ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Търговия >>
Химикали
 

  сайтове

"Химснаб-Пловдив"ООД - Хранителни добавки, киселини, основи,...
Директен внос и търговия с химически продукти: хранителни добавки, аспартам, ацесулфам к, аскорбинова киселина, калиев сорбат, натриев бензоат, натриев захарин, натриев цикламат, лимонена киселина, оцетна киселина, азотна киселина, сярна киселина, солна киселина, мравчена киселина, борна киселина, фосфорна киселина, натриева основа, калиева основа, ацетон, хлорна вар, хипохлорид, цинков окис, веро, течен сапун, и др.
URL: http://www.chimsnab-plovdiv.hit.bg
Добавен: 27.01.2006

Фирма "Диман 8" производител на кобалтов окис
Фирма "Диман 8" произвежда кобалтов окис за стъкларската и керамичната промишленост. Фирмата има патентовани технологии за регенериране на кобалт от кобалтсъдържащи отпадъчни продукти.
URL: http://www.webarchitect.at/diman
Добавен: 7.05.2003

"Химико-технологична лаборатория 98" ООД
"Химико-технологична лаборатория 98" предлага материали за повърхностна обработка на мебели и работи като изпитвателна лаборатория.
URL: http://htlab.free.bg
Добавен: 20.08.2007

Агроконсултант - Социална агромрежа
Агроконсултант - Социална агромрежа. Земеделие, животновъдство, пчеларство, агроновини. Агрофорум. Агроборса и обяви за работа. Фирмен каталог. Фотогалерия.
URL: http://www.agro-consultant.net
Добавен: 2.12.2009

Агроинтернейшънъл ООД – семена за посев и препарати за растителна защита.
Агроинтернейшънъл ООД – семена за посев и препарати за растителна защита. Производство и търговия със семена от царевица, слънчоглед, рапица и люцерна. Дистрибутор на продуктите на Пионер и Дюпон в раздел земеделие.
URL: http://agrointernational.eu/
Добавен: 1.06.2009

Семена, торове, препарати за растителна защита, селскостопанска техника
Агростарт-семена от царевица, слънчоглед, рапица; торове; препарати за растителна защита–хербициди, фунгициди, инсектициди; селскостопанска техника–трактори, плугове, дискови брани, сеялки, пръскачки, торачки, продълбочители, компактори, балеровъчни машини, машини за картофи, машини за овощарството
URL: http://agrostart.eu
Добавен: 5.11.2008

Алусил – производство и търговия с адсорбенти
Производство и търговия с адсорбенти – силикагел, молекулни сита.Разработване и трансфер на технологии за химични продукти.
URL: http://www.alusil.biz
Добавен: 16.07.2008

АМЗ ООД - доставчик на химически суровини
Доставчик на качествени химически суровини от реномирани производители
URL: http://www.amz-bg.com
Добавен: 2.11.2002

Aнтиблат от Елитка - препарат против хлебарки
Фирма "Елитка" произвежда ефикасно средство за трайно унищожаване на хлебарки. Досега известен като "лентичките", сега с нова опаковка. Безвреден за деца и домашни животни, приложим на места с хранителни продукти. Не отделя токсични вещества.
URL: http://www.elitka.com
Добавен: 24.09.2002

Автокозметика от най-високо качество
Автокозметика от най-високо качество. Безопасен препарат за безконтактно миене,добавки към горивото,ADBLUE
URL: http://www.geocities.com/autochimbg
Добавен: 26.09.2007

Течни торове Байкор
Байкор - производство и продажба на течни торове за почвено и листно приложение в селското стопанство, торове за тревни площи, голф игрища, градини и оранжерии. Американски продукти за растително подхранване.
URL: http://www.baicor-bg.com
Добавен: 9.03.2009

Балкански Пробивен Доставчик ООД
Имаме удоволствието да Ви информираме, че световния лидер в производството на индустриални пробивни продукти BAROID IDP, вече е на българския пазар в лицето на Balkan Drilling Supplies – основен вносител и дистрибутор за Балканския полуостров.
URL: http://www.balkands.com/
Добавен: 6.08.2008

Интермед
Интермед произвежда български етерични масла (розово масло,лавандула, лайка,равнец,мента,билкови екстракти,разполага със собствени органични полета и производствени мощности. За повече информация моля разгледайте нашия уебсайт.
URL: http://www.bressentials.com
Добавен: 3.12.2002

Булбиоеко ООД
Произвежда и продава хуминов препарат за селското стопанство «ХУМУСИЛ», който е награден със сребърен медал на Добрички Панаир 2002г. «Хумусил»-това е комплекс от натурални екологически чисти и безопасни стимулятори за растежа и развитието на растенията.
URL: http://www.bulbioeco.dir.bg
Добавен: 25.04.2004

Булеко 2000 ООД
Предлагаме препарати за миене на съдове, почистващи препарати, перилни препарати и омекотители, ароматизатори и течни сапуни. Също така може да се насладите и на професионалната ни серия.
URL: http://www.buleko2000.com
Добавен: 28.11.2005
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 [>>]