ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Търговия >> Електроника >>
Стр. 16
 

  сайтове

Невен 88 - продажба на електроматериали и монтаж на електрически табла
Продажбата на електроматериали на едро и дребно и монтаж на електрически табла за автоматика и силнотокова техника. Контакти и ключове за електроинсталация, автоматични предпазители и апартаментни табла, кабели, електрически крушки, луминисцентни тръби и осветителни тела, домофонни системи
URL: http://www.elektrobg.eu
Добавен: 11.12.2009

Сградна и индустриална автоматизация, електро табла
Внос и търговия с електрически съоръжения и компоненти –автоматични препазители, дефектно токови защити, релета, контактори, метални табла, автоматични прекъсвачи, моторни защити, комутационна апаратура, клеми, кабели и шкафове.
URL: http://www.schrack.bg
Добавен: 8.03.2010

Продажба на касови апарати, видеонаблюдение, търговско обзавеждане.
Фирма "Техно Пос" ЕООД е специализирана в изграждането на търговски системи за ресторанти и магазини. Изграждане на системи за видео наблюдение и системи за охрана на стоки. Продажба на търговско и складово оборудване, хладилна техника. Сервизна дейност.Трудова медицина.
URL: http://www.technopos.bg
Добавен: 11.04.2013

Clima.bg - Промоционални оферти за климатици
Clima.bg е сайт за промоционални оферти на климатици от марките : Fujitsi, Fuji Electric , General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, Toshiba, Samsung, Sharp, LG, Hitachi, Toyotomi, Gree, Midea, Nippon, Osaka, AUX, Kobe, NEO и фирми занимаващи се с продажба на климатична техника,термо помпи, соларни системи за БГВ(топла вода), техника за парно отопление и други отоплителни уреди.
URL: http://www.clima.bg
Добавен: 30.04.2013

Евтини касови апарати
Нови модерни предложения за касови апарати София. Спрямо всички изисквания на закона. С връзка към НАП
URL: http://xn----7sbbaai6bek5bpnfx.net/
Добавен: 24.07.2011

Таблети - цени
На посочения уеб адрес можете да откриете интересна информация за най-новите таблети. Ако се интересувате от закупуването или избора на таблет то на този адрес ще откриете информация, която да Ви помогне в избора Ви.
URL: http://xn--80acmmn3be.eu/
Добавен: 24.10.2011

Касови апарати, везни, POS системи, сервиз | касовапарат.com
Специализиран онлайн магазин и сервиз на Триада Компютърс за касови апарати за връзка с НАП, ПОС обурудване, търговски везни, баркод четци, фискални принтери, софтуер, комплексни решения за търговски обекти, системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа. Доработване на касови апарати с външен данъчен терминал и преработване на стари фискални устройства с вграден данъчен терминал и КЛЕН, в съответствие с изискванията за дистанционна връзка с НАП. / касов апарат.com
URL: http://xn--80aaaah0c3akkes.com
Добавен: 6.06.2011

Ремонт на климатици Midea.
Ако сте решили , е крайно време да монтирате климатични системи в дома или офиса си, но все още се колебаете на кой от многото модели да се доверите, преди да закупите каквото и да е е за предпочитане да посетите нашия сайт
URL: http://www.dkanos.com
Добавен: 13.06.2012

Касови апарати Продажба и сервиз ,Електронни везни,
Касови апарати Продажба и сервиз ,Електронни везни,Кантари,Счетоводни услуги, Обучение за работа с Касов апарат,Касови Апарати,, Касови апарати Цени,POS системи.Етикиращи и Отдалечени … четци,Хартиени ролки,Касови книги,Термо етикети ,фискални принтери и системи.
URL: http://kasoviaparati.hit.bg/
Добавен: 1.05.2010

copygroup.bg
От 2002 год. фирмата извършва внос на копирна и компютърна техника от Европа. Основна цел на фирмата е задоволяване на българския пазар с качествена и ценово достъпна техника предимно втора употреба. Екипът на фирмата се състои от млади квалифицирани хора, всеки един специалист в своята област. Имаме отлични сервизни техници и много богата гама налични резервни части и аксесоари.
URL: http://copygroup.bg
Добавен: 5.04.2017

Пламен Дочев ООД-климатична и хладилна техника
Продажба, доставка и монтаж на климатична, вентилационна и хладилна техника. Гаранционен и извънгаранционен сервиз.
URL: http://www.climaticipernik-bg.com
Добавен: 13.03.2010

Евро ЛЕД
Евро ЛЕД е електронен магазин за качествено LED осветление. Ние разполагаме с широка гама от LED луни, LED панели, LED крушки и спотове, LED ленти и захранвания, LED пури, LED прожектори и други. ЛЕД осветлението е подходящо както за дома или офиса, така и за различни търговски помещения и цехове. Те могат да намалят сметките ви за осветление с 80%, освен това имат значително по-дълъг живот и 2 години пълна гаранция.
URL: http://euro-led.net/
Добавен: 12.06.2015

Енергоспестяващи уреди, икономия на електричество | Фирма PPLenergy LTD
Фирма PPLenergy LTD изработва енергоспестяваши уред и се занимава с разработка на технологии за икономия на електричество. Първият и патентован продукт е енергоспестяваща печка ECO.
URL: http://www.250watt.com
Добавен: 27.11.2011

Online магазин за LED осветление
Магазин за LED осветление. Богато разнообразие от продукти на склад. LED ленти, LED модули, LED луни, LED прожектори, LED тръби, Захранвания за LED осветление, Контролери и Димери.
URL: http://www.bg-leds.com
Добавен: 10.12.2009

умни решения- аксесоари и устройства
Оригинални продукти на известната китайска марка Xiaomi. Умни решения (smart home), умни часовници (smart watch). Аксесоари, зарядни устройства. Качествена и евтина стока. Мобилни телефони.
URL: http://www.mishopbg.com
Добавен: 14.12.2017
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [>>]