ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Промишленост >>
Стр. 20
 

  подкатегории
Тежка промишленост (442)
Лека промишленост (1321)

  сайтове

ЕТ „Електрик – М. Жилевски”
Ремонт и поддръжка на машини с цифрово – програмно управление, производство на корпусни и ротационни детайли, както и на детайли с много сложна форма.
URL: http://zhilevski.com
Добавен: 1.07.2013

Промишлени епоксидни подове и декоративни покрития и настилки
Проектиране, доставка и полагане на промишлени епоксидни подове за хранително-вкусовата промишленост, "чисти помещения" в електрониката, тежката индустрия и т.н. Полагане на декоративни настилки и покрития в разнообразни цветове, текстури и релефи. Цялостни решения за подови настилки и покрития за промишлеността, офиси, домове, паркинги, гаражи, рампи. Качества: механична устойчивост, антибактериални, износоустойчиви, противохлъзгащи ...
URL: http://podove.biz/
Добавен: 8.06.2010

Softelectronicturbo:Ремонт натурбокомпресори
Ремонт на турбокомпресори Рециклиране на турбокомпресори Ремонт на електронни актуатори Ремонт и рециклиране на турбини за автомарични скоростни кутии,торк конвертор,хидросъединител,хидротрансформатор
URL: http://turboremont.alle.bg/
Добавен: 12.09.2015

Дървен материал, преработване и търговия - Гема ООД
ГЕМА ООД - преработване и търговия на дървен материал. Дървото е естествен строителен материал за екологично строителство и ремонтни работи. Фирмата предлага фасониран и обработен дървен материал като дъски, греди, талпи, летви, ламперия и др.
URL: http://gemabg.net/
Добавен: 4.05.2011

Фотоволтаични решения на конкурентни цени от Znshine.
Znshine PV-Tech Co., Ltd. е фокусирана в производството на продукти в областта на възстановяемите източници на енергия, главнофотовотаичната енергия.
URL: http://znshinesolar.bg
Добавен: 20.05.2012

Електротехник в София предлага професионални електроуслуги
Електротехник София предлага всички видове електроуслуги, защита от пренапрежения, монтаж на домофонни системи и видеодомофони, видеонаблюдение и охранителни системи
URL: http://www.xn--e1aaamiccthtvc4b.bg/
Добавен: 20.01.2012

ЕЛ-КОНСУЛТ – проектиране и консултантска дейност
„ЕЛ-КОНСУЛТ” ООД е компания специализирана в изработването на висококачествени проекти, проучване и консултантска дейност, свързана с реализацията на различни енергийни обекти. И зработване на проекти основно в сектора на възобновяемите и екологични енергийни източници - вятърни електрически централи, фотоволтаични централи и др.
URL: http://www.el-konsult.com/bg
Добавен: 20.01.2011

Производство на различни сортове картофи и разпространение
Производство на различни сортове картофи
URL: http://samokovski-kartofi.bg
Добавен: 21.09.2016

пилони и знамена – Flagman
Фирма Флагман се занимава с изработка на пилони, знамена, а също така предлага предлага висококачествен широкоформатен текстилен печат, флагове за плажа и планината, банери и банерни системи и други. Други продукти и услуги, които се предлагат от Флагман са банери от текстил, дигитален печат, фирмени знамена, рекламни знамена и други.
URL: http://flags-bg.com
Добавен: 31.05.2012

СД Сtromat - Рангелови и сие
Търговия и производство на метали и метални изделия от 1990 г. Производство на метални врати, покривна ламарина, Улуци, водосточни тръби, поли, челни обшивки, скоби и др. Поддържа на склад профилни тръби, шини, кръгли тръби, СО, ГВ винкели, швелери, черни и поцинковани ламарини, арматурно, бетонно желязо и заготовки, арматурни мрежи и др. Рязане и огъване на ламарина по спесификация на клиента, производство на различни профили и конструкции. Изработка на нестандартни поръчки.
URL: http://stromat-metal.com/
Добавен: 17.06.2011

Соларни системи
Мотто Инженеринг е иновативна компания, специализирана в проектирането и изграждането на фотоволтаични инсталации и соларни паркове.
URL: http://www.motto-engineering.eu/bg/products/solar_systems/
Добавен: 2.02.2012

Семков 2001
Изработване на метални конструкции и детайли. Ремонт на въздухопроводи и електрически машини. Товарни превози и собствена ремонтна база. Добри цени и отлично качество на продукцията. Изработване на детайли по техническа документация.
URL: http://www.semkov2001beliizvor.com/
Добавен: 12.12.2012

Център ремонти
Строителни ремонти и довършителни работи. Водопровод, канализация, отпушване, аварии, Електроинсталации, Отопление и вентилация, Магазин, мазилки, замазки, шпакловка, боя, фаянс, теракота.
URL: http://www.centarremonti.com
Добавен: 13.12.2010

дограма,щори
Производител на алуминиева и пвц дограма,щори,преси за алуминиева дограма
URL: http://www.vsg-bg.com
Добавен: 16.04.2010

Уни Експорт Импорт
Фирма Уни Експорт Импорт - един от водещите производители на инстантни спагети в България и на Балканите. Уни Експорт-Импорт е и лидер в производството на соеви и чили сосове у нас.
URL: http://www.unifood-bg.com
Добавен: 16.11.2012
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [>>]