ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Промишленост >> Лека промишленост >> Електроника >>
Стр. 6
 

  сайтове

ММОТОРС - българско производство на качествени електродвигали и вентилатори
ММОТОРС е българска кампания развиваща производствена дейност в четири подразделения: производство на асинхронни електродвигатели, вентилатори, инфрачервени отоплителни панели, висококачествени алуминиеви детайли.
URL: http://mmotors.eu/
Добавен: 29.09.2016

Фирма "КТК-Консулт"
Фирма "КТК-Консулт" .Климатици и климатизация за Пловдив и региона.Климатични инсталации и акредитиране Air-conditioning , conditioning in Plovdiv and the county.Air-conditioning systems.
URL: http://airbg.weebly.com
Добавен: 3.03.2010

Почистваща техника и препарати
Професионални почистващи машини и прахосмукачки. Професионални почистващи препарати и консумативи за хотели, ресторанти и други търговски обекти. Подопочистващи машини и прахосмукачки за хотели, екстрактори за пране на мокети килими и тапицерии. Професонална почистваща техника. Прахосмукачки, водосмукачки, водоструйки, пароструйки, подопочистващи машини, седлови подопочистващи машини, еднодискови машини и машини за метене на открити площи.
URL: http://easyclean.bg
Добавен: 16.10.2017

Проектиране и изграждане на слънчеви централи
Продажба на ниски цени на всичко необходимо за фотоволтаична инсталация( централа ), фотоволтаични модули, инвертори, конструкция, проектиране, водене на проекти, консултантска дейност по оперативни програми,
URL: http://www.pvenergy-bg.com
Добавен: 19.07.2011

Деймос Корект Варна – климатици, климатични и вентилационни системи
Деймос Корект предлага продажба и монтаж на климатици DAIKIN, Midea, Mitsubishi във Варна. Доставка и монтаж на инверторни климатици, проектиране и изграждане на климатични и вентилационни системи, гаранция, профилактика и сервиз.
URL: http://www.deimoscorrect.com/
Добавен: 12.01.2012

Бруната България ООД
Проектиране, съгласуване и изграждане на топлопреносни мрежи за централизирано топлоснабдяване. Производство, доставка и монтаж на абонатни станции. Уреди за измерване на топлинна енергия и вода, “топлинно счетоводство”, дистанционно отчитане. Диспечерски системи за отдалечен контрол. Присъединяване към топлопреносната мрежа.
URL: http://www.brunata.bg
Добавен: 21.01.2010

Сън Иновейшън - Светодиодно LED Осветление
Икономичните технологии на осветлението и отоплението Вътрешно LED осветление. Фасадно LED осветление. Индустриално LED осветление. Уличните LED Street Lights освeтителни тела са с 50% по-икономични от Натриевите лампи.
URL: http://led-bg.eu
Добавен: 18.10.2010

Изработка на плоски фолиеви клавиатури, печатни кабели и лицеви фолиа
"ДРАЖЕВ И СИЕ" СД е организация с производствена насоченост в областта на уредостроенето. Извършваме проектиране и изработка на опитни образци и серии на плоски мембранни клавиатури, лицеви панели, стикери, табели и др. за промишлеността и рекламата.
URL: http://drajev.com
Добавен: 31.03.2013

СТС Електроникс ООД - Габрово
СТС Електроникс - Водещ производител на датчици, електронни устройства, системи за автоматизация на процеси
URL: http://www.stselectronics.eu
Добавен: 13.01.2011

Инфотех - Груп ЕООД
Термоконтрол за зърнобази. Производство на оборудване за управлението и контрола на съхранението на зърнени култури в складове.
URL: http://www.itg.bg
Добавен: 5.05.2010

Слънчеви колектори от ЕМ ДЕ Солар.
ЕМ ДЕ Солар извършва проектиране, продажба, доставка и монтаж на слънчеви системи за топла вода. Предлага високо-технологични слънчеви колектори с вакуумни тръби "heat pipe" и термосифонни системи. Съвременни енергийни решения от ЕМ ДЕ Солар!
URL: http://www.emde-solar.com/
Добавен: 29.06.2010

Контрол на достъпа и работното време. Станции за кабелна телевизия.
Контрол на достъпа и работното време. Станции за кабелна телевизия. IP мониторинг и контрол.
URL: http://www.teracom-bg.com
Добавен: 21.09.2011

Електро табла
ММН Електрик предлага на своите клиенти проектиране и изработка на електротабла за автоматизация и управление на различни процеси и промишлени обекти за цветната и черна металургия, минната промишленост, текстилната промишленост, енергетиката, машиностроенето. Автоматизация, HMI и SKADA системи, операторски станции, софтуерни решения за всяко конкретно приложение.
URL: http://mmnelectric.com
Добавен: 11.05.2016

Отопление, Вентилация, Климатизация, ОВК, Строителни машини
Отопление, Вентилация, Климатизация, ОВК, Строителни машини,проектиране,доставка,монтаж,сервиз,автоматика,Климатици,термо помпи,климатизиране на помещения,вентилация,отопление на помещения
URL: http://www.otoplenie-ris.com
Добавен: 17.12.2010

Склад за ключарски машини, шперцове и заготовки.
Професионални ключарски инструменти, ключарски машини, шперцове, автоключове, автоключове с чип, емулатори, оригинални автоключове, бутони за автоключове, кутийки за автоключове. Бутони за дистанционни, софтуеър за immo off, Оборудване за ключарски ателиета, транспондери. Zed Bull, zedbull, заготовки ERREBI, автоключалки, части за автоключалки.
URL: http://www.klucharski.com
Добавен: 23.01.2011
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [>>]