ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Търговия >> Производствено оборудване >>
Стр. 8
 

  сайтове

Преносимо оборудване за обработка на метал
Машини Euroboor. Магнитни бормашини, машини за фаска, ръчни циркуляри. Аксесоари.
URL: http://magbor-bg.com
Добавен: 5.03.2012

професионално кухненско оборудване
Желаете подновяване на вашият кухненско блок с качествено оборудване на пералня? Предлагаме ви да съберете информация за оборудване на стелажи кухня за подопочистваща техника за почистващи препарати хладилни камери пералня.
URL: http://profesionalno-oborudvane.com
Добавен: 17.09.2011

Гемамекс - Индустриална автоматизация
Търговия и инженеринг с компоненти за автоматизация на производството от лидерите в областта Omron, Yaskawa, Vipa, Orientalmotor, ESTUN, Linmot, Patlite, Motoman, Tele. Разполагаме с офиси в София, Пловдив, Варна и Плевен.
URL: http://gemamex.com/
Добавен: 17.06.2016

“Файер-контрол”–ООД-продажба и ремонт на пожарозащитни средства.
продажба на пожарозащитни средства, оборудване и сервиз на всички видове пожарогасители лицензирана по EN ISO 9001 :2000 . Търговия с лични предпазни средства и работно облекло.
URL: http://www.fire-control.net
Добавен: 14.07.2010

машини за ресторантьорство и за улична търговия
Електрически и газови съоръжения за улична търговия и професионални кухни - грилове за пилета и риба, машини и фурни за пици, дюнери, машини за пуканки и захарен памук, котлони за катми, скари, колички за продажба на сладолед и други търговски колички, машини за понички, тостери
URL: http://vande.info
Добавен: 28.02.2011

Олимп България - пломби за сигурност
Производство на осигурителни пломби, митнически пломби за камиони и контейнери, пломбиращи устройства за водомери, газомери, електромери и други измервателни уреди. Гаранционни многофункционални пластмасови и метални пломби за сигурност.
URL: http://olimp-bg.com
Добавен: 22.08.2015

ЕКОФЕРМЕР
Екофермер ЕООД - внася директно от Япония малогабаритни употребявани трактори - подходящи за обработка на площи до 50дка/ден и за помощни дейности в животновъдни ферми
URL: http://www.ecofarmer.bg
Добавен: 20.04.2010

Линейна техника - СВД, линейни направляващи, линейни лагери.
Предлага линейна техника - сачмено-винтови двойки, линейни направляващи (танкети), линейни лагери. Техниката е на склад. Добро качество. Изгодни цени. Възможност за допълнителна машинна обработка при желание на клиента.
URL: http://www.exoror.com
Добавен: 11.02.2010

Професионална техника
Професионална техника на фирмите: Хускварна, Бош, Мтд, Гардена, Матаби, Куб-кадет, Ярд ман, Олео мак и други
URL: http://www.prodilar.com
Добавен: 13.09.2010

Машини за почистване
Машини за почистване и снегопочистване. Гребла за сняг. Машини за почистване на плажове.
URL: http://pochistvane-mashini.359info.com
Добавен: 3.08.2012

„ВЛАВЕС ООД“ - промишлената автоматика, хидравлика и пневматика.
„ВЛАВЕС ООД“ - Повече от десет години фирмата успешно предлага на българския пазар богата продуктова гама от механични уплътнения, съединители, гарнитури, набивки; материали за изпълнение на киселинноустойчиви изолации – смоли, грундове, гумировки, керамика; хидравлика и арматура.
URL: http://www.vlaves.bg
Добавен: 26.11.2012

Дървообработващи и металообработващи машини
Фирма Мира е официален преставител на Holzmann - Австрия. Основната дейност е търговия с дървообработващи и металообработващи машини. Машините са с добро качество и на много изгодни цени. Подходящи са за домашни работилници и предприятия. Ако се нуждаете от съвет в избора си не се притеснявайте да ни се обадите. Ще ви предложим най-доброто за Вас. Можете да посетите и сайта ни. Там ще намерите допълнителна информация за моделите който предлагаме с обявени цени и срокове на доставка.
URL: http://www.holzmannbg.com
Добавен: 30.04.2011

ЕООД "Милен Цоков" - полиетиленови фолиа
Ние произвеждаме полиетиленово термосвиваемо фолио и полиетиленови пликове, както и покривни фолиа, чували и пликове за шивашката индустрия. - Можем да произведем и други задания, по желание на клиента. - Работим с първичен и вторичен материал. За повече информация, моля позвънете в работно време на посочения телефон. Фирмата за производство на полиетиленови опаковки е основана година. Работим дългосрочно на българск ия пазар, както и със съседни държави.
URL: http://www.folio.hit.bg
Добавен: 20.01.2011

Хладилна и климатична техника
Фирма "Фригохем" се търгува с хладилна и климатична техника - автоклиматици, климатични и хладилни компресри, медна тръба, регулатори , изолации, филтри и др.
URL: http://www.frigochem.com/
Добавен: 16.01.2017

Производство и дистрибуция на хигиени консумативи и продукти
Ние от AdoraShop предлагаме огромно разнообразие от консумативи и продукти за вашия дом, офис, хотел, заведение, магазин и производство на специални цени - тоалетна хартия, чували за смет, препарати за почистване, дозатори, диспенсъри и още много други ....
URL: http://adorashop.eu
Добавен: 29.08.2017
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [>>]