ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Промишленост >> Тежка промишленост >> Машиностроене >>
Стр. 8
 

  сайтове

мир-плевен еоод
Уважаеми дами и господа, имаме удоволствието да ви представим една фирма присъстваща от 1946 г. на Българския пазар, и работеща изцяло в сферата на промишлеността.
URL: http://www.mir-pleven.com
Добавен: 20.05.2004

МИТЕВ ЕООД - гр.Ботевград
Производство на опаковъчни машини, машини за хранително-вкусовата промишленост, металообработване, оборудване за производствени предприятия - работни маси, гардероби, шкафове, контейнери, изделия от неръждаема стомана и други изделия от листова стомана.
URL: http://www.mitev-bg.com
Добавен: 24.09.2007

Модул ООД.
Производство и доставка на ЗЪБНИ КОЛЕЛА и СПИРАЛНИ ПРУЖИНИ.
URL: http://module-bg.com
Добавен: 7.12.2004

Ен Си Ди ООД
Производство, рециклиране на електрокари, мотокари и газокари тип Балканкар. Търговия с резервни части за подемно транспортна техника.
URL: http://www.ncd.domino.bg
Добавен: 10.07.2003

ЕН СИ ДИ ООД
Производство, ремонт, внос на електрокари, мотокари, газокари, транспалетни колички, резервни части
URL: http://ncd-ltd.com
Добавен: 5.09.2006

Машини за хранително-вкусовата промишленост
Технофууд ООД произвежда и търгува с машини от хранително-вкусовата промишленост като: - вакуум кутери - вакуум пълначни машини - инжектори - вакуум тумблери - миксери - варилни и пушилни камери - опаковачни машини - оборудване за кланници - консервни линии - гриндери - машини за гушене и др.
URL: http://www.technofood.bg
Добавен: 16.09.2010

троймаш-производство на детайли,възли,машини и съоръжения
Производство на зъбни,верижни и червячни колела; шлицеви валове;редуктори; съединители-зъбни,палцови,еластични и други;оси,валове,рейки,муфи; матрици ,щанци,пресформи; телферни колички; ходови механизми и задвижвания; резервни части за телфери и др.
URL: http://www.troymash.com
Добавен: 13.05.2010

Арко ООД - Производител на зъбни колела, предавки и редуктори
Арко ООД проектира, дешифрира и произвежда всички видове стандартни и нестандартни зъбни колела и предавки, цилиндрични колела с прави и наклонени зъби, конусни колела с прави и криволинейни зъби, скоростни кутии, червячни предавки, редуктори.
URL: http://www.arco-ruse.bg
Добавен: 8.11.2012

Кандекс ЕООД
Най-голямата борса за кари. Над 70 налични на склад машини.Пълна гама на транспалетни колички на цени от 269 лв. без ДДС.Самоходни строителни вишки.Официален представител за българия на кари с марка CLARK и самоходни строителни вишки с марка UpRight. ПРОДАЖБА, ЗАМЯНА, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ,СЕРВИЗ на гаранционна и извънгаранционна подемна техника.
URL: http://www.karmarket.net
Добавен: 2.07.2010

ТЕМП-01 ЕООД
Вибробункери за ориентиране на различни видове детайли.
URL: http://www.temp-01.com
Добавен: 14.04.2010

Фирма КА-07-ИНЖЕНЕРИНГ
Фирма КА-07-ИНЖЕНЕРИНГ проектира, конструира и изработва, нестандартно оборудване, машини, възли и елементи. Цялостни инженерни решения отностно автоматизацията, механизацията и контрола на промишлените процеси.
URL: http://www.machinert.com
Добавен: 5.12.2009

ДИ ВЕН ЕООД – производство и продажба на електрокари, самосвали, влекачи
С дългогодишен опит в производството и търговията с електрокари, самосвали, влекачи, фирма Ди Вен работи с поръчители от страната и чужбина. Предлагаме готови машини, а и резервни части за тях и богато разнообразие от сервизни услуги – очакваме Ви!
URL: http://di-ven.bg/
Добавен: 17.08.2016

MG Solutions Ltd
Конструиране и продажба на машини с ЦПУ (CNC) и софтуер за управление, консултации, услуги по изрязване на метали, картони, велпапе, клингерит, pvc фолио и др.
URL: http://www.mgsolutions-bg.com
Добавен: 9.01.2012

Кооперация Реммаш - Нова Загора
Производство и ремонт на опесъчители на пътища, снегоринни гребла, основни (плъзгащи) лагери, гребла и кофи за челен товарач, различни видове метални конструкции и машини.
URL: http://www.remmash-bg.com
Добавен: 19.08.2012

Easy-Wash.bg - оборудване за автомивки на самообслужване
Easy Wash - оборудване за aвтомивки на самообслужване.Проектиране, изграждане, почистващи препарати.Трансформация на ръчни автомивки в автомивки на самообслужване.
URL: http://www.easy-wash.bg
Добавен: 18.02.2010
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [>>]