ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Търговия >> Електроника >>
Стр. 10
 

  сайтове

МегаДивайс
аксесоари за мобилен телефон, GSM, зарядно за мобилен телефон, компютърни аксесоари, панели за мобилен телефон, зарядно за автомобил, gsm аксесоари, USB устройства, GSM калъфи, колонки за мобилен телефон, жични и безжични слушалки, bluetooth,батерии,
URL: http://www.mega-device.com
Добавен: 31.03.2009

КОНДИС.
Доставка, монтаж и сервиз на климатична техника. Проектиране и изграждане на вентилационни, климатични и отоплителни инсталации. Лизингово плащане по различни схеми. Пълен сервиз, гаранционно и следгаранционно поддържане, абонаментно обслужване.
URL: http://www.kondis-bg.com
Добавен: 1.02.2006

Крис – електроапаратура, кабели и проводници, ел. материали, ABB.
Търговия и дистрибуция на кабели и проводници, електроапаратура за ниско и средно напрежение.
URL: http://www.krisbg.com/
Добавен: 18.07.2006

Ксп Електроникс
вносител и дистрибутор на широка гама електрони компоненти,
URL: http://www.ksp-electronics.com
Добавен: 7.11.2006

КВД-ПРО-В:Интегрирени системи за сигурност и контрол.
Фирма "КВД-ПРО-В" ЕООД ПРОЕКТИРА, ДОСТАВЯ И ИЗГРАЖДА с помощта на съвременни технологии и качествени продукти от най-ново поколение интегрирани системи за сигурност и охрана. Има приоритетна цел осигуряването на контрол, защита, сигурност и спокойствие на своите клиенти, техните домове, офиси и фирми.
URL: http://www.kvdpro-v.hit.bg
Добавен: 19.12.2006

Видео стени / дисплеи
Продажба, инсталация и поддръжка на електронни билбордове за външни условия на цени, каквито бизнесът в България заслужава. Гаранционни условия. Експертни консултации за менажирането на такъв вид рекламно-информационни съоръжения.
URL: http://expozer.tv
Добавен: 29.03.2009

Lenco Car Audio.
Качествени MP3- и DVD-плеери с RDS, USB, Card, DAB, Bluetooth и LCD-екрани за вашият автомобил.
URL: http://lenco.dir.bg
Добавен: 9.06.2005

Логистична база преработка,складиране хр.стоки,продава хлад.витрини,дисплеи
Фрут Импекс ЕООД предлага на своите клиенти дисплеи и хладилни витрини - нови и употребявани, но в идеално състояние след направена пълна профилактика. В момента фирмата изгражда свой собствен логистичен център за преработка и съхранение на плодове и зеленчуци, и съхранение на охладени и замразени хранителни продукти
URL: http://fruitlogistic.hit.bg
Добавен: 21.03.2008

Локатор-К специализирана измервателна апаратура.
Внос и поддръжка на специализирана контролно-измервателна и изпитателна апаратура. Уреди, оборудване и инструменти използвани в Енергетиката и Телекомуникациите. Оборудване органи за контрол.
URL: http://www.lokatork.com
Добавен: 15.04.2005

Ломини ООД
Ние доставяме оборудване за техническа сигурност: рентгенови апарати, метални детектори, огледала за инспекция на автомобили, бариери и заграждения за физическа защита на обекти. Ломини доставя пожарогасителни системи IFEX.
URL: http://www.lomini.com
Добавен: 21.06.2004

ЛПМ Инженеринг ООД - Официален дистрибутор на Weller, Xcelite, Erem.
Внос на машини и инструменти за промишлеността. Контролно-измервателна апаратура – манометри, контрол на ниво и дебит на агресивни среди, филтри.
URL: http://www.lpm-bg.com
Добавен: 10.03.2005

М.П.Ел ЕООД - Вашият надежден партньор в електрониката!
Ние сме независима търговска компания, базирана в България. Нашият бизнес фокус е снабдяването на производители и разработчици с пасивни и активни електронни компоненти и индустриални кутии. Ние сме официален дистрибутор на BOPLA, ROSE, PTR, DEWERT, ERSA.
URL: http://www.mpeltrade.com
Добавен: 1.08.2005

Марица М.
"Марица М" предлага проектиране, производтсво, доставка, монтаж и сервиз на асансьори, подемници, ескалатори, сценична техника и метални конструкции.
URL: http://www.maritza-m.com
Добавен: 20.05.2005

Памет за GSM мобилни телефони
Памет за GSM мобилни телефони от марките Nokia, Sony Ericsson, Motorola, Samsung, LG, Siemens, BENQ и други. Всякакви модели и капацитети. Ниски цени, промоции, доставка до цялата страна.
URL: http://www.gsmmemory.com
Добавен: 25.05.2006

МЕН-СЕРВИЗ ООД
Продажба и сервиз на фискални устройства: касови апарати, фискални принтери и системи, електронни везни, pos и етикетиращи принтери. Изграждане на системи за търговски обекти. Електронна и механичнa поддръжка на бензиностанции и газостанции. Ремонт на бензиноколонки.
URL: http://men-service.com
Добавен: 6.09.2009
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [>>]