ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Промишленост >> Тежка промишленост >> Машиностроене >>
Стр. 13
 

  сайтове

Тодоров-маш ЕООД
Производство на детайли, възли, режещи инструменти, валове и оси, резервни части, машини и оборудване за фирми от хартиената, дървообработващата, хранително-вкусовата и обувната промишленост. Проектиране и изработка. Рециклиране на машини за велпапе.
URL: http://todorov-mash.com
Добавен: 28.01.2008

Транспалетни колички
Продава цялостно складово оборудване -мотокари -електрокари -газокари -ръчни, полуелектрически и електрически транспалетни колички -ръчни, полуелектрически и електрически високоповдигачи -работни подемни платформи -работни подемни маси -системи стелажи -други
URL: http://www.temira.com
Добавен: 21.03.2007

Турбо-С
„Турбо-С” произвежда и ремонтира центробежни водни помпи, помпени агрегати и осигурява резервни части за тях. Фирмата предлага консултантски услуги в областта на помпостроенето; помпени станции и микровецове и тяхната експлоатация. По зададен чертеж или образец е възможно конструиране, изработка на екипировка и производство на резервни части, както и извършване на ремонт на помпи, производство на други фирми.
URL: http://www.turbo-cb.com
Добавен: 15.01.2004

Машини за обработка с налягане
Машини за огъване на проводници и тръби, Машини за огъване на ламарина, профили, винкели и тръби, механически преси, гидравлически преси и тяхната автоматизация, стругове за делене, изравняване и профилиране на ламарина.
URL: http://www.forming-machines.net
Добавен: 6.11.2006

Твареци стройе с.р.о. - Машини за обработка на металите
CNC металообработващи машини и производствени линии управление за огъване, формоване, изправяне и рязане на ламарина, профили, винкели, жици и тръби. Вал-машини, машини за огъване на тръби и жици. Размотаващи и изправящи устройства за преси. Линии за развиване от рулон и нарязване по размер Машини резбовалцуващи.
URL: http://www.forming-machines.com
Добавен: 23.12.2008

Станки для обработки давлением
Гибочные машины для проволоки и трубок, Прессы и их автоматизация , Станки для накатки резьбы , Станки для обработки давлением и производственные линии согласно спецификации клиента
URL: http://www.tvareci-stroje.cz/ru.htm
Добавен: 24.09.2005

"Унион Кехлибар" ООД
"Унион Кехлибар" ООД проектира, конструира и произвежда нестандартно оборудване за Хранително Вкусовата Промишленост по задание на клиента. Фирмата е специализирана в изработването на вертикални и наклонени опаковъчни машини с тристранно залепяне. Изработва различни видове дозиращи устройства и транспортьори.
URL: http://ukehlibar.com
Добавен: 29.10.2008

VADY - изкопни услуги с минибагер и минифадрома
Изкопни услуги с минибагер и минифадрома, дренажи, шахти, септични ями, канавки, ивични основи, мазета, огради, обратни насипи със земна маса и инертни материали (фракции, дренажен камък, филц, пясък), озеленяване, вик, дълбочина до 3,5м.
URL: http://minibager-bg.com
Добавен: 18.01.2011

Вагонострителен завод "Тракция" АД
„Тракция” АД е дружество с основен предмет на дейност ремонт на всички видове товарни вагони (открити, вагон-цистерни, циментовози, торовози и др.) и производство на нови. Преокомплектоване на колооси с нови колела.
URL: http://www.tractionbg.com
Добавен: 2.03.2008

ЕТ Вентерз - Горна Оряховица
ET ВЕНТЕРЗ - Производство на автомобилни гарнитури и уплътнения. Изработка по поръчка на гарнитури и уплътнения от армирани, неармирани материали и корк.
URL: http://www.venterz.dir.bg/index.html
Добавен: 20.03.2001

ВЕСПА ЕТ
Български производител на мелници за пластмасови отпадъци. Проектиране и изработка на машини за преработка на пластмаси.
URL: http://www.vespa.dir.bg
Добавен: 30.10.2000

ВИ&РУС
Проектиране, производство и иновация на мотокари, електрокари, електроплатформи и търговия с резервни части за тях.
URL: http://www.vi-rus.com
Добавен: 30.03.2004

Вибробункери
Вибробункери за ориентиране на различни видове детайли.
URL: http://temp-01.free.bg
Добавен: 30.10.2006

Рокон
"Рокон" АД Разработка, проектиране, производство, инженеринг и сервиз на: широк спектър от цифрови устройства и системи за релейна защита, автоматика, телемеханика; диспечерско управление; тестваща и измервателна апаратура и др.
URL: http://www.rocon-bg.com
Добавен: 15.02.2002

Заваръчни машини АД
Заваръчни машини АД е водещ производител на заваръчна техника, метални конструкции и детайли.
URL: http://krakra.asf-holding.com
Добавен: 29.08.2007
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [>>]