ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Промишленост >>
Стр. 24
 

  подкатегории
Тежка промишленост (442)
Лека промишленост (1321)

  сайтове

Флекстроник Инженеринг ООД
Инженеринг и техника за индустриална автоматизация, измерване на лагери, вибрации, измервателна апаратура, сензори, комутационна апаратура. -Температурни контролери -Интелигентни индустриални контролери -Броячи -Таймери -Тегловни индикатори -Процес индикатори -Системи за мониторинг и диагностика на състояние на лагери и вибрации -Модули за фазово управление -Стъпкови и серво задвижвания -Операторски панели -PLC -Индуктивни и капацитивни датчици -Датчици за налягане и др.
URL: http://www.flextronicbg.com
Добавен: 17.07.2012

Tornado LZ 1400 - Центрефуга за килим
Торнадо ЛЗ машина за пране на килими, Торнадо ЛЗ автоматична машина за пране на килими, Торнадо ЛЗ центрефуга за килими
URL: http://www.tornado-lz.com
Добавен: 3.02.2012

Ен Джей Корпорейшън ООД
„Ен Джей Корпорейшън” ООД е българска фирма за производство и продажба на чорапи, чорапогащи и клинове. Също така фирмата е официален представител за България на италианските марки чорапогащи Jolie Folie и Aquilone.
URL: http://www.njcorp.bg/
Добавен: 13.11.2019

"Румба" ООД - гнайс от Ивайловград
гнайс и гнайсови плочи за облицовка и настилка. Гнайсът е много здрав и красив камък. подходящ за зидария.
URL: http://www.gneiss-rumba.com
Добавен: 28.02.2010

Системи за напояване и ВиК
Капково и ландшафтно напояване, продукти за градината и двора, капкови маркучи, проектиране и изграждане на напоителни системи, консултации за напоителни системи, ниски цени, ПВЦ Тръби за напояване, торове и торфени смески, Фитинги, ВиК ремонти и части. Помпи и помпени инсталации
URL: http://shop.agrodrip-zahara.com/
Добавен: 8.10.2016

Fuchs Lubritech
FUCHS PETROLUB AG фокусира дейността си в високо-производителни и специализирани смазочни продукти. Компанията има над 60 години опит в разработването и производството на специални масла за всички индустриални приложения. Темпос ЕООД е официален представител за България на германскта компанията Fuchs Lubritech GmbH.
URL: http://www.tempos.bg/Fuchs/
Добавен: 11.11.2010

Мебели Vestyle, Вестил
Производството и дизайн на мебели. Мебели по поръчка - кухни, спални, столове, маси, дивани, холни секции, мека мебел, столове, маси, гардероби, легла, детски стаи, дърворезба. Луксозно хотелско обзавеждане, мебели за заведения, магазини, офис мебели. Мебели от масив.
URL: http://vestyle.eu
Добавен: 21.07.2012

ЖП Строителство
пътно строителство,хидро съоръжения
URL: http://trimsv.hit.bg
Добавен: 24.04.2010

Гнайс и облицовъчни камъни
Полезна информация за гнайс и неговото приложение в строителството за настилки и облицовки. Съвети за работа с рязани камъни, облицовки и настилки.
URL: http://xn--80aftow.net/
Добавен: 8.06.2012

пилони и знамена – Flagman
Фирма Флагман се занимава с изработка на пилони, знамена, а също така предлага предлага висококачествен широкоформатен текстилен печат, флагове за плажа и планината, банери и банерни системи и други. Други продукти и услуги, които се предлагат от Флагман са банери от текстил, дигитален печат, фирмени знамена, рекламни знамена и други.
URL: http://flagman.info
Добавен: 31.05.2012

ПроКон - проектиране, изграждане и управление на зелени енергийни проекти
Прокон разработва и управлява проекти в областта на възобновяемите енергийни източници - соларна и вятърна енергия, биомаса и енергия микс. Българската форма е дъщерно дружество на германската фирма Прокон.
URL: http://www.procon-consult.bg/
Добавен: 12.11.2011

Машини за пелети и гранулиран фураж, инженеринг, проектиране
Предлагаме широка гама от машини за пелети и гранулиран фураж, дробилки, пелет преси, чукови мелници, сушилни, охладители и пакетажни машини аккто и комплетнти линии за производство на пелети и гранулиран фураж. Проектиране на инсталации и предпроектни проучвания, гаранционен сервиз, резервни части
URL: http://www.first-bulgaria.com
Добавен: 24.02.2016

Конвектори
Това е специализирания ни сайт за конвектори – тук може да намерите всичко, което ви интересува за конвекторните печки – устройство, начин на работа и предимства.
URL: http://konvektori.org/
Добавен: 17.11.2012

Промишлени и стенни покрития и PVC настилки
"РОМБУЛЕКС" ООД е смесена германо-българска фирма от групата на ROMEX AG, Германия. Фирмата е основана през 1991 година. Фирмата е оборудвана с машини и техника, доставени от ROMEX AG. Работниците и специалистите са обучени и сертифицирани от германската фирма. Работи се само по германска технология.
URL: http://www.rombulex.com
Добавен: 18.01.2011

Акредитирана изпивателна лаборатория в строителството
Изпитвателната лаборатория при „ЛАБКОНСУЛТ ПЛЮС” ООД работи в областта на строителните материали и химията на високо молекулните съединения за производство на изделия от пластмаси за строителството. Изпитвателна лаборатория при „ЛАБКОНСУЛТ ПЛЮС” ООД е акредитирана да извършва и пробовземане на строителни продукти.
URL: http://www.labkonsult.free.bg/
Добавен: 13.02.2012
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [>>]