ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Търговия >> Метали >>
Стр. 2
 

  сайтове

Фабрика за арматурни мрежи и ферт греди
От 2001година фирмата изгражда собствена фабрика за производство на заварени мрежи и "FERT греди".За кратко време фирма "Силвия-Ком" става лидер в производството на заварени мрежи и "FERT греди".Благодарение на дългогодишния опит с метали,и коректни търговски взаимотношения,фирмата е изградила и утвърдила едни от най-добрите бизнес взаимотноошения в Косово, Македония,Югославия,Гърция,Албания и Украйна.
URL: http://www.silvia-com.com
Добавен: 14.09.2006

Галди Алфа ООД - гр. Пловдив.
Tърговска фирма с предмет на дейност: крепежни изделия, кабелна арматура, подемни механизми, инструменти, лепила, лети изделия и др.
URL: http://www.galdi-alfa.com
Добавен: 5.03.2005

ГДЕМ - Стойчовски и сие.
Сребърни припой, сплави, цинк, Гдем, ценни метали, промишленост.
URL: http://www.gdem-bg.com
Добавен: 19.02.2005

Глобал концепт ООД
Неръждаеми въжета и мрежи Jakob-Швейцария. Модулни стълби Frewa - Германия.
URL: http://www.eptagon-bg.com
Добавен: 8.10.2006

Горжо ЕООД Търговия с метали.
Търговия с метали.
URL: http://www.gorjo-bg.com
Добавен: 3.05.2006

Хела-Бориславов ООД
"Хела-Бориславов" ООД е специализирана производствено - търговска фирма в областта на черните метали и метални изделия. Стомана армировачна студеновалцувана, стомана квадратна студеновалцувана, стомана кръгла калибрована, стомана плоска студеновалцувана, всички видове строителни арматури от гладка стомана, изработваме изделия от метали по наши и на клиента проекти. Дружеството търгува с всички видове продукти от черни метали.
URL: http://www.hb-bg.com
Добавен: 27.03.2003

Хидравлика и пневматика,производство на преси,внос на метали
Търговия с хидравлични изделия, хидравлични зъбни помпи, хидравлични мотори, хидравлични разпределители, цилиндри и филтри. Производство на хидравлични преси за мебелната промишленост. Представител на “М+С Хидравлик”АД , “Капрони” АД, “Бъдещност” АД.
URL: http://www.shipka54.com
Добавен: 23.10.2007

Индустриален Сервиз БГ ООД
Официален представител на немската фирма Murtfeldt Кunststoffe за България.Фирмата произвежда технически пластмаси от PA,PE,PPи др./ плочи,пръти/ .Предлага обтегачи,водачи за ремъци и вериги,всякакви детайли по желание на клиента.
URL: http://www.murtfeldt.de
Добавен: 30.10.2007

Италинокс България ООД
Търговия с неръждаеми стомани и изделия. Дистрибутор на Gruppo Vender Италия. Всички видове неръждаема стомана. Рула, листи, тръби, пръти, арматура.
URL: http://www.italinox-bg.com
Добавен: 8.11.2006

Ивира-91.
Фирмата се занимава с търговия на цветни метали,специални стомани и технически пластмаси.Разполага на склад с богат асортимент от посочените материали.Изпълнява и поръчки по заявка.
URL: http://www.ivira-bg.net
Добавен: 21.12.2004

Юпитер Метал / Юпитер 05.
Търговия с черни метали.Производство на студено огънати профили. Арматурна заготовка. Метални вани, съдове за течност. Търговия със строителни материали Услуги: транспорт, рязане на лента от рулон, прахово боядисване, железарски услуги.
URL: http://www.jupitermetal.com
Добавен: 24.11.2004

“Юпитер – Стомана” ООД
“Юпитер – Стомана” ООД се е откроила на българския пазар като един от лидерите в областта на търговията с черни метали и метални изделия на вътрешния и международен пазар.“Юпитер – Стомана” ООД разполага със собствени складови бази в София и Стралджа.
URL: http://www.jupiterstomana.com/
Добавен: 28.10.2002

Кимтех ООД - Официален дистрибутор на Raychem
Енергетика, кабели и кабелна арматура - термосвиваеми и студеносвиваеми кабелни глави и муфи, нагревателни кабели, системи за електрообогрев, телекомуникации.
URL: http://www.kimtech.dir.bg
Добавен: 18.06.2001

Kloecknermetalsnab - Дистрибутор на метали - Multi metal Distribution
Основният бизнес на Kloeckner Металснаб е търговията и дистрибуцията на стомана, метални продукти и услуги: надлъжно и напречно рязане, детайлно рязане на дебела желязна ламарина до 180 мм, производство на арматурни заготовки и др.
URL: http://www.Kloecknermetalsnab.com
Добавен: 13.01.2009

Крис-Р ЕООД - Вторични Суровини
Търговия с вторични суровини (метали и сплави, хартия, пластмаса, стъкло). Крис-Р ЕООД е първият лицензиран ЦЕНТЪР ЗА РАЗКОМПЛЕКТОВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ в община Горна Оряховица и като такъв, търгува с авточасти втора употреба.
URL: http://www.kris-r.com
Добавен: 25.06.2004
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 [>>]