ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Промишленост >>
Стр. 19
 

  подкатегории
Тежка промишленост (436)
Лека промишленост (1305)

  сайтове

Компоненти за автоматизация и пневматика
Компоненти за автоматизация и пневматика. Инвертори, броячи, контролери, релета време, разпределители, дистанционни управления и много други
URL: http://www.aliteh.bg
Добавен: 20.06.2018

мебели по поръчка
Производство на мебели по поръчка.Луксозни и дизайнерски мебели по размер на клиента. Кухни,спални,мека мебел по индивидуален проект
URL: http:// mebelipopora4ka.info
Добавен: 14.03.2017

Магнезия ЕООД. Търговия.
Производство на сухи строителни смеси. СПЕКТРАКОЛ - лепила и шпакловки на гипсова и циментова основа. Търговия със строителни материали.
URL: http://magnezia.vibs.bg/
Добавен: 15.07.2010

Строителна Компания Варна - Сити Билдинг
Сити Билдинг е една от водещите строителни фирми във Варна. В екипа си разполагаме с висококвалифицирани служители, експерти в жилищното, индустриалното и курортното строителство. Разгледайте реализираните от нас проекти, както и тези по които все още работим.
URL: http://citybuilding.eu
Добавен: 5.11.2018

www.THERMOENGINEERING-BG.com | ТЕРМОинженеринг ООД
Проектиране, производство, монтаж, пускане в експлоатация, наладка и ремонт на машини и съоръжения в хранително-вкусовата промишленост (ХВП)- основно машини за топлинна обработка на хранителни течности в поток, като пастьоризатори, стерилизатори, охладители, вакуумизпарителни инсталации, блокове за газиране на безалкохолни напитки, в млечна промишленост, консервна промишленост , винарската промишленост, производството на безалкохолни напитки , бира.
URL: http://www.THERMOENGINEERING-BG.com
Добавен: 9.03.2010

Технически характеристики на автомобили, технически данни и информация
Информация за технически характеристики на хиляди модели автомобили на Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Opel, Toyota, Mazda, Honda, Nissan, Citroen, Peugeot, Renault, Fiat, Ford, Skoda, Volvo и други автомобилни производители.
URL: http://www.carinf.com
Добавен: 18.01.2011

изработка, монтаж на метални конструкции
Проектиране изработка, монтаж на метални конструкции, търговски помещения, халета, навеси, врати, огради, порти, парапети, решетки стълбища, вити стълби, стилажи и много други. Всичко от ковано желязо за вашия дом, офис, вила, градина, заведение, хотел.
URL: http://www.s-metal.bg
Добавен: 25.01.2017

Парапети, стълби и метални изделия от Еър Кон Сървиз
Ние сме екип от професионалисти с дългогодишен опит специализиран в проектиране, изработка и монтаж на различни метални изделия. Основната ни дейност е изработка и монтаж на: 1. Парапети от ковано желязо 2. Неръждаеми парапети от INOX 3. Алуминиеви парапети 4. Стъклени парапети 5. Метални стълби 6. Други изделия от метал (маси, столове, шкафове, закачалки, рамки, стойки и др.)
URL: http://parapeti.us
Добавен: 12.10.2011

Ролки за гумено лентови транспортьори
Фирмата предлага голямо разнообразие на ролки, ролконосачи, барабани и елементи за гумено-лентови транспортьори и ролгангове. Изработка и монтаж.
URL: http://mitrotech.com/
Добавен: 8.10.2015

ЕТ "Енчо" леярски и стругарски услуги
ЕТ "Енчо" леярски и стругарски услуги
URL: http://www.enchobg.com
Добавен: 4.11.2011

SIP House България - Евтини енергоефективни къщи от сип термопанели
Система за сухо строителство със структурно изолирани панели. СИП панелите са ненадминати в реализирането на всякъкви архитектурни проекти. Изграждане на малки, кабини, павилиони за продажба, магазини, полеви офиси, санитарни помещения, сглобяеми къщи, преградни стени и т.н. Sip house предлага изработка и доставка на панели и готови модули за строителство.
URL: http://www.sip.free.bg
Добавен: 2.12.2011

Пожарогасителни системи
Фирмата работи в следните направления: производство на пожарогасители, противопожарни уреди и съоръжения, системи за пожароизвестяване, пожарогасителни инсталации, ремонт на пожарогасители и др.
URL: http://www.firebg.org/bg/
Добавен: 18.08.2010

Маркучи и накрайници за маркучи
Каталог с маркучи и накрайници за маркучи. Предлагаме маслоустойчиви маркучи, хидравлични маркучи, маркучи за храни и накрайници за тях
URL: http://rambg.eu
Добавен: 11.12.2010

ЕТ „Електрик – М. Жилевски”
Ремонт и поддръжка на машини с цифрово – програмно управление, производство на корпусни и ротационни детайли, както и на детайли с много сложна форма.
URL: http://zhilevski.com
Добавен: 1.07.2013

Промишлени епоксидни подове и декоративни покрития и настилки
Проектиране, доставка и полагане на промишлени епоксидни подове за хранително-вкусовата промишленост, "чисти помещения" в електрониката, тежката индустрия и т.н. Полагане на декоративни настилки и покрития в разнообразни цветове, текстури и релефи. Цялостни решения за подови настилки и покрития за промишлеността, офиси, домове, паркинги, гаражи, рампи. Качества: механична устойчивост, антибактериални, износоустойчиви, противохлъзгащи ...
URL: http://podove.biz/
Добавен: 8.06.2010
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [>>]