ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Промишленост >> Лека промишленост >> Текстил >>
Стр. 14
 

  сайтове

Умбрия Консулт
Умбрия Консулт предлага консултантски услуги за трикотажния сектор. Фирмата е представител за България на италианските преждо-производители Alpes, Italo Ellena, Zegna Baruffa, Papi Fabio и IAFIL. Умбрия Консулт се занимава и с продажба на машини за трикотажната индустрия и е официален предствител на Renzacci – производител на машини за индустриално пране, химическо чистене, сушене и гладене.
URL: http://www.umbriaconsult.com
Добавен: 7.06.2006

Мъжко, дамско и детско бельо
Мъжко бельо с марка "ЛОРД", дамско бельо с марка "ЛОРА" и детско бельо с марка "ЛОРД КИДС".
URL: http://lordunderwear.com
Добавен: 29.01.2004

“Униформа” ЕООД - изработка на униформено облекло с индивидуален дизайн.
Фирма “Униформа” ЕООД е създадена, за да предложи на Вас и Вашите ученици не просто изработка на униформено облекло,а дрехи с индивидуален дизайн, които да се открояват със стил и моден вкус.
URL: http://www.uniforma.bg
Добавен: 3.12.2008

Сдружение “Съюз на работодателите от шивашката промишленост”.
Сдружение “Съюз на работодателите от шивашката промишленост” е учредено в град Хасково на 23.03.2005 година.Фирмите учредители са 34. В момента в него членуват 58 фирми от Южен централен район.Основните цели на сдружението са: -разработване на пазарна структура и oказване съдействие н а членовете на му за разширяване на пазарното присъствие и излизане на нови пазари;
URL: http://www.ueti.org
Добавен: 22.08.2005

ЕТ ЮВИК – производство на мартеници и материали за мартеници
ЕТ ЮВИК – производство на мартеници – пискюли, гривни, гердани, детски мартеници и материали за мартеници
URL: http://www.uvik.info
Добавен: 16.11.2008

Ванеса
Фирма Ванеса ЕООД се намира в гр. Първомай, област Пловдив. Тя е основана през 1996 г. и нейният основен предмет на стопанска дейност е производството на трикотажни изделия.
URL: http://www.vanessa-bg.com/
Добавен: 17.02.2009

Ватекс ЕООД - Производител на раменни вати
Производство на раменни вати и гугли. Тръговия с машини, резервни части и спомагателни материали за текстилната промишленост
URL: http://www.vatex.bg
Добавен: 22.03.2007

Модна къща Ведика, Пловдив
Производител на официални дамски облекла, дамска и младежка конфекция. Специализирана в моделил вечерни рокли, официални костюми, сака, панталони, блузи и др. Поддържат се и линии всекидневни облекла - якета, поли, панталони, сака, костюми, палта и др.
URL: http://www.vedika-fashion.com
Добавен: 1.02.2001

Вега Текстил - високо качествени платове
Вега Текстил внася високо качествени платове от Гърция, Италия и Турция. Фирмата работи предимно с щок платове от Гърция и Италия, и с турски регуле платове.
URL: http://www.vegatextile.com
Добавен: 16.07.2007

модна къща Вероника
изработва булчинки и официални рокли
URL: http://www.veramadjarova.com
Добавен: 12.10.2008

ВЕСЕЛИНА – Варна.
Фирма “Веселина” е производител на бански костюми и др. изделия от еластични материали. Всяка година фирмата излиза на пазара с 20-30 нови модела, съобразени с най-новите модни тенденции, както и с най-новите материали за бански костюми. Красиви, удобни, бързосъхнещи, задоволяващи и най-изисканите вкусове на всички възрасти - това са продуктите на фирма “Веселина”.
URL: http://www.veselina-bg.com
Добавен: 18.05.2005

Виктория Уникат - Най-добрият избор от най-добрата мода!
Фирма Виктория Уникат - производител на вратовръзки подходящи за бизнес, официални партита, отдих. Гаранция за качество на материали и изработка.
URL: http://www.victoriaunique.com
Добавен: 8.03.2002

Виема ООД
Фирма Виема е производител на висококачествени дамски и мъжки облекла – палта, шлифери, костюми и якета. Виема проектира и изработва фирмено униформено облекло. Лице за контакт: Мариана Закова.
URL: http://www.viema-bg.com
Добавен: 21.07.2006

Викинг-Т
Производител на широка гама фирмено и работно облекло, работни обувки, ботуши. Внос на лични предпазни средства. Представител за България на MARIGOLD INDUSTRIAL - индустриални ръкавици.
URL: http://www.viking-t.com
Добавен: 4.03.2002

Ви Ем Стил ООД
"ВИ ЕМ СТИЛ" осъществява самостоятелен внос на разнообразни платове и дамаски за мебели, завеси, кувертюри, шалтета,спално бельо, покривки за маси, ранъри, драперии и др. от Италия, Испания, Португалия, Унгария, Хърватия, Сирия. В състояние сме да предложим на своите клиенти богат избор на различни видове платове и дамаски - с естествен състав /100% лен или памук/, различни комбинации с полиестер и вискоза, както и технически материи като блекаут и трудногорими тъкани.
URL: http://www.vmstil.com
Добавен: 11.04.2007
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [>>]