ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Промишленост >> Лека промишленост >> Текстил >>
Стр. 7
 

  сайтове

Мега Принт- производители на щампи.
Фирмата произвежда щампи/трансфери/ за текстилната промишленост,разполага с каталог и изпълнява проекти и по поръчка на клиента.Директен ситопечат върху текстил/многоцветен и пълноцветен/.
URL: http://www.megaprint-transfers.com
Добавен: 9.03.2005

Melon-design, производство на трикотажни изделия.
"СМД Трейдинг" ЕООД е динамично развиваща се в областта на шивашкия бранш мобилна фирма, реагираща на бързите промени на пазара с гъвкава политика и качество в производството, което води едновременно до ефективност и прогрес.
URL: http://www.melon-design.com
Добавен: 5.10.2004

Менделсон – сватбен салон, ателие за булчински рокли и официални тоалети.
Сватбен салон, ателие Менделсон – изработва булчински рокли, официални дамски тоалети шаферски облекла по индивидуална поръчка. Предлага чанти, обувки, аксесоари, украса. Цялостна организация и аранжиране на пространства в църква, ресторант, градина.
URL: http://www.mendelsonbride.com
Добавен: 8.01.2006

Клубни, униформени, рекламни мъжки вратовръзки, шалове и папионки.
Вратовръзки, шалове и папионки с марката ШАМИ-БИ. Гарант за високо качество, перфектна ръчна изработка, голямо разнообразие на десени и материи. Естествена коприна и полиестер, жакард и щампа, ръчно рисувани - производство подвластно на динамичните модни тенденции.
URL: http://www.shamibi.com/
Добавен: 5.09.2005

Месалина - производство на модни дамски облекла.
Фирма “Месалина” произвежда дамски облекла с търговската марка KENSOL - костюми, ризи, поли, панталони, рокли, сака и палта. Фирмата е сред водещите производители в бранша на вътрешния пазар.
URL: http://www.messalina.bg
Добавен: 22.10.2004

Митрон ООД-облекла от естествена кожа.
Производство, ремонт и боядисване на облекла от естествена кожа.
URL: http://www.mitron.hit.bg
Добавен: 19.01.2006

Мондтекс ООД
Мондтекс ООД предлага памучни тъкани и готови памучни изделия, като основната насоченост е към работното облекло за индустрията, гастрономията и медицината.
URL: http://mondtex-bg.com
Добавен: 12.06.2008

МСИ Стил - Българска бродираща компания.
МАШИННА БРОДЕРИЯ - МСИ Стил - Ловеч е еднолична фирма с основна дейност проектиране и изработване на висококачествена машинна бродерия. Фирмата предлага на своите клиенти голямо разнообразие от готови бродерии, както и изработване на бродерии по графичен шаблон на клиента. Фирмата разполага с много добра материална база и добър колектив от професионалисти. Всички настоящи и бъдещи клиенти са добре дошли в МСИ Стил за да обсъдим най - добрите варианти за съвместна работа.
URL: http://www.embroiderybulgaria.com
Добавен: 10.11.2004

Недиком
Фирма “Недиком” работи в сферата на търговията с шевни материали, аксесоари и консумативи от 1993г. Залага на: Богат асортимент Качество на стоките Количествена наличнoст и постоянство Стремеж за качество в услугите към клиента
URL: http://nedikom.com
Добавен: 18.06.2008

НЕОТЕНТ- изработка на сенници и прозрачно PVC
НЕОТЕНТ - изработка и монтаж на сенници, тенти, навеси, конструкции, ветрозащитни прегради от прозрачно PVC. Голямо разнообразие от модели и размери. Смяна на платове на сенници. Професионални чадъри.
URL: http://neotent.com
Добавен: 16.09.2012

Неви Текс България
Неви Текс България ЕООД е създадена през 1999г. и започва развитие с екип от 12 души.С годините се налага на българският и европейският пазар като една от водещите фирми производители на висококачествени трикотажни облекла.
URL: http://nevitex.bg/
Добавен: 16.12.2007

Нов Стил., ръчно изработени вратовръзки..
фирма Нов Стил е водещия български производител ръчно изработени вратовръзки, шалови и папийонки. В каталога ще видите поледните модели с пълно описание.
URL: http://newstyle.cjb.net
Добавен: 11.02.2002

Нов Стил: Производител на модни вратовръзки, папионки и аксесоари
Фирма Нов Стил - Пловдив е утвърден производител на вратовръзки, папионки, шалове, колани, чорапи и др. аксесоари за мъжки облекла. Тъкани и печатани, копринени и полиестерни вратовръзки, модни цветове, винаги над 2000 десена.
URL: http://www.newstyleties.com
Добавен: 14.07.2002

Ния и Дорадо - дамска мода, Пловдив
За модерната и активна жена официални модни облекла - костюми, сака, панталони, вечерни рокли. Каталог на няколко колекции, представяни на модните подиуми в България.
URL: http://www.nia-dorado.com
Добавен: 8.12.2000

Ния стил
Модни дамски облекла - костюми, сака, рокли, панталони, поли, блузи, палта. Дизайн, производство, търговия на едро. Online catalogue със сезонните модни колекции
URL: http://www.niastyle.com
Добавен: 21.06.2002
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [>>]