ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Промишленост >> Лека промишленост >> Пластмаси >>
Стр. 5
 

  сайтове

ПРОФИРМ
“ПРОФИРМ” ЕООД предлага на своите клиенти комплексно обслужване при извършване на строително-ремонтни дейности, изработва по поръчка и размери на клиента врати и прозорци от PVC и AL профили.
URL: http://www.profirm.bg/
Добавен: 7.01.2010

Производство на пластмасови изделия и пчеларски инвентар
Производство на пчеларски инвентар(пчелни пластмасови основи, пчелогонки, хранилки, валячета за разпечатване, цифри и др.) Производство на връхчета за огради, ключ за изстискване на туби, бумеранг и др.
URL: http://www.rolta-plastic.hit.bg
Добавен: 20.07.2011

Мат-инструмент
Фирмата разполага с широка гама от производствени машини за изработка на инструменти за пластмасови и алуминиеви изделия, резервни части и всякакъв тип нестандартни изделия. "Мат-инструмент" ООД може да се похвали и с екип изграден от изключително квалифицирани професионалисти с над 20г. опит в тази област
URL: http://www.mat-instrument.com
Добавен: 28.04.2013

Компресори. Помпи. Въздуходувки.
Фирмата произвежда (по индивидуален чертеж на клиента):каломаслоуловители, галванични вани за галванични линии;съдове за отглеждане и транспортиране на риба; резервоари, съдове, вани, цистерни и др. от полипропилен и полиетилен. Помпи за отпадни води. Мембранни компресори и въздуходувки. Полипропилен, заваръчна тел, профили. Маркучи за гориво Семперит.
URL: http://shop.kobo.bg
Добавен: 2.03.2017

Булпласт М ЕООД
Oпаковки от полиетилен LDPE/HDPE: торбички „Потник”, чанти с бъбрековидна дръжка, полиетиленов ръкав, платно, лента, пликове и чували за опаковка, полиетиленови контейнери за цветя, транспортни чували от първичен и рециклиран материал. Термосвиваемо фолио. Рекламни полиетиленови чанти и торбички. Флексопечат до 4 цвята
URL: http://www.bulplast-m.hit.bg
Добавен: 29.10.2010

Илвани ЕООД
Фирмата изработва матрици и произвежда пластмасови детайли в областите на мебелно-тръбната промишленост, автомобилостроенето, строителството, техническите изделия и др.
URL: http://www.ilvani.com
Добавен: 6.04.2010

kokoplast
Производство на пластмасови изделия
URL: http://zakachalki.eu
Добавен: 12.12.2012

Лодкостроител-К ООД
Фирма "ЛОДКОСТРОИТЕЛ-К" ООД гр. Тутракан е дългогодишен производител на плавателни съдове и технически изделия от стъклопластмаса. Фирмата произвежда лодки, катери и водни колела по утвърдени документации съгласувани с "БКР" и "ДИК" и издава нужните сертификати за тяхното регистриране.
URL: http://www.lodkostroitel.com
Добавен: 26.10.2010

Копчета и катарами
Български производител на висококачествени копчета и катарами от полиамид. Изделията се изработват от пластмаса с много високи технологични показатели.
URL: http://www.plastic-buttons.com/
Добавен: 29.03.2010

Доставка на пластмасови кутии чекмеджета каси контейнери
Кутии и чекмеджета за крепежни елементи каси, контейнери, палети, куфари и др. пластмасови изделия за съхранение на стока в магазини, складове и производствени помещения. Метални шкафове и работни маси.
URL: http://www.stilmont.com
Добавен: 3.05.2017

ElevTech-SRL Contract Manufacturing Home page
contract manufacturing plastics,stamping,tooling,magnetics,pcba,tunkey assembly,labeling,logistics,warehousing,training lean techniques,website design
URL: http://www.chenesan-intl.eu
Добавен: 28.05.2011

Производство на щори и дограми
Производство на всички видове щори - алуминиеви хоризонтални, вертикални, роло, плисе, японска стена, римски и австрийски щори, Al и PVC дограма, пердета и завеси. С избора на Еридан М ООД Вие избирате достъпното качество!
URL: http://eridan-m.com
Добавен: 28.03.2011

Пързалки, люлки, катерушки, клатушки, детски площадки
Производство и монтаж на пързалки, люлки, катерушки, клатушки, въртележки, детски игрални комплекси, съоръжения за детски площадки, пясъчници, тематични съоръжения. Всичко за една модерна и красива детска площадка и детски кът. Разгледайте нашият сайт www.parzalki.com
URL: http://www.parzalki.com
Добавен: 3.09.2010

Неопласт - производство на пластмасови изделия
Фирма Неопласт ООД е специализирана в производството на кутии и капачки, главно предназначени за козметичната индустрия, както и други пластмасови опаковки и бутилки изработени от PET, PP и PE.
URL: http://neoplastbg.com
Добавен: 21.04.2010

"Изогоматерм" ООД - гр. Ямбол
Фирма ИЗОГОМАТЕРМ ЕООД е единственият производител в България на термоизолационни и уплътнителни материали от експандиран каучук със затворени клетки и граници на приложение от -70°С до 130°С. Произвежда широка гама от изделия за тръбна изолация, профили, платна, въжета и ленти с различна плътност, цвят, размери и характеристики.
URL: http://www.isogomaterm.com
Добавен: 2.02.2012
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 [>>]