ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Инвеститори >>
Стр. 2
 

  сайтове

Варна къщи Галата Зеленика Скай
Комплекс от 4 къщи в изключително спокойния и красив квартал на Варна, Галата.
URL: http://zelenikasky.com
Добавен: 30.01.2009

Българският сайт за ИГолд
ИГолд-БГ е независим търговски сайт, предлагащ покупка, продажба, съхранение, инвестиране и други операции с универсалното електронно разплащателно средство E-Gold.
URL: http://www.egold-bg.com
Добавен: 19.03.2006

Български Панорамни Къщи
Къщите са разположени в центъра на крайморският град Бяла, 500м. от красивите плажове и 150м. от централните магазини и общината. Предлаганите off plan къщи са триетажни редови тип с красива морска панорама.
URL: http://www.bulgarianpanoramahomes.com
Добавен: 20.09.2006

Ние движим недвижимото...Форос-национална компания недвижими имоти
Вижте информация за всички видове недвижима собственост/бизнес,жилищна,хотели,вили,къщи и др./по цялото Черноморие и в цялата страна.Потърсете ни!
URL: http://www.forosbg.com
Добавен: 14.02.2002

Български недвижими имоти на изложения в Русия.
Межнародна компания RTL-Estate представя български недвижими имоти,курортни комплекси и различни строителни проекти на изложби в Русия. Информация за актуални изложби, условия, цени, фотогалерия.
URL: http://vistavka.org
Добавен: 11.02.2006

Българо - Румънски Виртуален Бизнес Център
Виртуалният бизнес център ще ви позволи да използвате възможностите, които дават Интернет и новите информационни технологии за да развиете бизнеса си, да установите трайни партньорства и бизнес взаимоотношения извън границите на България.
URL: http://ebusiness-bg.com
Добавен: 26.04.2004

Бизнес Индустрия Капитали
Електронно интерактивно издание за актуална информация на Българска стопанска камара и нейните членове. Бизнес Индустрия Капитали се разпространява в България и в чужбина по електронна поща.
URL: http://www.bic.bia-bg.com/magazine/biadaily.html
Добавен: 30.12.1999

Келтик Пропърти Мениджмънт
Келтик Пропърти Мениджмънт осигурява отдаване под наем, поддръжка и управление на административни сгради, офиси, хотели, хостели, магазини и апартаменти в цяла България.
URL: http://cpm.bg
Добавен: 8.04.2008

Строителна компания Интервила София - продава магазини апартаменти
Интервила ООД / Intervila Ltd. е стройтелна компания, която е специализирана в комплексно изграждане на административни и жилищни сгради в България.
URL: http://www.intervila.bg/
Добавен: 13.10.2007

Екаста Пропъртис Интернешънъл
Екаста Пропъртис Интернешънъл ООД е българска частна компания
URL: http://www.ecastaproperties.com
Добавен: 25.11.2007

Етеба България
ЕТЕВА България е лицензиран инвестиционен посредник предлагащ широк спектър от финансови и брокерски услуги. Компанията е дъщерно дружество на инвестиционна банка ЕТЕВА S.A. - Атина, част от Групата на Националната Банка на Гърция (НБГ)=
URL: http://www.eteba.bg
Добавен: 2.02.2001

Федерация на КВЗКАЧС
Кооперациите Взаимоспомагателни Земеделски Кредитни Асоциации на Частни Стопани, има за цел да осигури тяхното по-нататъшно институционално и финансово развитие, сила и стабилност
URL: http://www.creditcoops.com
Добавен: 9.03.2004

Фонд Ulwes – это наше будущее!
Фонд Ulwes - это Финансовая Свобода и хорошая прибавка к Пенсии! Постройте будущее себе и своим детям! Фонд Ulwes - это помощь детям и старикам, больным и обездоленным! Все это реально достижимо! Постройте будущее себе и своим детям, затратив всего 5 Евро! 28 сентября 2007 получены первые дивиденды! Поздравляю всех партнеров с этим событием! Не упустите свой шанс! С нами бог! Удачи!
URL: http://myinvest.narod.ru/ulwes-danko/ulwes_ulwes.html
Добавен: 16.10.2007

FOX ESTATE BULGARIA
Инвестиционно-консултантска компания , чиито услуги покриват цялостния аспект от операции в областта на проектирането, строителството, консултациите по реализация на инвестиционни проекти с цялостното им менажиране.Ние помагаме на клиентите на всеки етап от инвестиционния процес, като ги представляваме при покупка, продажба, финансиране, както и осигуряване на стратегическо планиране и проучване, анализ на портфейла, наред с други консултативни услуги.
URL: http://www.foxestate-bg.com
Добавен: 28.08.2008

Глобал Консулт
С кредити и други финансови източници. Как да спечелите и реализирате проект?траница в подкрепа на българския бизнес и НПО. Програми, мерки,
URL: http://globalconsult.dir.bg
Добавен: 10.05.2006
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [>>]