ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Търговия >> Инструменти >>
Стр. 7
 

  сайтове

Тултехник системс ЕООД
Тултехник системс ЕООД e официален вносител на марките FESTOOL, PROTOOL и TANOS за България. Специализирана в производството на професионални пневматични и електрически инструменти за най-високи изисквания, Тултехник системс ЕООД предлага инструменти и иновационни технологии.
URL: http://www.tts-bg.com
Добавен: 28.02.2006

ТОРНАДО1 ЕООД - абразивни материали
ТОРНАДО1 ЕООД предлага абразивни материали, внос от Русия. Дисковете са приложими за ръчни и стационарни машини. За рязане, шлайфане и шлифоване(полиране) на неръждавейка(inox), цветни метали, стомана, камък и бетон,дърво и синтетични материали.
URL: http://www.tornado1.eu
Добавен: 30.05.2007

В и Д Интернационал ЕООД.
Вносител на салникови набивки, семеринги, уплътнения за хидравлика и пневматика, ленти и циркулярни дискове за рязане на метал, технически пластмаси и др., сферични фрезери, тефлони(PTFE), металопласти за защита и ремонт на всякакви повърхности, индустриални лепила, дозиращи помпи, мембранни компресори, монтажни инструменти, метални гъвкави маркучи и др.
URL: http://www.vdinternational.com
Добавен: 13.12.2007

Вема Трейд ООД
ВЕМА ТРЕЙД ООД е официален дистирбутор на UNION-VIS. Многообразие от шкурки на хартиена и текстилна основа, шлайф дискове, флап дискове, фибър-дискове и фибър-подложки.
URL: http://vema-trade.4t.com
Добавен: 2.08.2003

Булфлекс и Ко, ООД
Дискове за шлифоване. Дискове за рязане.
URL: http://bulflex.domino.bg
Добавен: 28.10.2003

МОНИ
Фирма МОНИ произвежда и продава всякакви видове металорежещи инструменти, пластмасови дюбели за изолация, кутии конзолни, разклонителни и др.
URL: http://www.moni-gabrovo.hit.bg
Добавен: 14.04.2009
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7