ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Промишленост >>
Стр. 20
 

  подкатегории
Тежка промишленост (436) new
Лека промишленост (1305)

  сайтове

ЕТ „Електрик – М. Жилевски”
Ремонт и поддръжка на машини с цифрово – програмно управление, производство на корпусни и ротационни детайли, както и на детайли с много сложна форма.
URL: http://zhilevski.com
Добавен: 1.07.2013

Сглобяеми къщи Модулни къщи от дърво
Сглобяеми къщи изработка и монтаж на Модулни къщи от дърво, 3Д визуализация на модел на интериор и екстериор
URL: http://www.sglobiaemikashti.com
Добавен: 13.04.2011

PCB Assembly
Bittele Electronics has established itself as a Turn-Key PCB assembly services provider for prototype and low volume electronic contract manufacturing with our head office in Toronto, Canada and production facilities in China.
URL: http://www.bittele.com/PCB-Assembly-services.asp
Добавен: 26.04.2012

SIP House България - Евтини енергоефективни къщи от сип термопанели
Система за сухо строителство със структурно изолирани панели. СИП панелите са ненадминати в реализирането на всякъкви архитектурни проекти. Изграждане на малки, кабини, павилиони за продажба, магазини, полеви офиси, санитарни помещения, сглобяеми къщи, преградни стени и т.н. Sip house предлага изработка и доставка на панели и готови модули за строителство.
URL: http://www.sip.free.bg
Добавен: 2.12.2011

Технически характеристики на автомобили, технически данни и информация
Информация за технически характеристики на хиляди модели автомобили на Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Opel, Toyota, Mazda, Honda, Nissan, Citroen, Peugeot, Renault, Fiat, Ford, Skoda, Volvo и други автомобилни производители.
URL: http://www.carinf.com
Добавен: 18.01.2011

Машини за биене на мляко и масло Минисан
Дистрибутор за България на машини за биене на мляко и масло и инфраред печки за отопление Minisan. Метсан 2014 предлага също и печки за готвене тип "Барабан". Също предлагаме и Botech приемници, Korax приемници, Redline приемници, Echosat приемници.
URL: http://metsan2014.com
Добавен: 18.05.2016

Фотоволтаични решения на конкурентни цени от Znshine.
Znshine PV-Tech Co., Ltd. е фокусирана в производството на продукти в областта на възстановяемите източници на енергия, главнофотовотаичната енергия.
URL: http://znshinesolar.bg
Добавен: 20.05.2012

ЦИНКОВИ ПОКРИТИЯ "АД" - горещо поцинковане
Горещо поцинковане, нанасяне на защитни цинкови покрития само върху стоманени детайли и възли с ниско въглеродно съдържание и нисък процент легиращи елементи (Mn, Si, P и др.). Нанасят се цинкови покрития и върху чугунени изделия.
URL: http://zinkovipokritia.com/
Добавен: 2.06.2011

Електротехник в София предлага професионални електроуслуги
Електротехник София предлага всички видове електроуслуги, защита от пренапрежения, монтаж на домофонни системи и видеодомофони, видеонаблюдение и охранителни системи
URL: http://www.xn--e1aaamiccthtvc4b.bg/
Добавен: 20.01.2012

Биоиндъстри ООД
Производство на машини и комплектни линии за преработка на мляко и билки.
URL: http://bioindustry-bg.eu
Добавен: 28.11.2012

ТРИПОД ЕООД
ТРИПОД ЕООД е компания специализирана в подготовка на инфраструктурни инвестиционни проекти за ВиК мрежи, Пречиствателни станции за отпадъчни води, Депа за битови отпадъци, Съоръжения за предварително третиране на битови отпадъци, Компостиращи инсталации
URL: http://tripod-bg.com
Добавен: 17.11.2010

Данис:: опори, скоби и компенсатори за тръби
Доставка на части за енергетиката, химическа промишленост, рафинерии. Подвески и опори и аксесоари за тръбопроводи, компенсатори, уплътнения за тръбопроводи от водещи производители - Lisega, Wilo, Duro Dakovic Kompensatori, Idrosapiens.
URL: http://danisbg.com
Добавен: 15.03.2010

ТопРемонтСтрой ООД
Ремонт на сгради и отделни помещения (училища, детски градини, хотели, офис сгради, апартаменти, къщи
URL: http://www.topremont.com
Добавен: 1.11.2012

Флекстроник Инженеринг ООД
Инженеринг и техника за индустриална автоматизация, измерване на лагери, вибрации, измервателна апаратура, сензори, комутационна апаратура. -Температурни контролери -Интелигентни индустриални контролери -Броячи -Таймери -Тегловни индикатори -Процес индикатори -Системи за мониторинг и диагностика на състояние на лагери и вибрации -Модули за фазово управление -Стъпкови и серво задвижвания -Операторски панели -PLC -Индуктивни и капацитивни датчици -Датчици за налягане и др.
URL: http://www.flextronicbg.com
Добавен: 17.07.2012

Стреч фолио
Полигруп ООД е водещ производител на полиетиленови продукти - термосвиваемо фолио, стреч фолио, торби от LDPE и рециклиран материал, маркучи и много други. Производствената база на фирмата се намира в гр. Асеновград. Компанията е и голям износител на полиетиленови продукти.
URL: http://www.poligroup.eu/
Добавен: 4.04.2011
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [>>]