ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Промишленост >> Лека промишленост >> Електроника >>
Стр. 7
 

  сайтове

Бултех 2000 ООД
Дейността на фирмата е свързана с разработка, производство,сервиз и търговия на ултразвукови анализатори на мляко Екомилк,уред за изброяване на соматичните клетки в млякото– ЕКОСКОП, PH МЕТЪР, уред за установяване наличието на инхибитори и антибиотици в млякото – ЕКОТЕСТ,уреди за контрол и анализ съдържанието на етилов алкохол във водоалкохолни смеси и винен дестилат– АЛКОТЕСТ, както и уреди за контрол и анализ съдържанието на етилов алкохол във вино - ЕЛЕКТРОНЕН ЕБУЛИОМЕТЪР
URL: http://www.eonbg.com
Добавен: 14.12.2009

Касов апарат точка ком
Интернет магазин за касови апарати, фискални и нефискални принтери, електронни везни и пълен набор от аксесоари за изброените продукти. Софтуерни продукти и цялостни решения за търговски. Атрактивни цени и промоции.
URL: http://www.kasovaparat.com
Добавен: 2.08.2012

Амтест ЕООД
Машини за монтаж, инспекция и ремонт на печатни платки, както и материали за спояване, почистване и лакиране на платки. Лабораторни уреди за изпитване на почви, цимент, бетон, асфалт и добавъчни материали.
URL: http://amtest.bg
Добавен: 15.10.2010

ТПК Електра - Производство на тръбни ел. нагреватели, ел. уреди и др.
ТПК Електра е създадена през 1971г. в гр. Стражица с предмет на дейност – производство на ел. нагреватели по шведска технология с машини и съоръжения на фирма „Кантал“ - Швеция.
URL: http://tpk-elektra.com/
Добавен: 15.04.2013

МОЩНИ СВЕТОДИОДНИ ИЗЛЪЧВАТЕЛИ
МОЩНИ СВЕТОДИОДНИ ИЗЛЪЧВАТЕЛИ,Светодиодни LED излъчватели, Димируеми LED лампи,Гъвкавии LED лентички,LED драйвери,ДМХ управления,Улични лампи,Осветители за ВЕИ,Адаптери за LED лампи,Захранващи блокове,Драйвери,Генератори на ток,ДМХ управления,Улични лампи
URL: http://www.lumycompdesign.com
Добавен: 22.10.2010

agat56
производство на електрически табла оборудвани за бита и промишлеността, метални шкафове за ел.табла и различни метални изделия, предоставяне на услуга прахово боядисване, заваръчни услуги , рязане , огъване.
URL: http://agat56.com
Добавен: 8.09.2015

Официален сайт на Solution Pro Team
Официален сайт на Solution Pro Team, специализирана в системната интеграция и изграждане на системи за автоматизация, контрол и наблюдение, изградени на базата на съвременни електронни компоненти.
URL: http://www.solution-pro.net
Добавен: 18.06.2008

Оптико-механичен завод ООД
"Оптико-механичен завод" е създаден през 1948 г. и е първото предприятие в България с предмет на дейност в областта на оптиката. Занимава се с производство на оптико-механични и оптико-електронни изделия и компоненти.
URL: http://www.rolli-new.com/nes/firms/omz/
Добавен: 13.09.2001

Производство на Печатни Платки
"VI&RUS International" e един от водещите производители на прототипни печатни платки в Bългария. С повече от 15 години опит в производството на печатни платки ния предлагаме високо качество, кратки срокове за изпълнение и конкурентни цени.
URL: http://www.vrint-pcb.com
Добавен: 14.05.2008

Плантроникс България
Производител на handsfree продукти за учрежденски централи, офиси, мобилни телефони, компютри, както и специализирани приложения - авиация и контрол на въздушния трафик.
URL: http://www.unitcommerce.com
Добавен: 19.03.2001

звук и осветление
звук и осветление за дискотеки, барове, хотели, конферентни зали, концерти, студиа. Богата гама услуги, гаранционен и извънгаранционен сервиз
URL: http://www.pro-stagebg.com
Добавен: 8.11.2009

ПТ Холдинг
Инкубатор за иновативни предприятия и център за подпомагане на изследвания. Ако търсите партньор - ние сме насреща.
URL: http://www.perifernatehnika.com
Добавен: 23.04.2001

"Раймег" ООД
Фирмата е специализирана в производство на комплектни комутационни устройства за включване на резервно захранване(АВР), токоизправители, стабилизатори на напрежение, напреженови релета, дигитални измервателни уреди.
URL: http://www.raymeg.com
Добавен: 6.03.2005

РИК Инженеринг
Проектиране, изработка, продажба на системи за електростатични прахови покрития.
URL: http://www.rikeng.com
Добавен: 28.01.2003

РОЕ Автоматизация ООД
Проектиране и производство на автоматизирани системи за управление, микропроцесорни устройства, контролно-измервателни прибори и печатни платки. Решаване на технически и технологични проблеми, ремонт и поддръжка на нестандартно оборудване.
URL: http://www.rohe-auto.com
Добавен: 10.05.2001
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [>>]