ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Промишленост >> Лека промишленост >> Електроника >>
Стр. 6
 

  сайтове

Слънчеви колектори от ЕМ ДЕ Солар.
ЕМ ДЕ Солар извършва проектиране, продажба, доставка и монтаж на слънчеви системи за топла вода. Предлага високо-технологични слънчеви колектори с вакуумни тръби "heat pipe" и термосифонни системи. Съвременни енергийни решения от ЕМ ДЕ Солар!
URL: http://www.emde-solar.com/
Добавен: 29.06.2010

Бултех 2000 ООД
Дейността на фирмата е свързана с разработка, производство,сервиз и търговия на ултразвукови анализатори на мляко Екомилк,уред за изброяване на соматичните клетки в млякото– ЕКОСКОП, PH МЕТЪР, уред за установяване наличието на инхибитори и антибиотици в млякото – ЕКОТЕСТ,уреди за контрол и анализ съдържанието на етилов алкохол във водоалкохолни смеси и винен дестилат– АЛКОТЕСТ, както и уреди за контрол и анализ съдържанието на етилов алкохол във вино - ЕЛЕКТРОНЕН ЕБУЛИОМЕТЪР
URL: http://www.eonbg.com
Добавен: 14.12.2009

Деймос Корект Варна – климатици, климатични и вентилационни системи
Деймос Корект предлага продажба и монтаж на климатици DAIKIN, Midea, Mitsubishi във Варна. Доставка и монтаж на инверторни климатици, проектиране и изграждане на климатични и вентилационни системи, гаранция, профилактика и сервиз.
URL: http://www.deimoscorrect.com/
Добавен: 12.01.2012

Изработка на плоски фолиеви клавиатури, печатни кабели и лицеви фолиа
"ДРАЖЕВ И СИЕ" СД е организация с производствена насоченост в областта на уредостроенето. Извършваме проектиране и изработка на опитни образци и серии на плоски мембранни клавиатури, лицеви панели, стикери, табели и др. за промишлеността и рекламата.
URL: http://drajev.com
Добавен: 31.03.2013

Инфотех - Груп ЕООД
Термоконтрол за зърнобази. Производство на оборудване за управлението и контрола на съхранението на зърнени култури в складове.
URL: http://www.itg.bg
Добавен: 5.05.2010

Отопление, Вентилация, Климатизация, ОВК, Строителни машини
Отопление, Вентилация, Климатизация, ОВК, Строителни машини,проектиране,доставка,монтаж,сервиз,автоматика,Климатици,термо помпи,климатизиране на помещения,вентилация,отопление на помещения
URL: http://www.otoplenie-ris.com
Добавен: 17.12.2010

agat56
производство на електрически табла оборудвани за бита и промишлеността, метални шкафове за ел.табла и различни метални изделия, предоставяне на услуга прахово боядисване, заваръчни услуги , рязане , огъване.
URL: http://agat56.com
Добавен: 8.09.2015

Сатори Ко ООД- зареждане тонер касети, сервиз и ремонт на принтери
Зареждане и рециклиране на тонер касети за лазерни принтери и многофункционални устройства Canon , HP , SAMSUNG, BROTHER, KYOCERA, MINOLTA, XEROX. Продажба на нови оригинални и съвместими тонер касети и мастилени глави , ленти за факс апарати. Продажба, поддръжка и ремонт на принтери, многофункционални устройства, копирни машини, настолни и преносими компютри, компютърни конфигурации. Висококачествено сервизно обслужване.
URL: http://printer-toner.eu
Добавен: 4.04.2011

Нереида - 95 ООД Произвежда Оригинален Фирмен Корпоративен Подарък
Нереида - 95 ООД Произвежда Оригинален Корпоративен Подарък за Бизнеса. Рекламно-Сувенирен Часовник с Форма на Картата на България и Надпис "Бяло, Зелено, Червено" е Оригиналният Фирмен Корпоративен Подарък за Вас и Компанията Ви. Възможност за Надпис с Име, Текст, Лого, Фирма, Цвят, Форма По Ваш Избор.
URL: http://www.nereida95.com
Добавен: 23.07.2010

Касов апарат точка ком
Интернет магазин за касови апарати, фискални и нефискални принтери, електронни везни и пълен набор от аксесоари за изброените продукти. Софтуерни продукти и цялостни решения за търговски. Атрактивни цени и промоции.
URL: http://www.kasovaparat.com
Добавен: 2.08.2012

Почистваща техника и препарати
Професионални почистващи машини и прахосмукачки. Професионални почистващи препарати и консумативи за хотели, ресторанти и други търговски обекти. Подопочистващи машини и прахосмукачки за хотели, екстрактори за пране на мокети килими и тапицерии. Професонална почистваща техника. Прахосмукачки, водосмукачки, водоструйки, пароструйки, подопочистващи машини, седлови подопочистващи машини, еднодискови машини и машини за метене на открити площи.
URL: http://easyclean.bg
Добавен: 16.10.2017

Склад за ключарски машини, шперцове и заготовки.
Професионални ключарски инструменти, ключарски машини, шперцове, автоключове, автоключове с чип, емулатори, оригинални автоключове, бутони за автоключове, кутийки за автоключове. Бутони за дистанционни, софтуеър за immo off, Оборудване за ключарски ателиета, транспондери. Zed Bull, zedbull, заготовки ERREBI, автоключалки, части за автоключалки.
URL: http://www.klucharski.com
Добавен: 23.01.2011

Бруната България ООД
Проектиране, съгласуване и изграждане на топлопреносни мрежи за централизирано топлоснабдяване. Производство, доставка и монтаж на абонатни станции. Уреди за измерване на топлинна енергия и вода, “топлинно счетоводство”, дистанционно отчитане. Диспечерски системи за отдалечен контрол. Присъединяване към топлопреносната мрежа.
URL: http://www.brunata.bg
Добавен: 21.01.2010

Сън Иновейшън - Светодиодно LED Осветление
Икономичните технологии на осветлението и отоплението Вътрешно LED осветление. Фасадно LED осветление. Индустриално LED осветление. Уличните LED Street Lights освeтителни тела са с 50% по-икономични от Натриевите лампи.
URL: http://led-bg.eu
Добавен: 18.10.2010

Проектиране и изграждане на слънчеви централи
Продажба на ниски цени на всичко необходимо за фотоволтаична инсталация( централа ), фотоволтаични модули, инвертори, конструкция, проектиране, водене на проекти, консултантска дейност по оперативни програми,
URL: http://www.pvenergy-bg.com
Добавен: 19.07.2011
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [>>]