ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Търговия >> Производствено оборудване >>
Стр. 3
 

  сайтове

ДЕЙТА Консултинг
Произвждаме електронни везни до 100 т, фуражни фабрики, фабрики за сухи строителни смеси, бетонови възли, пакетажни машини, смесители, редлери, елеватори, шнекове, инсталации от неръждаема стомана. Единственни вносители за България на тензодатчици Флинтек. Единственни вносители за България на преносими компютри MiTAC. Дейността ни включва проектиране, производство и монаж на място на поръчаните от клиента машини и съоръжения.
URL: http://www.deita.hit.bg
Добавен: 16.09.2005

DemaxTrade - Стоманени въжета, Синтетични и естествени въжета
DemaxTrade - Стоманени въжета, Синтетични и естествени въжета, Текстилни сапани, Елементи за верижни сапани клас 8, Куки и шегели, Сапани, Обтегачи, Елементи за стоманени въжета, Вериги, Скоби и блокове, Система елементи от неръждаема стомана, Анкери
URL: http://demaxtrade.com
Добавен: 28.09.2007

Денекс ООД
Внос и търговия на машини, оборудване и инструметни за градината и личното стопанство, поливни с-ми, генератори за ток, зимна почистваща техника. Търговия на едро и дребно, дистрибуция. Изключително представителство на GARDENA, Briggs & Stratton, MTD, IKRA,GENERAC, SDMO
URL: http://www.denex-bg.com
Добавен: 30.09.2003

Дидас СВ ЕООД.
Фирма Дидас СВ ЕООД се занимава с търговия на металорежещи машини, ел.агрегати и оборудване. Фирмата работи предимно с нови машини.
URL: http://www.didassv.hit.bg
Добавен: 25.06.2005

Дикар Консулт ООД
ДИКАР КОНСУЛТ предлага професионални машини, инструменти, гуми, консумативи. Електроинструменти BOSCH, Моторни и електрически триони, коси, храсторези, фугорези, помпи и пръскачки STIHL. Малогабаритна селскостопанска техника. Ръчни и ВиК инструменти. Почистваща техника KARCHER. Подемни съоръжения. Мобилни и стационарни генератори и компресори. Пътно-строителна техника. Скрепителни елементи. Осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз и лизингови схеми за предлаганите машини.
URL: http://www.dikarconsult.com
Добавен: 14.01.2005

Динис ООД- транспортно -складово оборудване, ходови колела и ролки.
Проектиране и производство на транспортно-складово оборудване за магазини, производствени и складови помещения. Фирмата е изключителен представител и вносител на ходови колела и ролки от водещата немска фирма Blickle Wheels + Castors GmbH u. Co. KG.
URL: http://www.dinis.bg
Добавен: 3.02.2005

Дограма "Ника".
“НИКА”основен производител на PVC дограма с профилни системи “Salamander”,отличаващи се с изкрящо бял цвят,гланцирана повърхност и изключителен дизайн. “Ника” е синоним не само на качествен прозорец,но и на истинска грижа и почит към клиента.
URL: http://www.nikabg.com
Добавен: 2.03.2005

Екотой - Сервиз ООД
Химически тоалетни, санитарни системи, огради, сервиз и обслужване
URL: http://www.ekotoi.bg
Добавен: 6.07.2009

Емир ООД
Производител на душкабини, вносител на вани, душкорита, аксесоари за баня от хром и пластмаса, градинска мебел - столове, маси, шезлонги, чадъри от метал, пластмаса, дърво и бамбук, домашни потреби, детски играчки и комплекси, билярдни, футболни и тенис маси, дарт и др.
URL: http://www.emirsite.com
Добавен: 12.01.2004

Портал за оборудване.
Интернет портал за ново и употребявано производствено оборудване. Обяви за продажба или за търсено оборудване.
URL: http://www.equipment-portal.com
Добавен: 10.02.2005

ЕТ ЕЛИНА - Красимир Димитров
производство на конзоли за разширителни съдове, подови конзоли за панелни,радиатори,ъглови конзоли за алуминиеви радиатори, подови конзоли за алуминиеви радиатори,конзоли с решетъчен дюбел, конзоли за бойлери
URL: http://elina-kz.hit.bg
Добавен: 18.11.2007

ет кънчев - вълчо кънчев
Търговия със спирателна арматура. Фирмата разполага на склад с всички видове шибъри,вентили, възвратни клапи,филтри,ел приводи и др.
URL: http://et-kunchev.hit.bg/
Добавен: 17.09.2007

Евромаркет Пауър
доставка на електро- и пневматични инструменти и консумативи.
URL: http://www.powertools.euromarket-group.com/
Добавен: 21.10.2008

Всичко за енергетиката от една ръка
Електрически материали и съоръжения за енергетиката и промишлеността. Комплексно оборудване на енергийни обекти - подстанции, трафопостове, електропроводи. Електрически съоръжения и табла. Лични предпазни средства
URL: http://www.contragent.com
Добавен: 18.12.2007

Еврошоп БГ.
Директен внос и дистрибуция на търговско и складово оборудване - стелажни системи, касови модули, колички, турникети и др. Уникални решения в обзавеждането на вашият склад и магазин.
URL: http://www.evroshop.org
Добавен: 3.02.2006
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [>>]