ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Промишленост >> Тежка промишленост >>
Стр. 3
 

  подкатегории
Машиностроене (211)

  сайтове

"БЕТА ФЕСТ" ООД.
Производство на пневматика и промишлена електроника. Обучение на персонала на клиентите за работа с технологичните линии и мишини. Финансов лизинг при закупуване на машини. Предоставяне на клиентите на нови технологии за бутилиране на техните продукти.
URL: http://www.betafest.net
Добавен: 24.01.2006

бгбилдинг
Топлоизолации,хидроизолации,изолации,саниране,алпинисти,миени на прозорци,алпийски способ,озеленяване,метални конструкции,врати огради,решетки,парапети,сандвич панели,
URL: http://www.bgbuilding.com
Добавен: 7.02.2008

БГБИЛДИНГ
BGBUILDING Комплексно строителство,груб строеж,дренажи,метални конструкции,врати,огради,решетки,парапети,изолирани фургони,монтаж на изолационни сандвич панели,изолации,работа на труднодостъпни места по алпииски способ.
URL: http://www.bgbuilding.dir.bg
Добавен: 12.10.2007

Бигла-3 - Компания за строителство и възстановяване
Бигла-3 извършва луксозно строителство, като изгражда своите обекти в най-красивата част на София и влага в тях спокойствие, хармония и топлина.
URL: http://www.bigla-3.com
Добавен: 28.11.2002

БИРД 2 ООД
Производител на банкнотоброячни машини, UV-тестери за фалшиви банкноти, тестер BET за ЕВРО банкноти. Предлага системи за контрол на достъпа и регистрация на работното време, софтуер и механични модули за тях. Разработва нестандартни решения.
URL: http://www.birdm.net
Добавен: 5.09.2007

Бронз-ТМ АД, гр.Долна Оряховица.
Производство на отливки от цветни сплави и сив чугун,механична обработка на детайли, инструментална екипировка, термопласт машини, резервни части за селскостопански машини и песъкари,парков и уличен интериор,стоки за строителството и бита.
URL: http://www.bronze-tm.com
Добавен: 10.03.2005

Булгарком ООД - кофражи, кофражи под наем, кулокранове, автокранове, скеле.
Булгарком ООД - кофражи, кофражи под наем, кулокранове, автокранове, скеле, строителна техника.
URL: http://www.bulgarcom.bg
Добавен: 27.10.2009

Булинтех ООД
Предприятие, занимаващо се с производството на метални конструкции, халета и др.
URL: http://bulintech.com
Добавен: 10.09.2009

Bull Trade Машини, оборудване, инструменти
Българо-немската фирма "БУЛЛ ТРЕЙД" ООД със седалище във гр.Варна и склад в гр.Дормаген, Германия е създадена с цел да улесни доставката на употребявани професионални машини, оборудване, крепежни елементи, инструменти произведени в Германия.
URL: http://www.bulltrade.biz/
Добавен: 16.09.2008

К.А.Р.исимо ООД
Основната дейност на Карисимо ООД е проектиране доставка монтаж и сервизна поддръжка на високоефективни отоплителни и вентилационни системи и климатични инсталации. Фирмата разполага с проектантско бюро, монтажна група, група за сервизна поддръжка и склад.
URL: http://www.carissimo-bg.com
Добавен: 23.11.2006

Сивил Инженеринг ООД
Проектиране и строителство на административни, промишлени и еднофамилни сгради. Проектиране и изпълнение на износоустойчиви бетонни настилки и подове.
URL: http://www.civileng-bg.com
Добавен: 10.03.2003

Държавно предприятие "Строителство и възстановяване"
ДП"Строителство и възстановяване" - строителна,проектантска,ремонтна и предприемаческа дейност в областта на промишленото,жилищното,транспортното и инфраструктурното строителство у нас и в чужбина.Търговска,туристическа и хотелиерска дейност.
URL: http://www.gusv.com
Добавен: 20.08.2002

Контейнери и хидравлични системи
Производство на контейнери за смет, строителни отпадъци и морски транспорт, хидравлични и мултилифт системи, подемни кранове и ремаркета.
URL: http://www.realmet.com/
Добавен: 10.02.2009

Охладителни кули ООД.
Фирмата "Охладителни Кули" ООД е специализирана в: * извършване на ремонт, реконструкция и модернизация на всички видове охладителни кули (с естествена и вентилаторна тяга); * поектиране и изграждане на нови вентилаторни охладителни кули; * проектиране и изграждане на оросителни системи (пълнежи), какпкоуловители, водоразпределение и противообледенителна защита на всички видове охладителни кули (нови и модернизация на съществуващи).
URL: http://www.coolingtowers.bg
Добавен: 13.10.2006

ОХЛАДИТЕЛНИ КУЛИ МАРКОВИ ООД
Фирма ОК Маркови ООД е специализирана в областта на охлаждането на оборотни промишлени води. Проектираме нови, извършваме ремонт ан съществуващи водохладителни кули на естествена тяга или на принудителна.Подмяна на пълнеж, водоразпръскващи дюзи, водоразпределение , табло за управление и тн
URL: http://coolingtowers-bg.com
Добавен: 18.07.2007
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [>>]