ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Търговия >> Домакинска техника >>
Стр. 3
 

  сайтове

ЕТ Конелиано - Георги Кръстев
Фирма Конелиано е една от малкото фирми в страната със собствена търговска марка. Предлага богата гама уреди за вграждане (фурни, плотове, абсорбатори, миялни машини, перални, хладилници и хладилник-фризери) и дребна електродомакинска техника (тостери, цитропреси, пасатори, сешоари, гофретници, сандвич-тостери, преси за коса и др.)
URL: http://www.coneglianobg.com
Добавен: 30.06.2003

Експо 2000 - Домакински електроуреди SIEMENS
Официален представител на Siemens за България. Пълна гама електроуреди за дома Siemens - хладилници, аспиратори, фурни, котлони, миялни, перални , сушилни машини, бойлери за вграждане, прахосмукачки, кафе работи, еспресо, кухненски уреди, кухненски роботи.
URL: http://www.siemens.expo2000.bg
Добавен: 8.11.2009

Кухненска мелница
Предлагаме ви нетрадиционен за България кухненски уред, който е широко използван в САЩ и Западна Европа. Кухненската мелница Ви служи за смилане на хранителните отпадъци, попаднали в канала на Вашата мивка.
URL: http://www.uniss.eu
Добавен: 24.09.2008

Фризтех комерс -
Фирмата предлага широка гама от резервни части и консумативи, внос от Европа и Азия предназначени за хладилна и климатична техника.
URL: http://www.friztehcommerse.host-bg.info/
Добавен: 26.03.2008

ЖИ ДИ ЕМ
ЖИ ДИ ЕМ предлага анатомични, ортопедични, антистатични матраци и възглавници.
URL: http://gdm.f2g.net
Добавен: 11.11.2001

Дженко България ЕООД
Дженко България EООД е основен вносител на перални и сушилни машини, хладилници и фризери, уреди за вграждане, абсорбатори, печки, прахосмукачки, микровълнови печки и климатици от марките Körting, Fourlis, Kelon, Neff.
URL: http://genco.bg
Добавен: 16.09.2005

Get and Grill.
"Get and Grill"е патентована,уникална система за печене на различни видове меса,риба,зеленчуци и др.,която може да се използва при всякакви видове скари и барбекюта на открито. Изключително компактен, лесен за ползване, екологично чист продукт, само от естествени материали. В един пакет е събрано всичко необходимо за получаване на жар във Вашето барбекю.
URL: http://info.datacom.bg/get-and-grill
Добавен: 22.06.2005

Глобал Електрик 2003 ЕООД
Продажба на промишлена електроника, автоматика и измервателни уреди.
URL: http://www.globus-electric.com
Добавен: 25.04.2009

Aпарати за Хот-дог
Каталог на уреди за хот-дог. Подробни характеристики и снимки на това завладяващо кулинарния пазар евтино съоръжение, което можете да получите по пощата, когато си го поискате.
URL: http://hot-dog.hit.bg
Добавен: 5.01.2003

Съоръжения за хот-дог
Професионални уреди за най-популярните закуски Хот-дог. Онлайн заявки и доставки на адрес.
URL: http://bg10.com/hotdog
Добавен: 12.05.2004

Битови уреди.
Чрез своя е-магазин "Емил Таков и с-ие" ООД предлага подбрани битови електроуреди, които са оптималното решение за функционалност, дълготрайност, дизайн и цена.
URL: http://bitovi-uredi.com
Добавен: 24.05.2005

Богат избор - добри решения
Богат избор - добри решения Всичко за вашата баня, цялостно обзавеждане за баня, аксесоари за баня, шкафове за баня, плочки, теракот, декори, фризове, вносни от Испания, моноблокове, смесители, батерии за баня, хидромасажни душ кабини, хидромасажни вани
URL: http://vashata-bania.com/
Добавен: 30.10.2008

Слънчеви колектори,вакуум системи,соларни батерии,бойлери със серпентини
Фирма “STOPER” e официалeн вносител на слънчеви бойлери и слънчеви колектори/панели/ с вакуумно-тръбна система на затопляне. Предлагаме цялостни системи за БГВ на много атрактивни цени. Възможни са различни конфигурации по избор на клиента… Ако вие желаете да използвате пълноценно енергията на слънцето - не чакайте.Обърнете се към нас и нашите експерти ще ви дадат съвети във вашето начинание.
URL: http://stoper.blogove.eu/
Добавен: 3.02.2009

Им Ком Трейд ООД
Внос на домакински електроуреди на фирмите ELTA и MIA от Германия. МАЛКИТЕ НЕЩА ВЪРШАТ ГОЛЯМАТА РАБОТА тостери;ютии;сешоари;миксери;калорифери;вентилатори и още много...
URL: http://www.imcomtrade.com
Добавен: 24.02.2002

Жанина Д - ССМ ЕООД
Фирма 'Жанина Д - ССМ' ЕООД е на пазара от 1991 г. и е специализирана в търговията с широка гама продукти за ефективно поддържане на хигиена във всички обществени сфери, както и професионално кухненско оборудване. Предлагаме и комплексна система за почистване на сгради и офиси след строителство и ремонт. Абонаментно почистване.
URL: http://www.websystems.bg/janina
Добавен: 27.11.2003
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [>>]