ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Промишленост >> Тежка промишленост >>
Стр. 8
 

  подкатегории
Машиностроене (211)

  сайтове

Производство на пътни знаци, строителни и инертни материали
ПСТ Холдинг АД произвежда и монтира пътни знаци и съоражения за безопасност на движението. Водещо строително дружество с над 40 годишна история.
URL: http://pstholding.bg
Добавен: 25.07.2012

Касие Роудс ЕООД
Изграждане вертикални планировки. Доставка и монтаж на унипаваж, гранитен паваж и бордюри. Направа скални насипи. Изкопни работи.
URL: http://kasie-roads.com
Добавен: 14.02.2017

Вас 98 ООД
Фирмата е създадена през 1998 год. като основна дейност е добиване, транспортиране, разбичване и преработване на иглолистен дървен материал.
URL: http://vas98-ood.com
Добавен: 10.05.2011

АКТО ЕООД
Проектиране и изграждане на инсталации за технически газове, нестандартно оборудване, ремонт и поддръжка на криогенни съоражения. Почистване на тръби
URL: http://www.akto.bg/
Добавен: 10.12.2010

АПИА ПЛЮС
АПИА ПЛЮС ЕООД е фирма която извършва топло рециклиране на асфалт поддръжка и ремонт на пътища , чрез технология за топло рециклиране на асфалт можем да Ви спестим пари като преработим старите асфалтови . настилки
URL: http://www.apiaplus.com
Добавен: 3.03.2011

First - Асансьори, Ескалатори, Общодостъпна среда, Паркинг системи
Производство на всички видове асансьори: пътнически, панорамни, товарни, автомобилни и други. Производство на ескалатори, инвалидни платформи и паркинг системи. Индивидуален дизайн.
URL: http://www.firstbglifts.com/
Добавен: 16.08.2018

Топло Енерго Ремонт Строй
Ремонти на енергетични машини и съоръжения, газови инсталации, отоплителни инсталации, направа на металоконструкции, доставка и монтаж на когенераторни системи
URL: http://www.ters.bg
Добавен: 14.09.2010

Строителство и строителни материали
Портал за строителство и строителни материали. Видове строителна техника и строителни машини – подемни машини, вишки, кранове, багери, мотокари, електрокари, скелета, подпори и др. Каталог с полезни връзки за строителство на сгради и съоръжения в България и по света.
URL: http://stroitelstvo.bgstart.net
Добавен: 16.11.2011

ЕТ АДИС-4 - Костандово.
Основният предмет на дейност на фирмата е преработването и предлагането на богата гама от продукти, изработени от иглолистна дървесина, за строителството, мебелната и дървопреработващата промишленост.
URL: http://peleti-adis.com
Добавен: 29.04.2011

ТЕРЕМ - Георги Бенковски
`ТЕРЕМ - Георги Бенковски` ООД е предприятие, специализирано в ремонта на широка гама самолети и вертолети, техните двигатели, планери, авионика и производство на резервни части.
URL: http://www.teremgb.bg
Добавен: 4.02.2011

Машини за семепочистване, обеззаразяване на семена - Вема
Машини за семепочистване и обеззаразяване на семена, шнекове, предсеитбена обработка.
URL: http://vema-eood.com/
Добавен: 21.08.2012

Данубия 97 ООД - Продажба и сервиз на вносни и български електро и мотокари
Текущи и основни ремонти на японски моткари, електрокари и складова техника от марките TOYOTA, NISSAN, MITSUBISHI и др. Резервни части за вносни кари.Сервиз на български електро и мотокари.Продажба на нови и рециклирани мотокари и електрокари с гаранция.
URL: http://www.japan-trucks.com
Добавен: 16.02.2010

ТЕХНОЕЛ Дизел Генератори, UPS, Климатизация, Free Cooling
Интеграция на Critical Business Applications. Внос, проектиране, инсталация и поддръжка на системи за аварийно и основно токозахранване - Дизел генератори Inmesol, AKSA, TEKSAN, Green Power, CATERPILLAR, UPS системи AEC, APC, MGE, EMERSON, EATON, електроизграждане, Климатични системи- HITEMA, TECNAIR, EMERSON, SHTULZ free cooling. Фото и Ветро генераторни системи S&C. Абонаментна извън гаранционна профилактика и поддръжка. Изграждане на комуникационни и дейта центри. Data Center Builders.
URL: http://www.technoel.eu
Добавен: 4.01.2011

Леене на метали и търговия на едро
Леярско производство на изделия от сив чугун и стомана за машиностроенето, селското стопанство, строителството и за декоративни отливки.
URL: http://www.leastom.bg/bg
Добавен: 16.12.2011

ЕТ"Ангел Янков"
Производство на технически изделия от бакелит и каучук за леки, лекотоварни и товарни автомобили, както и на бакелитови изделия за бита. Производство на: бакелитови лули, кабели, тампони, маншони, гумички, уплътнения,бакелитови плочки и др. за УАЗ, ГАЗ, ЗИЛ, МАЗ, КРАЗ, КАМАЗ, ИФА, ШКОДА, ЛАТВИЯ, ПРАГА и др., както и на бакелитови пепелници, бакелитови пръстени за газов винтил, ключета за газови котлони и много други!
URL: http://angelyankov.comlu.com/
Добавен: 22.07.2010
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [>>]