ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Търговия >> Производствено оборудване >>
Стр. 12
 

  сайтове

Професионално кухненско оборудване – БУТО ЕООД
Проектиране, производство и монтаж на професионално кухненско оборудване. Професионални печки, хладилници, фризери, миялни машини, ледогенератори, фритюрници, скари, бенмарита и др., барово оборудване.
URL: http://www.buto-bg.com
Добавен: 8.02.2007

Професионално оборудване за ресторанти
Втора употреба, изгодни цени : кафемашини, кафемелачки, ледогенератори, съдомиялни, зеленчукорезачки, тестобъркачки, скари, тостери, фритюрници, хот-дог, сокмашини, фурни, конвектомати, котлони, грилове, бенмари, сладоледмашини, хладилни витрини, принцесници, саламандър, монетни кафеавтомати, планетарни миксери, сокоизстисквачки, шоколатиери, картофобелачки, колбасорезачки, месомелачки и др.Тел 02/9431596 , 0886291072, 0886291055, technookasion@abv.bg
URL: http://leila-m.hit.bg
Добавен: 20.11.2008

ПРОФИС
ПрофисБГ е професионален каталог за всяка фирма. Разглеждате и поръчвате качествени: съдове за отпадъци, оборудване за офиси, зали, паркове, градини, цехове, складово и гориво-смазочно стопанство, транспортиране на материали, опазване на околната среда.
URL: http://www.profisbg.eu
Добавен: 23.06.2008

Профитерм
Внос на материали за отоплителни и водопроводни инсталации от европейски производители, сертифицирани по ISO 9000 и EN 29000. 1. Тръби от РЕОС и PP-R. 2. Спирателна, регулираща и защитна арматура. 3. Котли на твърдо, течно и газообразно гориво, горелки. 4. Алуминиеви и стоманени радиатори. 5. Циркулационни и напорни помпи. 6. Помпи за студена вода. 7. Автоматика за управление.
URL: http://www.profitherm-bg.com
Добавен: 26.03.2002

Прострийм Груп.
Нашата мисия е да бъдем предпочитан делови партньор за нашите клиенти като доставчик на решения за управление на флуиди, който предлага добре балансирани линии от висококачествени продукти и услуги за задоволяването на всякакви технологични изисквания.
URL: http://www.prostream.bg
Добавен: 31.10.2005

Релпол БГ
Relpol BG ® е дъщерна фирма на полския холдинг за производство на електронни елементи Relpol S.A . Фирмата е единствен и официален дистрибутор на продуктите на Relpol и дистрибутор на други фирми за електроапаратура.
URL: http://relpol.hit.bg
Добавен: 22.04.2002

Ресторантско обрудване
"Ди-Джи Фриго" ЕООД е вносител на професионално ресторантско оборудване, хладилната техника, оборудване за хотели, барове, сладкарници, супермаркети и предприятия от ХВП.Уредите са с Европейски сертификат за качество.Монтаж и гаранционно обслужване.
URL: http://djfrigo-bg.com
Добавен: 29.04.2009

ресторантско,хотелско и барово оборудване с безжични бутони за обслужване
оборудване на ресторанти,барове,хотели,бензиностанции,болнични заведения с безжични звънци-бутони за обслужване.Нийдком ЕООД
URL: http://www.needcom.free.bg
Добавен: 3.11.2007

РИЛМАН ЕООД София
Внос и продажба на индустриални шевни машини Rimoldi ,Necchi, Kansai Special, Seiko и др. - нови и втора употреба, кетел машини Complett, кроялно и гладачно оборудване-нови и втора употреба, резервни части. Представител на UNIVERSAL-Германия, ORIZIO.
URL: http://www.rilman.com
Добавен: 15.09.2003

РОССА ООД
Дружество РОССА ООД е основано през 1989г. като правоприемник на бившата Асоциация ИЗАПЛАН - пионерът, който създаде уникалната гама от планетарни телоподаващи устройства за заваряване в защитна газова среда.
URL: http://www.rossa.bgcatalog.com
Добавен: 20.07.2001

RST Ltd.- внос и поддръжка на техника за сгъстен въздух.
Изключитилен представител за България на BECKER-за вакуумпомпи и въздуходувки. Официален представител на RENNER-за винтови компресори, MANN+HUMMEL-за индустриални филтри, PEDRO GIL-въздушни компресори.
URL: http://www.rst-bg.com
Добавен: 27.09.2004

Съоръжения за улична търговия
Електрически и газови съоръжения за улична търговия и професионални кухни - грилове за пилета и риба, машини и фурни за пици, дюнери, машини за пуканки и захарен памук, котлони за катми, скари, колички за продажба на сладолед и други търговски колички.
URL: http://kuhni.hit.bg
Добавен: 31.05.2004

ЕС ДЖИ ГРУП ЕООД
Внос и дистрибуция на търговско и хладилно оборудване и обзавеждане - Хладилни витрини, инсталации, стелажи, касови модули, кошници и колички, турникети и всичко останало за търговските обекти.
URL: http://sggroup.bg
Добавен: 23.04.2009

Корабен Пазар
Намерете най-подходящите кораби за вашият бизнес. Намерете транспорт за всякакъв тип товари, както и хиляди оферти за кораби, обявени за продан. Много полезна информация и още какво ли не. Всичко е тук.
URL: http://ships.myplus.org
Добавен: 30.09.2009

СИС 45 - Специалистите в маркирането и кодирането.
Доставка и сервиз на маркиращи и етикиращи системи. Доставка на консумативи за маркиращи системи. Мастиленоструйни принтери - HITACHI. Термотрансферни принтери - Toshiba, SATO,Avery Dennison. Баркодскенери и терминали - Symbol.
URL: http://sis45.com
Добавен: 27.02.2006
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [>>]