ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Търговия >> Производствено оборудване >>
Стр. 12
 

  сайтове

ПРОФЕСИОНАЛНО РЕСТОРАНТСКО ОБОРУДВАНЕ
Професионално оборудване за ресторанти, пицерии, барове, сладкарници. Печки, скари, фритюрници, конвектомати, фурни за пици, миялни, ледогенератори, хладилници, месомелачки, тестомесачки, колбасорезачки, зеленчукорезачки, фрапе, центрофуги, цитрус преса, саламандри, тостиери, групобар, контактен тостер, картофобелачки, планетарни миксери, бен-мари, неутрално оборудване. Проектиране. Лизинг.
URL: http://www.brazil-bg.com
Добавен: 5.06.2008

Професионално кухненско оборудване – БУТО ЕООД
Проектиране, производство и монтаж на професионално кухненско оборудване. Професионални печки, хладилници, фризери, миялни машини, ледогенератори, фритюрници, скари, бенмарита и др., барово оборудване.
URL: http://www.buto-bg.com
Добавен: 8.02.2007

Професионално оборудване за ресторанти
Втора употреба, изгодни цени : кафемашини, кафемелачки, ледогенератори, съдомиялни, зеленчукорезачки, тестобъркачки, скари, тостери, фритюрници, хот-дог, сокмашини, фурни, конвектомати, котлони, грилове, бенмари, сладоледмашини, хладилни витрини, принцесници, саламандър, монетни кафеавтомати, планетарни миксери, сокоизстисквачки, шоколатиери, картофобелачки, колбасорезачки, месомелачки и др.Тел 02/9431596 , 0886291072, 0886291055, technookasion@abv.bg
URL: http://leila-m.hit.bg
Добавен: 20.11.2008

ПРОФИС
ПрофисБГ е професионален каталог за всяка фирма. Разглеждате и поръчвате качествени: съдове за отпадъци, оборудване за офиси, зали, паркове, градини, цехове, складово и гориво-смазочно стопанство, транспортиране на материали, опазване на околната среда.
URL: http://www.profisbg.eu
Добавен: 23.06.2008

Профитерм
Внос на материали за отоплителни и водопроводни инсталации от европейски производители, сертифицирани по ISO 9000 и EN 29000. 1. Тръби от РЕОС и PP-R. 2. Спирателна, регулираща и защитна арматура. 3. Котли на твърдо, течно и газообразно гориво, горелки. 4. Алуминиеви и стоманени радиатори. 5. Циркулационни и напорни помпи. 6. Помпи за студена вода. 7. Автоматика за управление.
URL: http://www.profitherm-bg.com
Добавен: 26.03.2002

Прострийм Груп.
Нашата мисия е да бъдем предпочитан делови партньор за нашите клиенти като доставчик на решения за управление на флуиди, който предлага добре балансирани линии от висококачествени продукти и услуги за задоволяването на всякакви технологични изисквания.
URL: http://www.prostream.bg
Добавен: 31.10.2005

Релпол БГ
Relpol BG ® е дъщерна фирма на полския холдинг за производство на електронни елементи Relpol S.A . Фирмата е единствен и официален дистрибутор на продуктите на Relpol и дистрибутор на други фирми за електроапаратура.
URL: http://relpol.hit.bg
Добавен: 22.04.2002

Ресторантско обрудване
"Ди-Джи Фриго" ЕООД е вносител на професионално ресторантско оборудване, хладилната техника, оборудване за хотели, барове, сладкарници, супермаркети и предприятия от ХВП.Уредите са с Европейски сертификат за качество.Монтаж и гаранционно обслужване.
URL: http://djfrigo-bg.com
Добавен: 29.04.2009

ресторантско,хотелско и барово оборудване с безжични бутони за обслужване
оборудване на ресторанти,барове,хотели,бензиностанции,болнични заведения с безжични звънци-бутони за обслужване.Нийдком ЕООД
URL: http://www.needcom.free.bg
Добавен: 3.11.2007

РИЛМАН ЕООД София
Внос и продажба на индустриални шевни машини Rimoldi ,Necchi, Kansai Special, Seiko и др. - нови и втора употреба, кетел машини Complett, кроялно и гладачно оборудване-нови и втора употреба, резервни части. Представител на UNIVERSAL-Германия, ORIZIO.
URL: http://www.rilman.com
Добавен: 15.09.2003

РОССА ООД
Дружество РОССА ООД е основано през 1989г. като правоприемник на бившата Асоциация ИЗАПЛАН - пионерът, който създаде уникалната гама от планетарни телоподаващи устройства за заваряване в защитна газова среда.
URL: http://www.rossa.bgcatalog.com
Добавен: 20.07.2001

RST Ltd.- внос и поддръжка на техника за сгъстен въздух.
Изключитилен представител за България на BECKER-за вакуумпомпи и въздуходувки. Официален представител на RENNER-за винтови компресори, MANN+HUMMEL-за индустриални филтри, PEDRO GIL-въздушни компресори.
URL: http://www.rst-bg.com
Добавен: 27.09.2004

Съоръжения за улична търговия
Електрически и газови съоръжения за улична търговия и професионални кухни - грилове за пилета и риба, машини и фурни за пици, дюнери, машини за пуканки и захарен памук, котлони за катми, скари, колички за продажба на сладолед и други търговски колички.
URL: http://kuhni.hit.bg
Добавен: 31.05.2004

ЕС ДЖИ ГРУП ЕООД
Внос и дистрибуция на търговско и хладилно оборудване и обзавеждане - Хладилни витрини, инсталации, стелажи, касови модули, кошници и колички, турникети и всичко останало за търговските обекти.
URL: http://sggroup.bg
Добавен: 23.04.2009

Корабен Пазар
Намерете най-подходящите кораби за вашият бизнес. Намерете транспорт за всякакъв тип товари, както и хиляди оферти за кораби, обявени за продан. Много полезна информация и още какво ли не. Всичко е тук.
URL: http://ships.myplus.org
Добавен: 30.09.2009
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [>>]