ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Промишленост >> Лека промишленост >> Електроника >>
Стр. 8
 

  сайтове

Ротех ЕООД - осветители за машини.
Ротех ЕООД - Стaрa Загора произвежда осветители за локално осветление на работната повърхност на металорежещи и металообработващи, шивашки и др. машини, както и струйници за смазочно-охлаждаща течност за тях. Поръчки по интернет.
URL: http://www.roteh.com
Добавен: 30.06.2005

С. Т. Иновейтoрс
Проектиране, разработка, изработка и внедряване на средства и системи за автоматизация, измерване и контрол. Проектиране, разработка и внедряване на приложно програмно осигуряване за системи за автоматизация.
URL: http://www.stinnovators.com
Добавен: 26.02.2003

САТ – Системи Автоматика Технологии
Автоматизирани системи за управление на мелници, пещи, филтри, клинкер охладители, транспорт и дозиране на суровини в циментови заводи. Управление на стъкларски пещи, материлиални цехове, бетонови възли, фуражни заводи и ТЕЦ. Теглови дозатори и везни.
URL: http://www.satbg.com
Добавен: 13.02.2007

Бяла техника втора употреба
Основната дейност на Сорти-VS е внос, ремонт и продажба на бяла техника. Внасяме Европейска нова бяла техника с транспортни и фабрични дефекти, ретурна и втора употреба, битова и професионална.
URL: http://www.sorti-vs.com
Добавен: 17.04.2009

шико
рекламни табели надписи дърворезби светещи реклами
URL: http://shiko.domainbg.com
Добавен: 3.04.2002

Сигматех - влагомери, сушилни.
Производство на влагомери, сушилни, сушилни за дървесина, сушилни за дървен материал, Стационарни влагомери, преносими влагомери, системи, устройства за измерване и контрол, системи за автоматизация, управление на осветлението.
URL: http://sigma-tech.org
Добавен: 9.11.2005

Синтис ООД - промишлена и специална електроника
Синтис ООД - проектиране и производство техника за защита на информацията, електроника с възможна двойна употреба, комуникационни и навигационни системи.
URL: http://www.sintis.net
Добавен: 1.03.2002

СМ плюс ООД
Производство на: електронни модули; кръгови енкодери; текстилни датчици; импулсни захранвания; индуктивни, капацитивни, оптични, магнитни датчици; рогулатори на ниво; хибридни интегрални схеми; SMD монтаж.
URL: http://www.smplus.dir.bg/
Добавен: 26.12.2001

СМ плюс ООД - Автоматизация на производството, Печатни платки, ХИС
СМ плюс ООД произвежда уреди за автоматизация на технологични процеси: - терморегулатори - регулатори на дебит - регулатори на влажност - таймери и броячи - програмируеми индикатори - дозатори за течни продукти - контролер на заваръчни процеси
URL: http://www.smplus.org
Добавен: 5.06.2006

SMT в България.
SMT консултант.
URL: http://smt-bulgaria.hit.bg
Добавен: 28.02.2005

СОНО ЕООД - Производство на предпазители от високи напрежения.
Производство на предпазители от високи напрежения възникнали при мълнии, токови удари и аварии. Приложение за компютри, телевизионна техника, аудиовидео техника и друга професионална и битова електроника.
URL: http://sonobg.com
Добавен: 8.12.2005

Саундтех
Soundtech бе създадена главно за широката аудитория от хора, интересуващи се от качествено озвучаване и Hi-Fi звук.
URL: http://www.soundteh.hit.bg
Добавен: 15.12.2003

Регулатори на обороти на двигатели за отопление и вентилация.Асемблиране
Производство на регулатори за регулиране оборотите на вентилатори и доставки на електронни и електрически контролери за вентилация и отопление. Те са предназначени за регулиране оборотите на електродвигатели, вентилатори и помпи. Тези контролери се отличават с висока ефективност и точност на регулиране. Асемблиране на електронни и електрически части и изделия,сортиране, етикиране по поръчка. Високо качество и атрактивни цени.
URL: http://gordis.hit.bg
Добавен: 29.03.2006

СТИМАР ООД
Компенсация на реактивни мощности. Доставка на кондензаторни батерии, регулатори на cos ф и др. Доставка на електронни части и компоненти на фирма EPCOS AG. Доставка LED индикатори и др. Доставка на уреди за мълниезащита и защита от комутационни пренапрежения.
URL: http://stimar-bg.com
Добавен: 23.10.2007

СТС Електроникс ООД
Производител на средства за автоматизация на производството, индуктивни датчици, оптични датчици, капацитижни датчици, таймери, контролери, оборотомери.
URL: http://www.sts.bg/electronics
Добавен: 17.02.2004
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [>>]