ALL.BG каталог
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички
какво новонай-популярни добави сайттърсене

Начална >> Бизнес и Финанси >> Банки >>
Стр. 3
 

  сайтове

Кредити - жилищни, ипотечни, потребителски, фирмени, лизинг
Кредити от най-добрите български банки. Много банки - много възможности. Кредити - жилищни, ипотечни, потребителски, фирмени, лизинг,рефинансиране, кредитни карти. Безплатни консултации. Индивидуален подход.
URL: http://www.krediti-online.com/
Добавен: 3.03.2008

Търговска Банка Дбанк
Банкови услуги, кредити, влогове, банкови карти и онлайн банкиране за индивидуални и корпоративни клиенти.
URL: http://www.dbank.bg
Добавен: 9.01.2009

Депозити
Депозити - Съвети свързани с депозирането.
URL: http://depoziti.zazz.info
Добавен: 3.12.2008

Речник банкови термини
Речник банкови термини с възможност за добавяне на термин. Банки, Финанси, инвестиции.
URL: http://banker.hit.bg
Добавен: 24.12.2002

Емпорики Банк – България ЕАД
Емпорики Банк – България прави всичко необходимо, за да могат клиентите ни да управляват дейността си/бизнеса си възможно най-добре с помощта на нашия компетентен и надежден екип.
URL: http://www.emporiki.bg
Добавен: 25.11.2005

Насърчителна Банка - кредитиране на бизнес проекти на МСП
Насърчителна банка АД. Оказване финансова подкрепа за ефективни икономически инициативи и бизнес проекти на малки и средни предприятия (МСП). Стимулиране развитието на експортните възможности на България. Кредити за реализация на инвестиционни проекти за създаване на нови предприятия, окрупняване и модернизация на съществуващи и разширяване на износа при изгодни за кредитополучателите условия. Поръчителства, обезпечения, гаранции след оценка на конкретни проекти.
URL: http://www.nasbank.bg/
Добавен: 20.12.2002

Безплатни кредитни консултации, инвестиционни и финансови консултации
Сортис е група компании предлагащи безплатни кредитни консултации за физически и юридически лица; управление на инвестиции в недвижими имоти; инвестиционни и финансови консултации за дялово участие и рисков капитал; корпоративни финанси, сливания и придобивания на предприятия.
URL: http://sortis.bg
Добавен: 21.11.2007

Банка Хеброс
Банка “Хеброс”АД, петата по големина банка в България, с над 1.800 служители, над 130 клона в цялата страна и 271 кореспондентски банки. Основен собственик - Риджънт Пасифик Груп. Предлага банкови продукти и услуги за корпоративно и дребно банкиране.
URL: http://www.hebros.bg
Добавен: 7.02.2001

За кредитите и банките в България
Как да намерим по-добри ипотечни кредити, потребилески кредити, кредити за рефинансиране. Мнения за кредитните институции. Съвети за ипотечен кредит.
URL: http://kredita.blogspot.com/
Добавен: 16.01.2008

Малко повече за кредитите в България
Как да намерим по-добри ипотечни кредити, потребителски кредити, кредити за рефинансиране. Мнения за кредитните институции. Съвети за ипотечен кредит.
URL: http://bankite.blog.bg/
Добавен: 23.01.2008

Инфо Кредит - Банки кредит лизинг
Инфо Кредит e информационен сайт, предназначен за тези, които се интересуват от кредитирането и кредитните продукти в България. Целта му е да помогне на потребителите, бързо да се ориентират и да получат необходимата информация.
URL: http://infokredit.net
Добавен: 26.06.2006

ИНГ Банк клон София
Най-добрата чуждестранна банка в България. Управление на паричните средства и плащания, дебитни карти, електронно банково обслужване, корпоративно и инвестиционно банкиране, услуги за частни лица.
URL: http://www.ing.bg/
Добавен: 7.12.2000

Кюн Лизинг България.
Кюн Лизинг Груп е създаден през 1982 г. в гр. Хамбург, Германия и работи в областта на лизингово и инвестиционно финансиране на камиони, автобуси, машини, съоръжения и недвижимост.
URL: http://www.kuehnleasing.com
Добавен: 7.03.2006

Микрофонд София
Ние помагаме на инициативните хора в България, в това число и тези, които нямат достъп до кредитния ресурс на банковата система. Ние осигуряваме алтернативни финансови услуги за стартиране и развиване на малки и средни фирми. Наши клиенти са всички активни предприемачи, които не могат да получат финансиране на своите бизнес проекти от банкови и други кредитиращи институции.
URL: http://micro.ngorc.net
Добавен: 31.03.2003

МКБ Юнионбанк АД
Официален сайт на МКБ Юнионбанк. Информация за услугите и клоновете на банката, кореспондентски сметки и финансови данни.
URL: http://www.unionbank.bg
Добавен: 19.02.2009
Страници: [<<] 1 2 3 4 5 6 [>>]