ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Промишленост >>
Стр. 2
 

  подкатегории
Тежка промишленост (442)
Лека промишленост (1321)

  сайтове

*DEMET* OOD - Паркетна фабрика, производство и продажба на паркет
Паркетна фабрика близо до гр.Котел, специализирана в производство и продажба на паркет, шперплат, столове и др. Дървопреработване. Представителни магазини в гр.София.
URL: http://www.demet.bg
Добавен: 5.02.2007

АСМ – иновативни решения за енергетиката и електротехниката
acm-bg.com - сайт за изолационни материали | електрооборудване | електротехника, електроника | телекомуникации | оторизиран дистрибутор за България на 3М, Moeller, Ave, Areva
URL: http://www.acm-bg.com
Добавен: 12.01.2009

Аглика, Симако ООД, Велико Търново, София, Твърдица
Аглика, Симако ООД, Велико Търново, София, Твърдица, хавлиени изделия и олекотени завивки, за дома, за офиса, за хотела, хавлиени кърпи, кърпи, халати, олекотени завивки, детски и бебешки изделия, заявки, спално бельо и хавлиени изделия за хотели
URL: http://www.aglika-sim.com
Добавен: 7.06.2007

Ермекс клима ЕООД
Проектиране,доставка,изграждане и сервиз на климатична и вентилационна техника. Прецизна климатична техника.
URL: http://www.airmex-bg.com
Добавен: 31.05.2007

Алианс - Шумен
АЛИАНС-Шумен, Лабораторно обзавеждане. Фирмата изработва по индивидуални проекти лабораторна мебел съобразена със специфичните изисквания на Вашата лаборатория. Дългогодишен опит в производството на лабораторни камини, възстановяването на лабораторни уреди, апарати и дестилатори, търговия с лабораторна стъклария и химикали."
URL: http://www.labohim.com/
Добавен: 17.08.2006

Всички машини на едно място!
Портал за продажба и отдаване под наем на всички видове машини Всички машини на едно място! Пусни своите обяви БЕЗПЛАТНО! WWW.MASHINITE.COM
URL: http://www.mashinite.com
Добавен: 31.05.2008

АЛС ООД
Официален представител на ООО "Никопольский механический завод", който е създаден на базата на един от най старите машиностроителни заводи в Украйна. Никополският завод за строителство на кранове имаща богат опит производството на възли и детайли за куло-кранове и стрелови кранове.
URL: http://als.free.bg
Добавен: 3.12.2006

Дограма, окачени фасади, щори, комарници
Фирма АЛВИК, понастоящем 'АЛВИК 1' ЕООД, се занимава с производство на изделия от алуминиева и PVC дограма, окачени тавани и окачени фасади. Фирмата предлага също и мрежи против насекоми и комарници.
URL: http://alvik1.com
Добавен: 13.11.2006

АМЕТА Холдинг АД
Амета Холдинг АД е една от най-големите компании в хранително-вкусовата индустрия в България. Бизнесът на компанията обхваща производството на пилешко месо и продукти от пилешко месо, както и производство на фураж, търговия със зърно и свиневъдство.
URL: http://ameta.city.bg/
Добавен: 10.02.2003

АМИК-Интер
Производител на мебели за баня от ПВЦ по каталог или индивидуални проекти
URL: http://www.amik-inter.info
Добавен: 17.09.2008

Анфийлд ЕООД
Продажба и сервиз на машини за безизкопно полагане на тръби и кабели (къртици) , произведени от Tracto-Technik Германия. Спектърът на приложение се простира при всички строителни работи с тръби в рамките на снабдяването с вода и газ, полагането на напорни тръби за отпадъчни води, както и тръби за защита на кабели телекомуникациите, за системите за управление на транспорта,за кабели с ниско, средно и високо напрежение, а така и оптични кабели.
URL: http://grundsys.hit.bg/
Добавен: 22.04.2007

Анимил ООД
Фирма Анимил ООД извършва - Вътрешни топло- и хидро- изолации, обединяване на стаи, изграждане на тераси, разрушаване на не- носещи стени, както и доизграждане, Лепене на теракота, фаянс, мазилки, шпакловки, боядисване. Изграждане на локални отоплителни инсталации (тип камина с водна риза) и локално парно, както и ВиК инсталации, електроинсталации и други.
URL: http://www.animil.infojoker.com
Добавен: 31.03.2008

ЗММ Стефан Караджа Русе - дървообработващи машини и оборудване
Производство на дървообработващи машини и обслужваща екипировка към тях, разработване и производство на нестандартно оборудване и екипировка, услуги с металорежещи машини.
URL: http://www.zmm-ruse.com
Добавен: 5.04.2006

Армормат ООД
Армормат ООД е основано през 1998 година. Основен предмет на дейност и специализация на дружеството са хидроизолационните и покривни технологии и материали.
URL: http://armormat.com
Добавен: 15.03.2007

АС Геоинженеринг
Фирма 'АС Геоинженеринг' развива дейност в областите на геологията - геоложкото картиране и търсенето на полезни изкопаеми ,инженерната геология, хидрогеологията, геодезията (включително и маркшайдерство), геофизиката и сондирането в най-общия смисъл на тези понятия, както и сферата на строителството.
URL: http://www.asgeo.com
Добавен: 5.10.2006
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [>>]