ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Търговия >> Видео/Аудио >>
Стр. 3
 

  сайтове

Сателитна телевизия
Проектиране , доставка , монтаж , гаранционно с след гаранционно обслужване на индивидуални и колективни системи за сателитна телевизия .
URL: http://www.mca-sat-tv.com
Добавен: 15.03.2007

SHARP - Онлайн електронен магазин за продукти Sharp
Онлайн магазин за всички продукти Sharp - директно от официалния вносител на Sharp за България Интерсервиз Узунови АД.
URL: http://sharpbg.com
Добавен: 26.03.2008

Скай дигитал ЕООД - Цифрови сателитни системи, компоненти и аксесоари.
Доставка, изграждане и поддръжка на индивидулани и колективни цифрови и аналогови сателитни системи. Търговия на компоненти и аксесоари за сателитна телевизия. Гаранционна и извънгаранционна поддръжка на компоненти, приемници и модули за сателитна телевизия. Диагностика, настройка, монтаж и демонтаж на сателитни системи.
URL: http://www.skydigital-bg.com
Добавен: 11.10.2004

Звук & Светлина PIPaudio
ПИП ЕЛЕКТРОНИКС е компания с повече от 10 години опит в своята дейност, компанията се е специализирала в продажбата на професионална озвучителна техника, ефектно осветление, и алуминиеви конструкции за изграждане на сцени, щандове, рекламни пана.
URL: http://www.pipaudio.com
Добавен: 5.03.2010

Тъндър - кар аудио системи
Качествен звук за вашият автомобил. Thunder - автомобилни говорители, субуфери, автомобилни боксове, усилватели, филтри, аксесоари.
URL: http://www.thunder.bg
Добавен: 14.01.2004

Тонколони - каталог помощник при пазаруване
Този сайт-търсачка показва тонколони предлагани в различни уеб магазини, както и сравняване на цените им онлайн. Прегледността му е отлична, употребата е удобна, и се се отплаща многократно: спестено време, спестени пари и ядове.
URL: http://www.pazaruvaj.com/tonkoloni-c3161/
Добавен: 18.06.2008

Топ аудио-видео дизайн ЕООД.
Богатата селекция на висококачествени продукти от водещи световни производители, както и нашият екип от консултанти, готови да откликнат на всяко ваше търсене, са нашата гаранция за вашия оптимален избор и пълноценно аудио-визуално преживяване.
URL: http://www.audiovideo-bg.com
Добавен: 4.01.2006

ТВ имидж - заснемане на видео и рекламни клипове, филми и репортажи на HD
ТВ имидж - създаване на визуални продукти с високо качество на картината за ТВ и Интернет със Sony High Definition Video: музикални видео клипове, рекламни клипове, фирмени филми, докумeнтални филми, репортажи
URL: http://www.tvimage.biz
Добавен: 19.10.2006

Най-новите дискове за 3.5лв.
Най-новите филми: Американски Пай 2, Страшен филм 2 и още 20 супер нови, неизлязли още на кино филми за компютър. Mp3 компилация с български рап 2000-2002 г.
URL: http://diskove.hit.bg
Добавен: 13.01.2002

Контрол на достъп и работно време.
-системи за контрол на достъп и работно време, функциониращи с безконтактни чип карти и с биометрични четци на пръстови отпечатъци -ниски и високи турникети, стъклени турникети -въртящи се вратички, преграждащи парапети за оборудване на супермаркети -автомобилни бариери и антитерорестични стопери и роуд блокери -автоматика за задвижване на портални врати -рамкови и ръчни метал детектори, шлюзови кабини с и без вграден метал детектор
URL: http://www.miningbg.com
Добавен: 18.01.2006

Видеокамери и охранителни системи. Системи за видеонаблюдение.
Сиситеми за сигурност и охранителни системи - видеопревключватели.Аксесоари за видеонаблюдение и записващи устройства - качество и сигурност.
URL: http://www.camerabg.com
Добавен: 28.05.2008

Каталог камери и аксесоари за видеонаблюдение.
Богат избор на камери за видеонаблюдение - класификация по функционалност,резолюция и категория.Мрежови камери - качество и висока резолюция.
URL: http://www.zonacameri.com
Добавен: 4.06.2008
Страници: [<<] 1 2 3