ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Търговия >>
Производствено оборудване
 

  сайтове

Специализиран сайт за горска и градинска техника STIHL и VIKING new
Сайтът MOTORNI-TRIONI.COM е специализиран онлайн магазин за горска, градинска и почистваща техника на марките STIHL и VIKING. Тук ще намерите огромно разнообразие и от консумативи и аксесоари за тези машини. Ние предлагаме пълната гама от машини за гората и градината от STIHL - Верижни резачки, моторни коси, акумулаторни триони, ножици за жив плет, кастрачки, пръскачки, духалки и листосъбирачи, моторни свредели и фугорези, както и почистваща техника - прахосмукачки и водоструйки.
URL: http://motorni-trioni.com
Добавен: 15.03.2018

Профи Машини - онлайн магазин за машини и инструменти new
В сайта Профи Машини ще откриете богата гама продукти, подходящи за любители и професионалисти. При нас Вие имате огромен избор от категории - от електроматериали и дребни консумативи, до индустриални метало и дървообработващи машини. По традиция ние залагаме и на техника за градината - мотофрези, резачки, косачки и много други. В сайта ще срещнете продукти на световни производители - Bosch, Makita, Stihl, Viking Dewalt и др.
URL: http://profimashini.com
Добавен: 15.03.2018

Фирма "Дикозо" ЕООД
Фирма "Дикозо" е специализирана в областта на етикетирането, маркирането на променлива информация и опаковането с фолийни материали. Печат на самозалепващи етикети на рула и др.
URL: http://www.filibe.com/dikozo/
Добавен: 27.05.2004

Фирма "ЕуроБул" ЕООД
Фирма “EuroBul” Ltd. е фирма - доставчик на пълната гама професионално хотелско и кухненско оборудване, съоръжения и аксесоари за ресторанти, сладкарски цехове и кейтърин, професионално кухненско оборудване · професионално микро-кухнененско оборудване · професионални кухненски аксесоари и инструменти прибори за хранене · чаши от кристал сладкарски и търговски витрини · хладилници и ледогенератори · салат-барове.
URL: http://www.eurobul.com
Добавен: 18.02.2003

"Хаглайтнер" - България
Хигиена, хотелско оборудване, санитарно оборудване, аксесоари за баня, баня, сапун, дозатор, препарати
URL: http://www.hagleitner-bg.com
Добавен: 25.06.2001

"Икар'95" ООД гр.Пловдив
“Икар’95” ООД гр.Пловдив – търговия с мотокари, електрокари, телфери, резервни части, строителни материали,изолация, доставка и монтаж на полиуританови сандвич панели, мебели и др.
URL: http://www.ikar95.com
Добавен: 28.07.2003

"Оловни пломби" ЕООД.
Производство и търговия с оловни пломби, пластмасови пломби, метални пломби, пломбажна тел и пломбажни клещи. Извършва търговска дейност на територията на България и има изключителен опит в осигурителното пломбиране.
URL: http://www.leadseal-bg.com
Добавен: 11.05.2005

2К ООД - шевни машини
Продажба на професионални шевни машини, резервни части и консумативи.
URL: http://free.top.bg/pegasus
Добавен: 27.09.2002

Силнотокова електротехника и електроника.Прибори.Уреди.Автоматика.
Релета,контактори до 400А.Регулатори.Силови диоди до 800А,тиристори до 1000А и транзистори до 300А.Крайни и пътни прекъсвачи.Ел.бутони и прекъсвачи.Термосъпротивления, термодвойки.Термометри, манометри.Термостати,пресостати.Релета,броячи за време,импулси.
URL: http://elektrum.business.bg
Добавен: 7.09.2009

Адара Инжинеринг ЕООД.
Търговия с елементи за индустриална и сградна автоматизация и контрол на производството. Инженерингова дейност -разработка на табла за сградна и промишлена автоматизация, разработка на модули и системи за сградна автоматизация, програмиране на контролери за различни видове системи и т.н. Фирмата е партньор на френската фирма за автоматика "Шнайдер Електрик".
URL: http://adara.hit.bg
Добавен: 14.05.2005

АЛМАР ТЕКСТАЙЛ ООД
Официален търговски представител за България на фирмите: Groz-Beckert –Плетачни, шевни и обувни игли, Kern-Liebers, -Платини, слайдери и селектори за плетачни машини и чорапни автомати, Memminger-Iro и др.
URL: http://www.almartextile.com
Добавен: 28.09.2005

Алуминия-ЕТ Иван Братоев
Производство на търговско обзавеждане от алуминиеви профили, стъкло, огледало и ламинирани плоскости
URL: http://aluminia.nstemp.com
Добавен: 28.10.2001

Антем
Представителство и посредничество на фирмите 'Bruel&Kjaer Vibro Gmbh', 'Carl Schenck AG' и 'Velzener Gmbh', външна и вътрешна търговска дейност, инженерингови услуги, приложна и сервизна дейност.
URL: http://www.antem-bg.com
Добавен: 8.12.2003

Астел
АСТЕЛ е сред водещите доставчици на аналитична апаратура, контролно-измервателна техника и биотехнологично оборудване.
URL: http://www.astelbg.com
Добавен: 19.03.2007

Автоматични врати, Промишлени врати
Автоматични врати - въртящи се, плъзгащи, телескопични, болнични Промишлени врати, секционни, ролетни, голямогабаритни, специални, високоскоростни
URL: http://www.ralelectro.net
Добавен: 2.10.2010
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [>>]