромен брой висококвалифицирани архитекти и инженери. Ние имаме опита и амбицията да реализираме различни по мащаб проекти. София 1000, ул. "Марко Балабанов" телефони: 0896 873 238; 0886 073 123; 0884 808 344 e-mail: monkey-style@mail.bg уебсайт: www.monkey-style.hit.bg
URL: http://www.monkey-style.hit.bg
Добавен: 4.02.2008

Планински Спа комплекс Говедарците.
Планински Спа комплекс Говедарците.Комплекс Говедарците разполага с хотелска част 4* и жилища апартаментен тип. ЗА ПРОДАЖБА АПАРТАМЕНТИ от етажи 1 - 2 - 3 - 4 / 5 мезонетен.
URL: http://govedarcite.com
Добавен: 10.02.2006

МП Груп ООД
Фирма "МП Груп" ООД предлага два проекта за ванакционни комплекси по южното черноморие - напълно завършеният "Аполония Бийч" - Каваците в гр. Созопол и "Роял бей" между Слънчев бряг и Свети влас, който е нашият следващ проект.
URL: http://www.mpgroup.bg
Добавен: 22.07.2005

NOVA Bulgarian Properties
NOVA Properties е фирма за недвижими имоти предлагаща пълно обслужване в тази сфера. Консултации, инвестиране, строителство.
URL: http://www.novabulgarianproperties.com/
Добавен: 22.06.2007

Bulgaria. Business and investments.
Основните дейности на дружеството: са строителство на хотели и апартаменти в курортните и туристически зони в България, последващата им експлоатация, както и – продажба на недвижими имоти. Компанията притежава земята и разположените на нея обекти. (хотели, апартаменти, частни вили) на брега на Черно море и в планинските райони на страната.
URL: http://bg-myhome.com/bg/
Добавен: 1.02.2018

Бизнес проект „Одесос” - Oфиси и администрация
Бизнес проект „Одесос” се намира в централната част на град Варна. Новата сграда обединява офис пространства, административна част, търговски площи и подземен паркинг, проектирани и изпълнени в най-високия клас строителство. Архитектурният стил на фасадата и естествените материали са изящни детайли, които превръщат „Одесос” в съвременна класика.
URL: http://www.odessos.eu
Добавен: 8.11.2010

ВиВеста/Колос1
Инвеститори,строители и посредници
URL: http://vivesta.free.bg
Добавен: 13.02.2010

Печелене на пари от интернет с ONbux
Печеленето на пари от интернет вече е реалност!Започенете още сега вашият онлайн бизнес!
URL: http://onbux.hit.bg
Добавен: 2.07.2010

Допълнителни доходи
Ако може да цъкате с мишка, значи може да печелите и пари от интернет
URL: http://fukatoki.blog.bg
Добавен: 15.08.2012

*Лесни пари от интертнет*
Елате, регистрирайте се и започнити да печелите пари още днис, толкова е лесно. Само с няколко клика на мишката и 10 минути на ден можете да си докарвате добри месечни приходи, така че побързайте и се регистрирайте още сега !
URL: http://www.lesni-pari.net
Добавен: 17.04.2011

Бързи Кредити
Кредит, Бърз кредит, Потребителски кредит, Кредит без поръчителство. Кандидатствай за кредит. Бърз кредит срещу залог. Финансови новини, Ипотечни кредити, Потребителски кредити
URL: http://www.kreditirane.info/
Добавен: 24.05.2012
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [>>]